openbox
Poznat
- Poruka
- 7.017
сат времена видеа да видите шта дроге раде од људи и друштва генерално (нарвно то погодује власти јер их лако може контролисати). на срећу то амери пробали пре нас па можемо да видимо резултате!
није што би у болницама ишта побољшао, већ што би на улици направио хаос!Nije jer bi time kanabis zamenio u bolnicama morfijum.
Ima takvih ljudi ali se kriju, bas od zombija...У Србији (верујем и у окружењу) скоро да нема човека који не узима Бенседин или неку органску верзију (пиво, ракија, вино). По мојој слободној процени, 80 посто народа је већ зомбирано јер у свесном стању не могу да издрже то што их је снашло. Увек може и горе, ал и ово дибидус не ваља.
Jesi ti prirodno toliko gl.up, ili svakodnevno treniraš?сат времена видеа да видите шта дроге раде од људи и друштва генерално (нарвно то погодује власти јер их лако може контролисати). на срећу то амери пробали пре нас па можемо да видимо резултате!
говорим 5 језика.. паметном доста да сконта да ли сам глуп или не.Jesi ti prirodno toliko gl.up, ili svakodnevno treniraš?
опет ћу одговорити али се понављам по "стоти" пут: има још 1000 других биљака од којих се може свашта правити - НАМЕРНО СЕ НЕ СПОМИЊУ ЈЕР СЕ ХОЋЕ ПРОМОЦИЈА МАРИХУАНЕ КОЈА ПРАВИ ДЕБИЛЕ ОД НАРОДА КОЈИМ ЈЕ ЛАКО МАНИПУЛИСАТИ!!Primena konoplje u industriji je široka taman onoliko koliko je široka primena plastičnih masa, jer je konoplja prokazana baš da bi se otvorilo tržište plastici početkom dvadesetog veka.
Možeš ti da govoriš 555 jezika GLUP SI!говорим 5 језика.. паметном доста да сконта да ли сам глуп или не.
опет ћу одговорити али се понављам по "стоти" пут: има још 1000 других биљака од којих се може свашта правити - НАМЕРНО СЕ НЕ СПОМИЊУ ЈЕР СЕ ХОЋЕ ПРОМОЦИЈА МАРИХУАНЕ КОЈА ПРАВИ ДЕБИЛЕ ОД НАРОДА КОЈИМ ЈЕ ЛАКО МАНИПУЛИСАТИ!!
ево рецимо од трске се могу правити цигље за градњу, панели, да не кажем да је термо-изолационо својство скоро подударно са стиропором.
од кромпира се може правити биоразградива пластика! (али он не може да се пуши и дебилизира народ!)
од сунцокрета се прави уље много боље и лакше!!
УЗМЕТЕ ЛИ ТРАВУ ИМАЋЕТЕ ПРОБЛЕМ ДА ИЗБРОЈИТЕ ДО 20!! - мислите о томе!!
гледам оног малагурског, исто промовише траву - рече нико није умро од траве!! КАКВА ЛАЖ!!
ја потичем из мањег војвођанског места ја знам да је за неких 10 година умрло барем једно 20 момака од неких 16-30 година ОД ТРАВЕ ИЛИ ПОСЛЕДИЦА ЛУДИЛА ТРАВЕ!!!!
ма ни макац "паметни" ... не може јер је то први степеник у легализацији... после има начина да се лако преиначи индустријска у обичну и обрнуто већ по потреби.Industrijska konoplja NIJE MARIHUANA.
видим да ниси паметан јер ти није доста. то 5 језика значи да сам обишао доста држава и да сам видео како кретенизују и уништавају нације!Možeš ti da govoriš 555 jezika GLUP SI!
i karoserije za automobila, i bicikli, impregnirana konoplja je lakša i tvrdja od najsavremenijih legura metala.Marihuana je INDIJSKA KONOPLJA, a industrijska konoplja je ono od cega se prave dzakovi i neke vrste tekstila.
видим да ниси паметан јер ти није доста. то 5 језика значи да сам обишао доста држава и да сам видео како кретенизују и уништавају нације!
запитај се ако сам глуп како то да имам 50пута већу плату од тебе?? (да 50х добро си видео!)
50 puta!!!!!ма ни макац "паметни" ... не може јер је то први степеник у легализацији... после има начина да се лако преиначи индустријска у обичну и обрнуто већ по потреби.
видим да ниси паметан јер ти није доста. то 5 језика значи да сам обишао доста држава и да сам видео како кретенизују и уништавају нације!
запитај се ако сам глуп како то да имам 50пута већу плату од тебе?? (да 50х добро си видео!)
Видим да те погодило "50х" - нисам ни ја члан ни једне партије нити узимам опијате и видим где греше они што их узимају! а ти си један од тих који се негде зову "wasted" па покушаваш да се вратиш на колосек узимањем још траве - ПА НЕЋЕ МОЋИ50 puta!!!!!
Ja živim u Srbiji, nisam član nijedne partije, prošao sam više sveta od tebe, i imam platu veću od tebe(zaradim više od tebe).......To su činjenice........Ja se ne krijem iza nika na internetu, lako se kucajući moj nik mogu naći podaci o meni, za razliku od tebe, koji sem što si gl.up uz to je i bezobrazan, ali to valjda ide zajedno, uz naravno nedostatak svakog srama što je Frojd još davno okarakterisao.......
не бих рекао имам жену и деце и пар нормалних пријатеља који потврђју какав сам .. ништа се ти небрини за мене - ВИШЕ за СЕБЕ ЈЕР НЕЋЕШ ДАЛЕКО С ТРАВОМ!A tvoj prolbem je dublje prirode, verovatno i genetski čak......
С наркосима само ошто - нема милости!uz to je i bezobrazan
ја би се родио као и сви остали срби и да конопље није било!
то што си сада рекао је глупост. а ево и зашто. свако ко проба дрогу било којег типа па и марихуани неће, ПОНАВЉАМ НЕЋЕ ништа урадити у животу. ај што неће ништа урадити већ ће изгубити и Душу. без тога је обичан робот - то треба онима који имају пара! да лепо робујеш другоме да се не питаш шта ће њему пета јахта и осма зграда! да се уопште не буниш. заправо животи тих наркомана смрде и одвратни су а они се смеју ко луди на брашно! јел конташ?
ово је форум - мораш бити мало прецизнији са чиме се не слажеш или где грешим?Не сери.
зато што су се скоро сви острвили на канабис а махом убијају ракију и пиво.
Da li ti kapiras sta je INDUSTRIJSKA KONOPLJA? Ne.значи зло је мање или више.. остаје да се види.
него што уводиш ракију у причу? ко је спомињао да ракија ваља? алкохол је такође зло које ти се ставља пред нос - па ти узми или остави (у продавници рецимо).
што се мене тиче марихуана је много веће зло од ракије (или алкохола генерално). ево ти један пример, ја сам из једног малог војовђанског места, тамо је један погинуо од алкохола док је једно 20 погинуло од траве!
о каквом мањем злу причате?
ето била је "ЛЕКОВИТА" за те момке и девојке сви мислим нису догурали ни до 25те! свима су рекли - ма то је мање штетно и од цигара... и ти наивни млади повероваше!