Да ли је дошао тренутак да се војска на Косово врати?

Све што сам навео је истина. Од када је АВ преузео власт, наставио је истим током издаје КиМ. За народ доле није ништа урадио, него их је препустио Српској Љисти (мафијашима) и Шиптарима. Све што је могао да призна, признао је, тако да Шиптари треба споменик да му дигну. Доле се улази у завршницу, и то је то.

Србија се доле вратити неће, ни за сто година.

Јел, јел то исти Американци који зову Косово у Савет Безбедносне Лиге, и исти Американци који хватају Косовску Премијерку за руке током конференције? :hahaha:
Vrati se u realnost

1000012256.jpg
1000012266.png
1000012188.jpg
1000012253.png
1000011983.jpg

Реалност на терену.

Ko je to svako?
Ti kad pričaš sam sa sobom?
Svako zna ilI moze da provjeri da bosanska strana 92 god nije bila u kontroli vojnih proizvodnih kapaciteta, imala je razoruzanu TO i embargo na uvoz oruzja. Dok na Kosovu oruzja, droge I trgovine koliko hoces. A tek slobodnog dotoka oruzja iz Albanije i turske.Tako da se tvoje pisanje ne moze uzeti za ozbiljno i ocigledno je politicki usmjereno

Ako krenemo da vraćamo KiM moramo li poneti pasoše,šta kaže otac nacije,onaj što je izgradio hram Svetog Save.Koliko cigara a koliko rakije smemo poneti,ne ide se u boj nespreman.
😂😂😂😂
Ти си: "усташа", "страни плаћеник", "обојени револуционар"... кад не схваћаш да смо шиптаре опет "надиграли". Срби добијају документе тзв. Косове, а Косове ће дати боравишне дозволе онима који нису са Косове. Генијална стратегија. Не знам зашто смо се морали оволико мучити да их "победимо"? :mrgreen:

... ма јасно

Зато је ЕУ диверсификовала своју гасну агенду и купује САМО од УСА .... гас који је 49% из Русије ..

а миксује се у Индији и продаје преко Сингапура

Значи децентралитована диктатура је ОК :super:
Cilj zapada je da Rusija dobije sto manje novca za svoj gas ne da obustavi izvoz ruskog gasa jer to ne bi bilo dobro za EU privredu.

Back