Да ли је дошао тренутак да се војска на Косово врати?

Mačevalac

Aktivan član
Poruka
1.805
Ако се САД и ЕУ разведу и НАТО престане да постоји ко би од великих сила могао да се успротиви враћању српске војске на Косово?
Нови Балкански рат је на видику. Мислим да ће нови излив нестабилности донети и рат у самој Босни.

Шта ви мислите? Да ли нам предстоји период нестабилности?
Ја нисам баш за рат јер знам да сви ту губе, али нисам ни кукавица.

Ако се САД и ЕУ разведу и НАТО престане да постоји ко би од великих сила могао да се успротиви враћању српске војске на Косово?
Нови Балкански рат је на видику. Мислим да ће нови излив нестабилности донети и рат у самој Босни.

Кад се заврше процеси уништења ЕУ од стране УС онда можемо извадити мапе.

Gradjani Srbije nisu spremni za bilo kakav rat.

Sprovedite ispitivanje pa cete videti.

Drugo, srpska ekonomija je KAPUT. Ne moze da podrzi ni izgradnju metroa a kamoli da finansira rat.
Сад смо јачи него икад. Имамо много Комараца.

Što se tiče rata u Bosni, nisi u pravu. Iako su Srbi iz Republike Srpske na silu naterani da budu deo BiH, oni neće pokušati da se otcepe na silu, jer je sila koja ih je naterala i dalje prisutna, u vidu komšija muslimanske veroispovesti i njihovih zapadnih mentora.
Нису Срби никад иницирали сукоб. Сукоб иницирају они који имају подршку доминантних великих сила.

Нису Срби никад иницирали сукоб. Сукоб иницирају они који имају подршку доминантних великих сила.
Tačno, zato ga Srbi neće ni inicirati. A Muslimani trenutno nemaju interesa da to rade, jer im sadašnje stanje više odgovara nego Srbima.

Ја сам ратовао и кад сам имао 8 година.
maxresdefault.jpg

Kosovo ima full protekciju od strane Turske. A imaju i vojni savez sa Albanijom i Hrvatskom. Dakle taj rat bi bio jako tezak da se pobedi, da ne kazem nemoguc. Sa druge strane, nas vodi polupani SNS koji nije u stanju sneg da ocisti, a kamoli da predvodi vojsku u jednom tako velikom ratu. Zatim, imamo problem i sa manjkom srpskog stanovnistva koji bi ziveo dole. Ko je spreman da se preseli i zivi dole u slucaju da se Kosovo vrati? I jug Srbije je prazan, a kamoli Kosovo. Jos uvek ni od koga nisam video jasnu strategiju po pitanju KiM, svi samo ili galame i busaju se u grudi ili sire defetizam kako je Kosovo izgubljeno...

Back