- Poruka
- 222.373
Meni je sasvim logično da prvo imaš B da bi polagao za C
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je i logično da ne može odmah C. I da je C uslov za D.nekad je moglo polagati psp , pa platiti manje za b
moglo se polagati za C pa dobijes i B
sad nema, sve su uveli samo da uzmu sto vise para
sa B ne dobijas AM , za C moras da imas B.
Tako da ne sumnjam da ce nas musti gde god se sete .
Moguce, al mene koji nisko sedim u E87 zaslepljuje maltene svaki punto u Srbiji, a to se desava samo s tim autom... Kad sam guglao, kazu da su postavljeni previsoko.Opet gresis.
Punto ima sasvim ok farove ali ako su fabricki dok ove kineske kopije imaju problem i rasipaju svetlost i cak i sa obicnim sijalicama smetaju vozacim iz kontra smera.Onda neko ubaci ksenon da bi bolje video ali napravi jos gori efekat.
Fabricki puntov far osvetljava savim dobro ali usled godina sve manje ih je sa fabrickim farom i ugradjuju se kineski.
Da da, Punto MK2 ima normalne velicine... Moguce, ne tvrdim suprotnoMoja zena ima Punto Mk2 sa uskim farom i to nikako nije previsoko a Mk3 ima one vece farove i bas ti farovi zaslepljuju ali kao sto rekoh problem je Kina jer su katastrofa lose odradjeni.
Vidis meni se nije isplatilo jer je bio tek registrovan.da budem iskren nikad nisam kapirao ta vozenja na punomocje..kad sam prodavao moje stare automobile uvek sam zahtevao kompletno prebacivanje vlasnistva sa mene..to je bio moj uslov za prodaju.
registracija nema veze sa vlasnistvomVidis meni se nije isplatilo jer je bio tek registrovan.
Zato cemo zavrsiti kad dodje do nove registracije
moram da menjam tabliceregistracija nema veze sa vlasnistvom
i ja sam auto svejevremeno prebacio na sebe negde u maju a registraciju platio kad mu je istekla negde u septembru.
Kako ako je prethodni vlasnik iz loznice,on treba da odjavi tablice kad se prebacuje za bg i registrujesregistracija nema veze sa vlasnistvom
i ja sam auto svejevremeno prebacio na sebe negde u maju a registraciju platio kad mu je istekla negde u septembru.
umrla baba iz Nemacke cije su aute prodavali...Coronaja uzimam beogradski sto ga baba vozila samo do pijce