DA LI JE DOŠAO KRAJ VOŽNJI NA PUNOMOĆJE?

O pa to bi itekako bilo fer prema narodu.
Ovamo se kurci a placa regu na invalida.
S druge strane to je slag ovog drustva pa ce uticati na to da se ukine ovaj nenormalni porez da bi oni mogli da voze te dzipove i ostala kola po normalnoj registraciji.
Neko treba da vozi tog invalida,jel treba da zaposle poseban tim forenzicara koji ce da prate vozaca da slucajno ne koristi to vozilo za bilo sta drugo do voznje invalida

kako nije ? Nego je voznja na sta?

Upravo je to voznja na punomoc. Vozilo je u vlasnistvu lizing kompanije i to dobijas punomoc od njih da upravljas vozilom.
sve je jasno regulisano ugovorom kao sto rekoh ranije

https://www.polovniautomobili.com/a...ti/5587/sta-se-vise-isplati-lizing-ili-kredit

Kome se šalje kazna parking servisa ako je vozilo kupljeno na lizing?
Kazna se šalje vlasniku vozila, tj. lizing kući, koja će vam je proslediti da je platite.

Da. Ali voziće ga roditelji. Ili brat, sestra. Supružnik. Odnosno bliski član porodice. Komšija sigurno neće.
nije tacno..ja sam u par navrata vozio prjatelja koji je osoba sa invaliditetom njegovim kolima kad me je zamolio.

doduse on je bio samnom u kolima i na potvrdi kojastoji na soferki se sad stavlja i slika..iskreno nisam siguran kako je sad to regulisano ali mogu da se raspitam..po novom se stavlju i slike osobe sa invaliditetom, tako da nisam siguran da li on mora da bude u vozilu...moguce je da mora da bue prisutan.

doduse ne pricam o kolima koje su kupljene na osobu sa invaliditetom, nego o potvrdama koje stoje na soferki zbog parkiranja i besplatnog prolaska na naplatnim rampama.

Poslednja izmena:
Да се не лажемо, 98% возила на инвалида је злоупотреба због висине регистрације, и немојте да се буните. Ауто особа са инвалидитетом најчешће има посебне команде и апсолутно је готово немогуће да неко узме и вози тај ауто сам.

Ви што возите 3к кубика аута на разне инвалиде и кориситте места обележена за инвалиде и треба да вам стану у крај.

nije tacno..ja sam u par navrata vozio prjatelja koji je osoba sa invaliditetom njegovim kolima kad me je zamolio.

doduse on je bio samnom u kolima i na potvrdi kojastoji na soferki se sad stavlja i slika..iskreno nisam siguran kako je sad to regulisano ali mogu da se raspitam..po novom se stavlju i slike osobe sa invaliditetom, tako da nisam siguran da li on mora da bude u vozilu...moguce je da mora da bue prisutan.

doduse ne pricam o kolima koje su kupljene na osobu sa invaliditetom, nego o potvrdama koje stoje na soferki zbog parkiranja i besplatnog prolaska na naplatnim rampama.
Drugo je to. Naravno da će svako od nas pomoći komšiji tu i tamo. Ali neće komšija uvesti auto da bi ga ti vozio kad god mu zatreba.

Да се не лажемо, 98% возила на инвалида је злоупотреба због висине регистрације, и немојте да се буните. Ауто особа са инвалидитетом најчешће има посебне команде и апсолутно је готово немогуће да неко узме и вози тај ауто сам.

Ви што возите 3к кубика аута на разне инвалиде и кориситте места обележена за инвалиде и треба да вам стану у крај.
Xaxaxa jeste 100% registrovani na invalida se ispred lidla parkiraju na mesto rezervisano za njih,samo vi pizdite sto je neko ustedeo na registraciji,nek komsiji crkne krava

Upravo se o ovome radi.
Invalid treba da bude prisutan u autu ako ga vozi osoba koja nije clan porodice.
Uopstalom sta ce invalidu dzip od 5000 kubika?
To treba ukinuti sto pre jer nikad nije moglo dok sablasni politicarski govnari nisu dosli na vlast pa su ovo dozvolili.

Ni popu ne treba skoda superb

Ne vidim kako bi to bila prevara a i da jeste ne vidim poentu laznog morala u zemlji gde vlast svakog pljacka za sta se ne bunite,sevap je zajebati sistem
Ne vidiš kako je prevara? Izvini ti se zezaš ili? Pa direktno lažeš državu i ostvaruješ novčanu korist. A na konto nečega što nisi. A dokle god se razmišlja da je sevap zavrnuti državu kad god se može nama neće biti bolje.

Ne vidiš kako je prevara? Izvini ti se zezaš ili? Pa direktno lažeš državu i ostvaruješ novčanu korist. A na konto nečega što nisi. A dokle god se razmišlja da je sevap zavrnuti državu kad god se može nama neće biti bolje.
Ova drzava nije propala zato sto je narod zajebo ,nego upravo vlast koja sprovodi zakon mafijaski pod fantomkama i onda nadjete da je kriv medar koji ne placa porez,idi bre

Back