Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 8.646
Da je ww2 tucao bi ti hići kamen u Dahau ne bi prdeo po ceo dan i uzimao radno mesto nekom švabi nizašta.Ocigledno je Vladika bio veliki fen hice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je ww2 tucao bi ti hići kamen u Dahau ne bi prdeo po ceo dan i uzimao radno mesto nekom švabi nizašta.Ocigledno je Vladika bio veliki fen hice?
to narandžasto...hoće da postigne boju zlata i sunca...lik je opsednut zlatom i suncem...vidi sebe kao boga sunca....mislim da i lice maže nekim premazom na bazi zlata....Neko sa religijske tacke gledista bi mogao da objasni.
Onako narandzast
Ili to nije bitno![]()
Nisi naveo razlig zasto to kaze vec izmisljas svojecrazloge.Ma nemoj?umesto da bude podrška svim ljudima ona savetuje crnce da:
- ne pokušavaju da budu ravnopravni članovi društva,
- budu na bogosluženjima samo za obojene,
- protivi se mesovitim brakovima
To ti je čist rasizam I aparheid kao u Južnoj Africi, gde su isto protestanti vladali sve do prošlog veka. I Hitler takođe bio protestant tako da vam je to verska crta.
Najbolje bi ti bilo da saslusas ovog svestenika.Da je ww2 tucao bi ti hići kamen u Dahau ne bi prdeo po ceo dan i uzimao radno mesto nekom švabi nizašta.
Izgleda da si promašio da se vladika Nikolaj poziva na Isusa Hrista koji je jevrejskim vjerskim liderima rekao da im je otac đavo.Sveti Vladika Nikolaj.
Браћо моја, што Жидови тако чине против Бога Оца и Сина Божјег Господа Исуса
Христа, то није нимало за чуђење. Јер је Сам Господ Христос, видовити и
непогрешиви, рекао да је отац њихов ђаво и да они чине сласти оца свога. Али је за
чуђење да су се Европејци, крштени и миропомазани, потпуно предали Жидовима,
тако да жидовском главом мисле, жидовске програме примају, жидовско
христоборство усвајају, жидовске лажи као истине примају, жидовска гесла као
своја примају, по жидовском путу ходе и жидовским циљевима служе. То је за
чуђење
наше време, и ништа више у свету. Све друго је мање важно или неважно.
Али је најважније како је хришћанска Европа постала слушкиња жидова...
Uvek sam se pitao odakle tolika mrznja prema zidovima kod nas?
A pno evo sveti izvor.
U merici je postojala velika mrznja prema crncima.
Samo pokusava da objasni kako da se ozbegne ta mrznja i da ju sami sebi ne naprave.
Sveti Vladika Nikolaj.
Браћо моја, што Жидови тако чине против Бога Оца и Сина Божјег Господа Исуса
Христа, то није нимало за чуђење. Јер је Сам Господ Христос, видовити и
непогрешиви, рекао да је отац њихов ђаво и да они чине сласти оца свога. Али је за
чуђење да су се Европејци, крштени и миропомазани, потпуно предали Жидовима,
тако да жидовском главом мисле, жидовске програме примају, жидовско
христоборство усвајају, жидовске лажи као истине примају, жидовска гесла као
своја примају, по жидовском путу ходе и жидовским циљевима служе. То је за
чуђење
наше време, и ништа више у свету. Све друго је мање важно или неважно.
Али је најважније како је хришћанска Европа постала слушкиња жидова...
Јудејци - наше скривене и приметне газде
У студијама објављеним у Америци и у Србији непорециво сам показао да су Јудејци
наши господари - и управљачи и угњетачи.
Uvek sam se pitao odakle tolika mrznja prema zidovima kod nas pogotovo kod pravoalavnih?
A ono evo sveti izvor.
Ocigledno je Vladika bio veliki fen hice?
Gosn vehabija, ti bi opravdao u ime Hrista i sbe da ih pobije.Izgleda da si promašio da se vladika Nikolaj poziva na Isusa Hrista koji je jevrejskim vjerskim liderima rekao da im je otac đavo.
Ko priča o UBIJANJU? Vladika Nikolaj nikada nije pozivao na ubijanje Jevreja. Naprotiv, spašavao ih je od nacista.Gosn vehanija, ti bi opravdao u ime Hrista i sce da ih pobije.
Ucinio je u ome Hrista i to je ok?
Pod plastom i zloupotrebom Hrista, sirio je govor mrznje prema jevrejima i posle Itlera.
Pogledajte prilog 1688602
A gde sam rekao da je pricao o ubijanju?Ko priča o UBIJANJU? Vladika Nikolaj nikada nije pozivao na ubijanje Jevreja. Naprotiv, spašavao ih je od nacista.
To nije govor mržnje. Vladika je i prema Srbima oštar bio.A gde sam rekao da je pricao o ubijanju?
Svaku drugu recenicu slazes.
Na cega poziva govor mrznje?
Na ljubav?
Pa kad V. .ehabija kaze da nije govor mrznje, onda je svakome jasno kako je stvarno.To nije govor mržnje. Vladika je i prema Srbima oštar bio.
Poznato je da simpatizeri Hitlera završavaju u Dahauu.
Kaže zato što je čisti rasista.Nisi naveo razlig zasto to kaze vec izmisljas svojecrazloge.
Nisi dao kontekst.
Medjutim to he licemerhe jer gutas kamilu a komarca naglasavas.
Licemerje je najveci greh.
Samo kada je covek cist moze da kritikuje.
počasni zatvorenikA gde sam rekao da je pricao o ubijanju?
Svaku drugu recenicu slazes.
Na cega poziva govor mrznje?
Na ljubav?
Baš te toliko pogodilo što su tzv “Kosovo” i “BiH” zahvaljujći njemu u ovakvom rebusu? Otkud toliki strah za tekovine AVNOJA?svaka sličnost sa Vučićem je slučajna
Vučić je lokalni antihrist...da se rodio u Americi možda bi dobio ulogu globalnog Antihrista i pre nego Tramp...
Naivan si do bola....Tramp je prevara duboke države...ljudi su hteli političara spasitelja i oni su im ga dali...kao što su i nama dali jednog istog takvog populistu, hvalisavca, lažova i "spasitelja"..Ništa Tramp neće da nam pomogne..za šefa CIA je postavio albanskog plaćenika...biće samo gore za nas... Amerika nje uz Šiptare i Hrvate zato što ih voli a nas mrzi nego zato što oni imaju velike morske obale a mi nemamo...i to se nije promenilo i neće se skoro promeniti kao ni njihov odnos prema nama...mi ćemo im ostati zadnja rupa na svirali i služiti za potkusurivanje...jedina šansa nam je da Rusi zapnu da budemo u njihovoj zoni interesa ali ni njima ne trebamo jer nemamo more..Baš te toliko pogodilo što su tzv “Kosovo” i “BiH” zahvaljujći njemu u ovakvom rebusu? Otkud toliki strah za tekovine AVNOJA?.
za ovo bi rekao da si u pravuNaivan si do bola....Tramp je prevara duboke države...ljudi su hteli političara spasitelja i oni su im ga dali...kao što su i nama dali jednog istog takvog populistu, hvalisavca, lažova i "spasitelja"..Ništa Tramp neće da nam pomogne..za šefa CIA je postavio albanskog plaćenika...biće samo gore za nas... Amerika nje uz Šiptare i Hrvate zato što ih voli a nas mrzi nego zato što oni imaju velike morske obale a mi nemamo...i to se nije promenilo i neće se skoro promeniti kao ni njihov odnos prema nama...mi ćemo im ostati zadnja rupa na svirali i služiti za potkusurivanje...jedina šansa nam je da Rusi zapnu da budemo u njihovoj zoni interesa ali ni njima ne trebamo jer nemamo more..
ta buva je pustena za mene da bih mogao da je zgazim, secas se ko tvrdi da je antihrist mrtav? ja, druskane.evo videa koji na osnovu biblijskih proročanstava nepogrešivo identifikuje Trampa kao Antihrista...
samo pumpaj, sve cemo da vas zigosemo sa maskomMAGA je naziv za najviši stepen u satanizmu...
Trump kao glagol znači obmanuti, prevariti
Trump kao imenica znači mali rog
Abbadon... abba znači otac...dakle Otac Don tj. Otac Donald Tramp
Abbadon je na grčkom Apolon a Tramp obožava Apolona boga sunca čiji je simbol zlato
....
Tramp i Mask sada vuku populističke poteze da bi maksimizirali svoju popularnost...kao kad je Vučić kao hapsio Miškovića..to je ta matrica zadovoljavanja apetita rulje i predstavljanja sebe kao spasitelja...
prva zver Tramp dolazi iz mora tj. od ljudi i naroda..tj. na izborima
druga zver dolazi iz zemlje..tj, iz tehnološkog sektora
Trampova baba Elizabeta se prezivala Christ i umrla je 6.6.1966. godine