Da li je Donald Tramp Antihrist?

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa nema tako nesto.
Kako da dokazem da si se upisao reciimo kada to nigde ne pise?
Izvrcete tekst kao i uvek.
Eto vidimo Vizije Jovana Kristanskog.
Sve pogresno a kaze andjeo mu javio?
Koji mu je to andjeo javio pogresno?
A to vam je sveti otac.
Cak sveti?
Sta sa time?
Ne mozes da trazis trun u oko drugoga kada imas balvane u svome.
Aha nema, ne piše. Aj evo ti par primera na koje sam prvo naišao. Pa pričaj slobodno i dalje da nije ona bila rasista:

Ellen G. White, Testimonies for the Church, vol. 9 (Mountain View, CA: Pacific Press Pub. Assn., 1909)

The colored people should not urge that they be placed on an equality with white people

White, Testimonies for the Church, vol. 9

Let the white believers and the colored believers assemble in separate places of worship

Америка дугује свима у својој сопственој валути - коју штампа по потреби мање - кад кажњава савезнике, или више - кад им за папириће узима робу, људе и технологије...

Баш су у тешкој ситуацији, муке муче на плаћањем дугова наштампавањем безвредних новчаница које не могу у Америци да се користе...
Tko je tražio od Amerike da vrati dug?

otšampala Amerika novčanicu od 10 triliona dolara i dala Izraelu

taj dug je vraćen
Не дугује Америка Израелу, већ приватницима, који су већински власници и Израела и Америке

Сад би ти приватници из Израела и Русије да укину долар, али раја се буни, неће шиткојине и сличне електро глупости, већ шушке...

Не дугује Америка Израелу, већ приватницима, који су већински власници и Израела и Америке

Сад би ти приватници из Израела и Русије да укину долар, али раја се буни, неће шиткојине и сличне електро глупости, већ шушке...
i njima je Amerika dala novlanice od 100 milijarde dolara

i njima je Amerika dala novlanice od 100 milijarde dolara
Па дала, а они биткојином оће да сруше долар, јер га у њега претварају, тј. Дигитализују...

Зато долар мање вреди, иако никад ни није реално вредео, али раја се навикла на шушке...

Зато мора рат, трећи, ал неће нико да ратује директно, већ само будале...

Па дала, а они биткојином оће да сруше долар, јер га у њега претварају, тј. Дигитализују...

Зато долар мање вреди, иако никад ни није реално вредео, али раја се навикла на шушке...

Зато мора рат, трећи, ал неће нико да ратује директно, већ само будале...
znam kako je, pričo mi profesor marksizma kako rušimo dolar još 1977me!

Aha nema, ne piše. Aj evo ti par primera na koje sam prvo naišao. Pa pričaj slobodno i dalje da nije ona bila rasista:

Ellen G. White, Testimonies for the Church, vol. 9 (Mountain View, CA: Pacific Press Pub. Assn., 1909)

The colored people should not urge that they be placed on an equality with white people

White, Testimonies for the Church, vol. 9

Let the white believers and the colored believers assemble in separate places of worship

I bez konteksta mozes da izmisljas sta hoces uz to.

Kazao sam ti da ne mozes da se bavis time.

Jel ovo Nikolaj naucio od hitlera koga je dizao u bebesa pa vi od njega?

Udruženje Roma: Rasizam u porastu – sveštenik odbio sahranu Romkinje​

Udruženje Roma: Rasizam u porastu, sveštenik odbio sahranu Romkinje​

https://autonomija.info/udruzenje-roma-rasizam-u-porastu-svestenik-odbio-sahranu-romkinje/

https://naslovi.net/2018-03-24/novi...stu-svestenik-odbio-sahranu-romkinje/21407410

I bez konteksta mozes da izmisljas sta hoces uz to.

Kazao sam ti da ne mozes da se bavis time.

Jel ovo Nikolaj naucio od hitlera koga je dizao u bebesa pa vi od njega?

Udruženje Roma: Rasizam u porastu – sveštenik odbio sahranu Romkinje​

Udruženje Roma: Rasizam u porastu, sveštenik odbio sahranu Romkinje​

https://autonomija.info/udruzenje-roma-rasizam-u-porastu-svestenik-odbio-sahranu-romkinje/

https://naslovi.net/2018-03-24/novi...stu-svestenik-odbio-sahranu-romkinje/21407410
Pa nekrštenima se ne drži opelo.

A ako Elejna kaže da crnci me treba da pokušavaju da budu ravnopravni belcima i da ne trebaju da se mole zajedno sa belcima i to pošto su izvojevali slobodu i ravnopravnost, onda to znači da
1. Je smatrala crnce nižom rasom
2. Podržavala apartheid

Čist rasizam ovekovečen i potpisan njenom perom.

A ako Elejna kaže da crnci me treba da pokušavaju da budu ravnopravni belcima i da ne trebaju da se mole zajedno sa belcima i to pošto su izvojevali slobodu i ravnopravnost, onda to znači da
2. Podržavala apartheid

Opet si lagao.
Bila je krstena.
I nije rec o tome vec vas rasizam, fasizam i biznis.

izjavila je da je u Srbiji rasizam u porastu i da desničarske grupe jačaju i dodala da o rasizmu svedoči i činjenica da deo sveštenstva u Srpskoj pravoslavnoj crkvi odbija da sahranjuje Rome.

“Ja sam to lično osetila na svojoj koži kada Romi i Romkinje u Novom Bečeju dođu u situaciju da ne mogu dostojanstveno ni da budu sahranjeni. Kad sveštenik vidi pripadnika romske populacije, prvo pitanje je da li imate para da mu platite, a drugo da li ste kršteni. Ono što sam ja lično doživela i što mogu da potvrdim je neprimereno nasilno ponašanje uz neadekvatan rečnik i gestikulaciju”, navela je Danica Jovanović u saopštenju za javnost.

Prema njenim rečima, deo sveštenstva u Srpskoj pravoslavnoj crkvi je veoma fašistički nastrojen” prema Romima.

Ona je ispričala da je sveštenik na nju nasrnuo, kada je došla da dogovori sahranu svoje majke.

“Imam osećaj da nije bio još jedan čovek sa mnom – da bi on bio nasilan prema meni, mada je i ovako bio. Isterao me je iz dvorišta koje nije ni njegovo to je Glavaševa kuća, koju je on dao crkvi na korišćenje, praktično društvena imovina“, kazala je Danica Jovanović.

Dodala je da je primedba sveštenika bila da preminula nije bila krštena, što se na kraju ispostavilo kao netačno.

“Ja sam ga opet pozvala, ali on je rekao ‘Marš napolje’ i imam osećaj da bi me pogodio onim drvima koje je nosio da nisam izašla”, navela je Danica Jovanović.

2. Podržavala apartheid

Pa ne mozes da izmisljas razlog bez konteksta.
A pogotovo ne onaj koji ima veci problem u crkvi u danasnje vreme.

Opet si lagao.
Bila je krstena.
I nije rec o tome vec vas rasizam, fasizam i biznis.

izjavila je da je u Srbiji rasizam u porastu i da desničarske grupe jačaju i dodala da o rasizmu svedoči i činjenica da deo sveštenstva u Srpskoj pravoslavnoj crkvi odbija da sahranjuje Rome.

“Ja sam to lično osetila na svojoj koži kada Romi i Romkinje u Novom Bečeju dođu u situaciju da ne mogu dostojanstveno ni da budu sahranjeni. Kad sveštenik vidi pripadnika romske populacije, prvo pitanje je da li imate para da mu platite, a drugo da li ste kršteni. Ono što sam ja lično doživela i što mogu da potvrdim je neprimereno nasilno ponašanje uz neadekvatan rečnik i gestikulaciju”, navela je Danica Jovanović u saopštenju za javnost.

Prema njenim rečima, deo sveštenstva u Srpskoj pravoslavnoj crkvi je veoma fašistički nastrojen” prema Romima.

Ona je ispričala da je sveštenik na nju nasrnuo, kada je došla da dogovori sahranu svoje majke.

“Imam osećaj da nije bio još jedan čovek sa mnom – da bi on bio nasilan prema meni, mada je i ovako bio. Isterao me je iz dvorišta koje nije ni njegovo to je Glavaševa kuća, koju je on dao crkvi na korišćenje, praktično društvena imovina“, kazala je Danica Jovanović.

Dodala je da je primedba sveštenika bila da preminula nije bila krštena, što se na kraju ispostavilo kao netačno.

“Ja sam ga opet pozvala, ali on je rekao ‘Marš napolje’ i imam osećaj da bi me pogodio onim drvima koje je nosio da nisam izašla”, navela je Danica Jovanović.
Svešteniku je to lako proveri kroz knjigu da li je neka osoba krštena. Ako je već rekao da nije onda je sve drugo nebitno jer se nekrštenima ne drži opelo ni na silu.

Ono što je bitno je da Romi nikad nisu u pravoslavnoj crkvi bili niza bića koja ne treba na molitvi ni da budu sa drugim vernicima .A to je zagovarala Elejna rasistkinja prema crncima i to još svojom rukom potpisala.

Nisi demantovao znači tačno je to.

Svešteniku je to lako proveri kroz knjigu da li je neka osoba krštena. Ako je već rekao da nije onda je sve drugo nebitno.

Ono što je bitno je da Romi nikad nisu u pravoslavnoj crkvi bili niza bića koja ne treba na molitvi da budu sa drugim vernicima .A to je zagovarala Elejna rasistkinja i to još svojom rukom potpisala.
Nisu ili jesu pni sami jazu

A to sto pricas nije argumebt.

Na promer rasiste ste proglasacali svestrnivima cak.

A znas da pricas o drugima?
Vi ste besramni vernici.

Vladika Nikolaj

Владика предлаже да Црква уведе Молитву против културе, као "збиру свих зала"!
Вeћ три века, Европа се окреће против Хрисга и привољава Сатани, тј. јудаизованом менталитету. И Срби су пошли за том руљом. И Бог их је стога казнио погибијама и
несрећама. По процени једног злурадог рабина*

Владика је био свестан да су јеврејски безбожници (јудео-масони), били главни
сејачи кукоља на њиви некадашње хришћанске Европе. Видовити Владика је знао да
hе после Другог светског рата настати још гори духовни и морални суноврат, него
онај после Првог. Он је у раздобљу између два светска рата, држао предавање у
Београду: "Три авети европске цивилизације: Фројд, Маркс и Ниче". Двојица
јеврејских и трећи германски атеиста. Са таквим идеолозима трулеж и духовно и
морално изрођавање, било је неизбежно.

Као теолог и философ, Владика је сагледао да ће на Западу настати болести
карактера, политике и културе. У основи свега је коначна фаза европског отпада од
Христа, главни сарадници Сатане у том распаду су били талмудисти-фарисеји, који су роварили под плаштом "Јевреја".
Владика пише неустрашиво о христоборним Јеврејима, тим "синовима Сатане". (Јн.
8:44

Teska vrsta rasizma i verskig nacionalizma.
I jos se proflasi svecem

I to je govorio izmedju 1944 i 45 kada hoce vise nije bilo.

Nisu ili jesu pni sami jazu
Evo ti Elejninih mudrolija još malo, a već ću naći to kako su crnci nastali. Za sad napari oči na ove "spiritualne darove" čisti rasizam:

Ako postoji bilo koji grijeh koji je iznad drugih, zbog kojeg se dogodilo i uništenje potopom, onda je to grijeh križanja čovjeka i životinje koji je zamaglio sliku Boga, i izazvao pomutnju posvuda." (Ellen White Spiritual Gifts, Vol. 3, p. 64, 1864.)

Još malo o mešovitim brakovima, nema tu rasizma ni malo, ma kakvi:mrgreen:

Ellen White: Djeca ovih mješovitih brakova imaju osjećaj gorčine prema roditeljima koji su im dali ovo doživotno nasljedstvo. Iz tog razloga, ako nije bilo drugog, ne bi trebalo biti miješanih brakova između bijele i obojene rase. (Ellen White, Manuscript 7, 1896. Selected Messages Book 2)

Evo ti Elejninih mudrolija još malo, a već ću naći to kako su crnci nastali. Za sad napari oči na ove "spiritualne darove" čisti rasizam:

Ako postoji bilo koji grijeh koji je iznad drugih, zbog kojeg se dogodilo i uništenje potopom, onda je to grijeh križanja čovjeka i životinje koji je zamaglio sliku Boga, i izazvao pomutnju posvuda." (Ellen White Spiritual Gifts, Vol. 3, p. 64, 1864.)

Vladika Nikolaj.

Јудејци деца сатане

Ето тако је говорио Господ о Оцу оних који су Њега послушали и Њему последовали
о Оцу од Кога је Он рођен и од Кога Дух Свети исходи. Насупрот томе Оцу светих,
постоји и отац таме и злобе, и томе оцу приволели су се сви противници Христови,
сви противници светлости, сви противници љубави. Тај отац мрака и злобе и мржње
јесте ђаво. Њему cусе приволеле бивше старешине жидовског народа у време Бога

во плоти.** Иако то они нису ни знали ни признавали, свевидећи Христос је

земљу, и као огањ који сагорева сва њихова слагалишта сплетки против Христа. Јер
тако их учи ђаво, отац њихов.

Ђаво их је научио како да устану против Сина Божјег Исуса Христа. Ђаво их је учио
кроз све векове до сада како да се боре против синова Христових, против деце
светлости, против следбеника Јеванђеља и Живота Вечнога.

У току векова они који су распели Месију Господа Исуса Сина Божјега, створили су
од Европе главно бојиште против Бога, а за ђавола. То је данас главно бојиште

Rec je o seksu sa zivotinjama nista drugo.
Vama pravoslavcima to nije greh?

Nista nisi kazao o ovom videu?

Zasto?

Sveti Vladika Nikolaj.

Браћо моја, што Жидови тако чине против Бога Оца и Сина Божјег Господа Исуса
Христа, то није нимало за чуђење. Јер је Сам Господ Христос, видовити и
непогрешиви, рекао да је отац њихов ђаво и да они чине сласти оца свога. Али је за
чуђење да су се Европејци, крштени и миропомазани, потпуно предали Жидовима,
тако да жидовском главом мисле, жидовске програме примају, жидовско
христоборство усвајају, жидовске лажи као истине примају, жидовска гесла као

своја примају, по жидовском путу ходе и жидовским циљевима служе. То је за
чуђење

наше време, и ништа више у свету. Све друго је мање важно или неважно.
Али је најважније како је хришћанска Европа постала слушкиња жидова...

Uvek sam se pitao odakle tolika mrznja prema zidovima kod nas?
A pno evo sveti izvor.
Još malo o mešovitim brakovima, nema tu rasizma ni malo, ma kakvi:mrgreen:

Ellen White: Djeca ovih mješovitih brakova imaju osjećaj gorčine prema roditeljima koji su im dali ovo doživotno nasljedstvo. Iz tog razloga, ako nije bilo drugog, ne bi trebalo biti miješanih brakova između bijele i obojene rase. (Ellen White, Manuscript 7, 1896. Selected Messages Book 2)
U merici je postojala velika mrznja prema crncima.
Samo pokusava da objasni kako da se ozbegne ta mrznja i da ju sami sebi ne naprave.

Sveti Vladika Nikolaj.

Браћо моја, што Жидови тако чине против Бога Оца и Сина Божјег Господа Исуса
Христа, то није нимало за чуђење. Јер је Сам Господ Христос, видовити и
непогрешиви, рекао да је отац њихов ђаво и да они чине сласти оца свога. Али је за
чуђење да су се Европејци, крштени и миропомазани, потпуно предали Жидовима,
тако да жидовском главом мисле, жидовске програме примају, жидовско
христоборство усвајају, жидовске лажи као истине примају, жидовска гесла као

своја примају, по жидовском путу ходе и жидовским циљевима служе. То је за
чуђење

наше време, и ништа више у свету. Све друго је мање важно или неважно.
Али је најважније како је хришћанска Европа постала слушкиња жидова...

Јудејци - наше скривене и приметне газде

У студијама објављеним у Америци и у Србији непорециво сам показао да су Јудејци
наши господари - и управљачи и угњетачи.

Uvek sam se pitao odakle tolika mrznja prema zidovima kod nas pogotovo kod pravoalavnih?
A ono evo sveti izvor.
Ocigledno je Vladika bio veliki fen hice?

U merici je postojala velika mrznja prema crncima.
Samo pokusava da objasni kako da se ozbegne ta mrznja i da ju sami sebi ne naprave
Ma nemoj? :mrgreen: umesto da bude podrška svim ljudima ona savetuje crnce da:

- ne pokušavaju da budu ravnopravni članovi društva,
- budu na bogosluženjima samo za obojene,
- protivi se mesovitim brakovima

To ti je čist rasizam I aparheid kao u Južnoj Africi, gde su isto protestanti vladali sve do prošlog veka. I Hitler takođe bio protestant tako da vam je to verska crta.

Back