Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 43.705
Sine uvek ti se nisi ni rodio.Gdje ste pozivali?
Eto na onim videima sto ste snimili protiv advenzista sam ja pozivao i drugi pa ste sve izblokirai.
I obaj svestenik u videu sam kaze da nece.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sine uvek ti se nisi ni rodio.Gdje ste pozivali?
Pa nema tako nesto.Dokaz?
A zar da ocekujeno od L g b t fena katakterno ponasanje?ovo neka nerazumljiva elenistička mudrost?
Aha nema, ne piše. Aj evo ti par primera na koje sam prvo naišao. Pa pričaj slobodno i dalje da nije ona bila rasista:Pa nema tako nesto.
Kako da dokazem da si se upisao reciimo kada to nigde ne pise?
Izvrcete tekst kao i uvek.
Eto vidimo Vizije Jovana Kristanskog.
Sve pogresno a kaze andjeo mu javio?
Koji mu je to andjeo javio pogresno?
A to vam je sveti otac.
Cak sveti?
Sta sa time?
Ne mozes da trazis trun u oko drugoga kada imas balvane u svome.
Tko je tražio od Amerike da vrati dug?Америка дугује свима у својој сопственој валути - коју штампа по потреби мање - кад кажњава савезнике, или више - кад им за папириће узима робу, људе и технологије...
Баш су у тешкој ситуацији, муке муче на плаћањем дугова наштампавањем безвредних новчаница које не могу у Америци да се користе...
Трампови Јевреји из Израела...Tko je tražio od Amerike da vrati dug?
otšampala Amerika novčanicu od 10 triliona dolara i dala IzraeluТрампови Јевреји из Израела...
Оће да убрабоњају Америку, кано некад Русију 1917те...
Не дугује Америка Израелу, већ приватницима, који су већински власници и Израела и Америкеotšampala Amerika novčanicu od 10 triliona dolara i dala Izraelu
taj dug je vraćen
i njima je Amerika dala novlanice od 100 milijarde dolaraНе дугује Америка Израелу, већ приватницима, који су већински власници и Израела и Америке
Сад би ти приватници из Израела и Русије да укину долар, али раја се буни, неће шиткојине и сличне електро глупости, већ шушке...
Па дала, а они биткојином оће да сруше долар, јер га у њега претварају, тј. Дигитализују...i njima je Amerika dala novlanice od 100 milijarde dolara
znam kako je, pričo mi profesor marksizma kako rušimo dolar još 1977me!Па дала, а они биткојином оће да сруше долар, јер га у њега претварају, тј. Дигитализују...
Зато долар мање вреди, иако никад ни није реално вредео, али раја се навикла на шушке...
Зато мора рат, трећи, ал неће нико да ратује директно, већ само будале...
Ти ћеш ускоро под трајни поклопац, нећеш доживети ту револуцију...znam kako je, pričo mi profesor marksizma kako rušimo dolar još 1977me!
Aha nema, ne piše. Aj evo ti par primera na koje sam prvo naišao. Pa pričaj slobodno i dalje da nije ona bila rasista:
Ellen G. White, Testimonies for the Church, vol. 9 (Mountain View, CA: Pacific Press Pub. Assn., 1909)
The colored people should not urge that they be placed on an equality with white people
White, Testimonies for the Church, vol. 9
Let the white believers and the colored believers assemble in separate places of worship
revolucija tame je počela!Ти ћеш ускоро под трајни поклопац, нећеш доживети ту револуцију...
Ми млађи - вјероватно... Биће чупаво
Pa nekrštenima se ne drži opelo.I bez konteksta mozes da izmisljas sta hoces uz to.
Kazao sam ti da ne mozes da se bavis time.
Jel ovo Nikolaj naucio od hitlera koga je dizao u bebesa pa vi od njega?
Udruženje Roma: Rasizam u porastu – sveštenik odbio sahranu Romkinje
Udruženje Roma: Rasizam u porastu, sveštenik odbio sahranu Romkinje
https://autonomija.info/udruzenje-roma-rasizam-u-porastu-svestenik-odbio-sahranu-romkinje/
https://naslovi.net/2018-03-24/novi...stu-svestenik-odbio-sahranu-romkinje/21407410
Pa nekrštenima se ne drži opelo.
A ako Elejna kaže da crnci me treba da pokušavaju da budu ravnopravni belcima i da ne trebaju da se mole zajedno sa belcima i to pošto su izvojevali slobodu i ravnopravnost, onda to znači da
1. Je smatrala crnce nižom rasom
2. Podržavala apartheid
Čist rasizam ovekovečen i potpisan njenom perom.
Pa ne mozes da izmisljas razlog bez konteksta.Pa nekrštenima se ne drži opelo.
A ako Elejna kaže da crnci me treba da pokušavaju da budu ravnopravni belcima i da ne trebaju da se mole zajedno sa belcima i to pošto su izvojevali slobodu i ravnopravnost, onda to znači da
1. Je smatrala crnce nižom rasom
2. Podržavala apartheid
Čist rasizam ovekovečen i potpisan njenom perom.
Svešteniku je to lako proveri kroz knjigu da li je neka osoba krštena. Ako je već rekao da nije onda je sve drugo nebitno jer se nekrštenima ne drži opelo ni na silu.Opet si lagao.
Bila je krstena.
I nije rec o tome vec vas rasizam, fasizam i biznis.
izjavila je da je u Srbiji rasizam u porastu i da desničarske grupe jačaju i dodala da o rasizmu svedoči i činjenica da deo sveštenstva u Srpskoj pravoslavnoj crkvi odbija da sahranjuje Rome.
“Ja sam to lično osetila na svojoj koži kada Romi i Romkinje u Novom Bečeju dođu u situaciju da ne mogu dostojanstveno ni da budu sahranjeni. Kad sveštenik vidi pripadnika romske populacije, prvo pitanje je da li imate para da mu platite, a drugo da li ste kršteni. Ono što sam ja lično doživela i što mogu da potvrdim je neprimereno nasilno ponašanje uz neadekvatan rečnik i gestikulaciju”, navela je Danica Jovanović u saopštenju za javnost.
Prema njenim rečima, deo sveštenstva u Srpskoj pravoslavnoj crkvi je “veoma fašistički nastrojen” prema Romima.
Ona je ispričala da je sveštenik na nju nasrnuo, kada je došla da dogovori sahranu svoje majke.
“Imam osećaj da nije bio još jedan čovek sa mnom – da bi on bio nasilan prema meni, mada je i ovako bio. Isterao me je iz dvorišta koje nije ni njegovo to je Glavaševa kuća, koju je on dao crkvi na korišćenje, praktično društvena imovina“, kazala je Danica Jovanović.
Dodala je da je primedba sveštenika bila da preminula nije bila krštena, što se na kraju ispostavilo kao netačno.
“Ja sam ga opet pozvala, ali on je rekao ‘Marš napolje’ i imam osećaj da bi me pogodio onim drvima koje je nosio da nisam izašla”, navela je Danica Jovanović.
Nisu ili jesu pni sami jazuSvešteniku je to lako proveri kroz knjigu da li je neka osoba krštena. Ako je već rekao da nije onda je sve drugo nebitno.
Ono što je bitno je da Romi nikad nisu u pravoslavnoj crkvi bili niza bića koja ne treba na molitvi da budu sa drugim vernicima .A to je zagovarala Elejna rasistkinja i to još svojom rukom potpisala.
Evo ti Elejninih mudrolija još malo, a već ću naći to kako su crnci nastali. Za sad napari oči na ove "spiritualne darove" čisti rasizam:Nisu ili jesu pni sami jazu
Evo ti Elejninih mudrolija još malo, a već ću naći to kako su crnci nastali. Za sad napari oči na ove "spiritualne darove" čisti rasizam:
Ako postoji bilo koji grijeh koji je iznad drugih, zbog kojeg se dogodilo i uništenje potopom, onda je to grijeh križanja čovjeka i životinje koji je zamaglio sliku Boga, i izazvao pomutnju posvuda." (Ellen White Spiritual Gifts, Vol. 3, p. 64, 1864.)
Rec je o seksu sa zivotinjama nista drugo.Evo ti Elejninih mudrolija još malo, a već ću naći to kako su crnci nastali. Za sad napari oči na ove "spiritualne darove" čisti rasizam:
Ako postoji bilo koji grijeh koji je iznad drugih, zbog kojeg se dogodilo i uništenje potopom, onda je to grijeh križanja čovjeka i životinje koji je zamaglio sliku Boga, i izazvao pomutnju posvuda." (Ellen White Spiritual Gifts, Vol. 3, p. 64, 1864.)
U merici je postojala velika mrznja prema crncima.Još malo o mešovitim brakovima, nema tu rasizma ni malo, ma kakvi
Ellen White: Djeca ovih mješovitih brakova imaju osjećaj gorčine prema roditeljima koji su im dali ovo doživotno nasljedstvo. Iz tog razloga, ako nije bilo drugog, ne bi trebalo biti miješanih brakova između bijele i obojene rase. (Ellen White, Manuscript 7, 1896. Selected Messages Book 2)
Ma nemoj?U merici je postojala velika mrznja prema crncima.
Samo pokusava da objasni kako da se ozbegne ta mrznja i da ju sami sebi ne naprave