Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvesti ponovo domacinstvo i...Uvesti ponovo domaćinstvo umesto građanskog vaspitanja
Mislim da se lepo ponašanje podrazumevalo na domaćinstvuUvesti ponovo domacinstvo i...
lepo vaspitanje (tako da cak i ako su roditelji nevaspitatni, barem da deca to budu)
domacinstvo je strucan predmetMislim da se lepo ponašanje podrazumevalo na domaćinstvu
Stručan ili ne.... u vreme kad je bilo domaćinstvo u školama, deca su bila drugačija. A danas sa građanskim....
Tad je postojalo strahopoštovanje prema roditeljima. Toga danas nema, jer se u školama uvode časovi poput građanskog a izbacuju srpski i matematika.u to vreme nisu samo roditelji vaspitavali decu - nego je bilo normalno da dobijes dve roditeljske od komsije zato sto si bezobrazan i nevaspitan. A kad malo bolje promislim, kakvo bre roditeljsko vaspitanje? mi u kucu nismo ulazili do pred spavanje. Roditelje sam vidjao za praznike kad ne rade a i tada zavisi
Tad je postojalo strahopoštovanje prema roditeljima. Toga danas nema, jer se u školama uvode časovi poput građanskog a izbacuju srpski i matematika.
Тражиш немогуће.Uvesti ponovo domacinstvo i...
lepo vaspitanje (tako da cak i ako su roditelji nevaspitatni, barem da deca to budu - bar da znaju sta je to i cemu sluzi)