Da li je domaćinstvo bio dobar predmet u školi?

Stručan ili ne.... u vreme kad je bilo domaćinstvo u školama, deca su bila drugačija. A danas sa građanskim.... :think:

u to vreme nisu samo roditelji vaspitavali decu - nego je bilo normalno da dobijes dve roditeljske od komsije ;) zato sto si bezobrazan i nevaspitan. A kad malo bolje promislim, kakvo bre roditeljsko vaspitanje? mi u kucu nismo ulazili do pred spavanje. Roditelje sam vidjao za praznike kad ne rade a i tada zavisi ;)

u to vreme nisu samo roditelji vaspitavali decu - nego je bilo normalno da dobijes dve roditeljske od komsije ;) zato sto si bezobrazan i nevaspitan. A kad malo bolje promislim, kakvo bre roditeljsko vaspitanje? mi u kucu nismo ulazili do pred spavanje. Roditelje sam vidjao za praznike kad ne rade a i tada zavisi ;)
Tad je postojalo strahopoštovanje prema roditeljima. Toga danas nema, jer se u školama uvode časovi poput građanskog a izbacuju srpski i matematika.

Tad je postojalo strahopoštovanje prema roditeljima. Toga danas nema, jer se u školama uvode časovi poput građanskog a izbacuju srpski i matematika.

i pored toga sto sam za to da se uci lepo vaspitanje, mislim da sve te teske predmete treba da se izbace iz skole i da se uci samo politika i to je dosta.

Jes da cemo da imamo silesiju dece koja nece imati pojma o prirodi, umetnostima, nece znati da racunaju, lepo se izrazavaju, citati nedajboze muckati hemijske formule, resavati matematicke zadatke, kako radi neka tehnika itd itd. Ali to nista i ne treba - treba samo politiku da znaju, a za sve drugo imace vestacku inteligenciju.

Mozda eventualno da uce ratovanje, oni napredniji ili iz boljih porodica da uce izrabljivanje drugih. To im moze zatrebati: ratovanje i politika - dovoljno od skole.

i kakvo bre strahopostovanje roditelja, ja ih se nisam bojao, sta ima da se bojim rodjenog roditelja. On i ona su tu da ja budem snazan i da se izborim za sebe.

Back