„Да ли је добио један или два ударца од својих колега? Можда три?“ Вучић о повређеном полицајцу: Сигурно је добио три-четири ударца од студената

pa ne može baš da nas ne zanima koliko njih je dezinformisano, jer na takve on i računa
to su usijane glave koje ne znaš na šta su sve spremne da zaštite svog voljenog vrhovnog tlačitelja

mislim da je odnos snaga nemerljiv i da šaka potkupljenih ili ideološki zavedenih ljudi stvarno ne bi trebalo da nas brine.
jasno je bilo još onda gde je njegova suštinska podrška u narodu kada je morao svakoga ko dolazi na njegove skupove debelo da plati, a oni svi bi udarili u bežaniju dok je držao govor sa bine seti se onog fijaska kontramitinga za srbiju protiv nasilja.
tako da je podrška njegovog brojčanog stanja meri dvocifrenim brojevima

otimaju se, ali još uvek nedovoljno
postala sam mazohista, od preksinoć gledam dnevnike rts
sinoć u masi av izjava, av insta objava, av zastrašivanja, apela radnika rts-a da studenti obustave blokade, loših kadrova prilikom uključenja uživo, oni ubace 5 sekundi tog snimka uz neko vrlo nejasno objašnjenje šta gledamo na tom snimku
ja gledam samo motivacione objave one što pumpaju srce da ostane mirno i hrabro za dan D

mislim da je odnos snaga nemerljiv i da šaka potkupljenih ili ideološki zavedenih ljudi stvarno ne bi trebalo da nas brine.
jasno je bilo još onda gde je njegova suštinska podrška u narodu kada je morao svakoga ko dolazi na njegove skupove debelo da plati, a oni svi bi udarili u bežaniju dok je držao govor sa bine seti se onog fijaska kontramitinga za srbiju protiv nasilja.
tako da je podrška njegovog brojčanog stanja meri dvocifrenim brojevima
slažem se u potpunosti
i ne treba da se plašimo šačice jada

Ма каквих 12 дана каква УДБА .. све је било оудлучено у пар секунди баш због тога што су сви податци Пленума јавни

Ето ..

Ако нисте знали како се зове акција корљаша када сопственога команданта овере .. да знате

Све у свему лажову нема краја

Лаже један дан.. Сутра лаже три пута више .. и тако линеарно параболски хиперболски експоненцијално лажи и лажи

Један мултверс лажи

https://www.blic.rs/vesti/politika/...-i-tri-i-cetiri-udarca-od-studenata-i/1h3xeg6

- Добијам дојаву да је полиција нападнута. Зовем их и питам: „Зашто сте интервенисали, зар нисте издржали?“ Каже: „Нисмо интервенисали, нападнути смо. Добијам информације о повређеном човеку. Питам, распитујем се за њега, кажу све најбоље, изузетан полицајац , изузетан Новоселац. И одем у посету и питам га. Каже ми, испред мене, испред Ивице Дачића, испред Васиљевића, човек каже: „ Добио сам много удараца“. Зато што је био ту од почетка. Чекао је јединицу, мапирали су га, тако се зове. Рекао нам је о томе. Био је тамо у цивилу, мапирали су га, јер је чекао своју јединицу као прави заменик команданта, а он је руководио операцијом – рекао је Александар Вучић гостујући на ТВ Информер и додао:

У шаху Матирање.. а у жандармерији МаПирање

Odvratan je, stvarno.

Jezivo je što ima apologeta koji ne osuđuju najoštrije ovu najprizemniju prevaru.

Odvratan je, stvarno.

Jezivo je što ima apologeta koji ne osuđuju najoštrije ovu najprizemniju prevaru.

За паре

Филозофија 'свако за себе'

лако води у
све мени ..
сви против свих
и тако даље и тако ближе

Napraviće sukobe i 15og sa svojim ubačena elementima, to ne može i neće moći da se spreči... Posle toga studenti i ostali koji protestuju više će kriviti opoziciju i "politiku koja se meša" u proteste...Bice jos vise razdora na ovoj strani...

За паре

Филозофија 'свако за себе'

лако води у
све мени ..
сви против свих
и тако даље и тако ближе

Jezivo je koliko se ljudi lako prodaju.

Još je jezivije kad se vidi da ovi pričaju o nekakvim stranim plaćenicima i Nemanju Šarovića nazivaju svakako, a oni su sami, listom, plaćenici.

Ne pamtim kada je bilo ovoliko odvratno, iskreno. Čak i u najgora vremena, ko god da je bio na vlasti, ovakav bezobrazluk je nezapamćen.

Inace, u ovom slucaju sa ovim laznim uzbunjivanjem i laganjem, Vucic je izvrsio krivicno delo.

Znaci povrh toga sto redovno krsi Ustav, ponekad i direktno izvrsi krivicno delo, kao sada.

KRIVIČNA DELA PROTIV JAVNOG REDA I MIRA

Izazivanje panike i nereda

Član 343

(1) Ko iznošenjem ili pronošenjem lažnih vesti ili tvrđenja izazove paniku, ili teže narušavanje javnog reda ili mira ili osujeti ili značajnije omete sprovođenje odluka i mera državnih organa ili organizacija koje vrše javna ovlašćenja,
kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine i novčanom kaznom.

Mislim da je neko vec pomenuo, na nekoj od TV, da je ili ce podneti krivicnu prijavu protiv Vucica.

Moram PONOVO da izrazim ogromno nezadovoljstvo PRAVNOM STRUKOM, odnosno pravnicima svih specijalizacija, jer su oni osnovni krivac za ovaj RASPAD drzave u pravnom smislu. Drugim recima, NEKA SEDNU I POCNU DA PISU TUZBE za sva krsenja zakona od strane drzavnih ograna, uklj. Predsednika Srbije.

Po svim tim tuzbama mi posle, sutra, kad banda padne, mozemo da postupamo i da im sudimo.

Treba ga tuziti, i njega i mnoge medije - recimo N1 i NovaS, za one baljezgarije tokom Covid-a kada je prvo on unosio paniku i lagao narod, a onda te televizije prozivale da se mi, nevakcinisani, zatvaramo, otpustamo, da nam se zabrani ovo i ono, da bi sada dosli DA CEMO VAKCINISANIMA TO DA ZABRANJUJEMO jer su primili ko zna kakve gadosti. U USA se sprema sudjenje Covid mafiji.

Nikola Kojo ga je pozvao da kaže istinu
halo, pa culi smo ga kako cita ono sto je unapred isplanirano, nema sansi da ikada kaze istinu

on je tacno uleteo medju njih kada su isukali pendreke da bi dobio batine i slikao se posle sa aljekom - sve je ovo dogovoreno unapred sa njim

halo, pa culi smo ga kako cita ono sto je unapred isplanirano, nema sansi da ikada kaze istinu

on je tacno uleteo medju njih kada su isukali pendreke da bi dobio batine i slikao se posle sa aljekom - sve je ovo dogovoreno unapred sa njim
Da, neće da izgubi radno mesto za slučaj da Aljek Š nastavi biti na vlasti

Ovi su ekspresno suspendovani a posle i izgubili posao.

Samo ne znam po kom osnovu su dobili otkaze?
Можда су студирали нешто?

Тешко.
Да је то био план било би много лакше да се већ пребијен убаци међу студенте, тако да нема снимка.

Back