Да ли је данашњи случај пуцњаве у школи терористичког карактера?

bernardo

Poznat
Moderator
Poruka
8.324
Ово ме је бацило на размишљање када сам чуо од репортера да је дечак такође у рљнцу имао још један пиштољ и 3 молотова.

Одакле му то? У Америци је то лако набавити. Али одакле дечаку у Србији све то?

Да ли се сећате силних претњи о постављању бомби по свим школама у Србији, наводно од стране "украјинских терориста"? Шта мислите о овоме?

Bilo je dosta pretnji bombama u zadnje vreme ... dok se eto nije ovo desilo.

Ne znam da li je povezano ali Srbija je puna licnog naoruzanja i raznih spravica ... rekoh vec nama ne trebaju neprijatelji.
Виђећемо шта ће нам медији и аналитичари говорити у наредном времену.

Radili su na tome decenijama ... kao da je 90ih ovde bilo lepo.

FvMKUeBXoAEjDOK.png

Opet ide ono : Ako vam je dobro onda nista ... to je stara Srbska izreka ... gledaj samo svoje dupe i uzivaj pa makar sve puklo...

Terorizam ima političke ciljeve tako da ne.
Nije svaki masakr terorizam.
Помислио сам да није можда регрутован? Ипак се ради о некоме ко је био одличан ученик, непроблематичан, све до данас.

Ово ме је бацило на размишљање када сам чуо од репортера да је дечак такође у рљнцу имао још један пиштољ и 3 молотова.

Одакле му то? У Америци је то лако набавити. Али одакле дечаку у Србији све то?

Да ли се сећате силних претњи о постављању бомби по свим школама у Србији, наводно од стране "украјинских терориста"? Шта мислите о овоме?
samo da izdrzimo jos malo i ne popustimo pod americkim pritiscima.........

Bilo je dosta pretnji bombama u zadnje vreme ... dok se eto nije ovo desilo.

Ne znam da li je povezano ali Srbija je puna licnog naoruzanja i raznih spravica ... rekoh vec nama ne trebaju neprijatelji.
To je sve udbasko delo i lazne pretnje bombama i ovaj zlocin.

Помислио сам да није можда регрутован? Ипак се ради о некоме ко је био одличан ученик, непроблематичан, све до данас.
Pa nemaju Ukrajinci neki jak uticaj kod nas.
Ovde preovladava ruski uticaj. Verovatno kada bi pregledali šta je mali gledao na jutjubu i šta je guglao našli bi masakre po školama u Americi a ne rat Rusija - Ukrajina.

Pa nemaju Ukrajinci neki jak uticaj kod nas.
Ovde preovladava ruski uticaj. Verovatno kada bi pregledali šta je mali gledao na jutjubu i šta je guglao našli bi masakre po školama u Americi a ne rat Rusija - Ukrajina.
Moje misljenje je da je mali regrutovan od strane nekoga i da je imao pomoc za ovo sto je uradjeno.

Back