Da li je današnja muzika smeće ili je problem u nama?

ni 84 ta nije za bacanje!!

January 1984 – “Say Say Say” – Paul McCartney & Michael Jackson

February 1984 – “Karma Chameleon” – Culture Club

March 1984 – “Girls Just Want To Have Fun” – Cyndi Lauper

April 1984 – “Against All Odds (Take A Look At Me Now)” – Phil Collins

May 1984 – “Hello” – Lionel Richie

June 1984 – “Time After Time” – Cyndi Lauper

July 1984 – “When Doves Cry” – Prince & The Revolution

August 1984 – “Ghostbusters” – Ray Parker Jr.

September 1984 – “What’s Love Got To Do With It” – Tina Turner

October 1984 – “I Just Called To Say I Love You” – Stevie Wonder

November 1984 – “Wake Me Up Before You Go-Go” – Wham!

December 1984 – Like A Virgin – Madonna
80ta je najbolja

Svaka epoha ima svoju muziku, samo oni stariji sa nostalgijom gledaju na muziku svoje mladosti jer ih potseća na njihovo, obično bolje, vreme. I generalno mi se čini da su tadašnji umetnici malo više "živeli" kroz svoju muziku nego što to rade ovi današnji. Danas je bitan samo komercijalni aspekt i štancovanje.
Novija muzika je slabog kvaliteta jedino sto sam cuo nesto stvarno kvalitetno i vanvremenski je duet Lady Gage i Bruno Marsa.

današnja muzika jeste loša pogotovo kod nas ova gaserska trep hiphop ili kako se već računa ne znam tačno e sada neke pesme iz te grupacije može se izdvoje da koliko toliko može da se slušaju a to su pesme radjene kao sprdnja i zahebancija...inače sličnu muziku imamo i u brazilu tkz fanki koju velika većina brazilaca ne podnosi a popularna je kod druge grupe...slična muzika ima u većini država

sada bacih pogled na mtv listu ( tv ne gledam uopšte )

Screenshot_2.png

ovde neki izvodjači su za mene novi e za ovog post malone-a sam skoro saznao i to iz jednog filma...

današnja muzika jeste loša pogotovo kod nas ova gaserska trep hiphop ili kako se već računa ne znam tačno
Свуда је лоша, није само код нас. Немој да улепшаваш запад посебно зато што је та реп и треп музика која је популарна код нас, као и већина онога што је популарно код нас, дошло са запада.

Тренутно у трендингу под редним бројем један на Јутјубу у Америци.

Sexyy Red & Bruno Mars - Fat Juicy & Wet

Песма о пички.

Свуда је лоша, није само код нас. Немој да улепшаваш запад посебно зато што је та реп и треп музика која је популарна код нас, као и већина онога што је популарно код нас, дошло са запада.

Тренутно у трендингу под редним бројем један на Јутјубу у Америци.

Sexyy Red & Bruno Mars - Fat Juicy & Wet

Песма о пички.

ne ulepšavam nikako-tamo negde dvehiljaditih sam slušao muziku sa mtv-ija i tada je u komercijali bilo gotivnih pesama i onih bezveze e fora je bila kasnije po pojavi brzog neta i jutuba da sam naišao na neke druge muzičke pravce i druge manje poznate a odlične grupe i izvodjače pitao sam se btw koje njesra sam ja slušao na mtv-iju.. primer samo jedan madona i njen tadašnji album ''american life'' tada su te njene pesme bile ono top kasnije sam se pitao kako sam ja ono mogao da slušam :pljus:

a ova pesma o čkapi fazon za ozbiljno nije uradjena kao sprdnja

Ово није на трендингу али има милијарду прегледа и то само за 3 месеца. Песма се зове "Апа тапа т" 🤔

Дефинитивно боља од других. Почиње слабо, касније се побољша.

Не би ме чудило да постане најслушније и ове а и наредне године ( као што је отприлике био случај са "Blinding Lights". )

ROSÉ & Bruno Mars - APT.

Back