Da li je cveće kliše?

Ја волим бело цвеће: беле руже, висибабе и још нешто што знам како изгледа ал не знам како се зове.
А стално ми поклањају црвено! :(
И ако ишта мрзим, онда су то каранфили! :x

Julian_Duranona:
Pa naravno da ne volite karanfile! Ko je od vas dobio karanfile? To cvece poklanjaju proleteri jedni drugima za praznik... Karanfili nemaju nikakve veze sa osecanjima izmedju dve osobe.

ЈА сам и прекјуче добила каранфиле :( ( Између осталог.)
Ех...сећам се кад смо примани у Омладинску организацију за 25. мај....па у Партију... :lol: Где су она стара времена црвених каранфила.... :lol:

jagodica:
Steffan:
jagodica:
ma lepo izgleda, al neko drugi da menja vodu

Da li takav pristup imas i kod seksa? Dobar je ali neko drugi posle toga da se okupa umesto mene? :mrgreen: sa takvim stavom nikada neces zavrsiti sa pastuvom u krevetu.. hehehe :D

sta ce mi pastuv sodomija je out.
ha ha ha ha ha.
nisam smislila bolju shalu
imam takav pristup i kod seksa

Можда БГ Пастув :roll:

jagodica:
sta ce mi pastuv sodomija je out.
ha ha ha ha ha.
nisam smislila bolju shalu
imam takav pristup i kod seksa
hahahahah a-ha, zesce je glupa.. :D ali hvala ti ako ti je bio cilj da me nasmejes, uspela si.. :P

Trut u krevetu? Nema strasti, vatre and stuff? Znaci samo se izvalis u krevet rasiris noge? :mrgreen:

Izvini, bas sam prost... :roll: ma ne verujem te, valjda si se i ti nekada zbog nekoga ili necega uzbudila? :lol:

Ni jedna zena ne moze da kaze da je cvece klise. Ona koja to kaze, nikad nije dobila cvet kao znak paznje, od srca. Ideju o kliseu su prosuli oni "muskarci" koji su nesposobni da iskazu paznju, plaseci se da njihov gest neko ne protumaci kao slabost. A zene, koje su tu igru prihvatile, brane se idejom kako ne vole cvece i kako je to klise. Kad lisica ne moze da dohvati grozdje, vice da joj je kiselo. Klasicna folirancija. Da je i jedna od tih ikad dobila cvetic od normalnog muskarca, koji nije emotivno ubogaljen ili frustrirani kromanjonac koji gest svoje paznje vidi kao slabost, nikad ne bi lupila takvu glupost. Sve te sto "ne vole cvece jer je to klise", u stvari ga nikad nisu ni dobile, nemaju pojma kako to izgleda, ali veoma su ga zeljne. Ali sujeta pri svakom pokusaju oslobadjanja zategne povodac. Tuga.

Negdje davno sam citala (pojma nemam gdje :) )da cvijece samo po sebi ne moze da zamijeni poklon...tj.da se moze pokloniti uz neki poklon,ako se vec poklanja...Mislim,cvijece se podrazumijeva ...Uh...valjda ste me razumjeli... :D

dilerDuse:
Ni jedna zena ne moze da kaze da je cvece klise. Ona koja to kaze, nikad nije dobila cvet kao znak paznje, od srca. Ideju o kliseu su prosuli oni "muskarci" koji su nesposobni da iskazu paznju, plaseci se da njihov gest neko ne protumaci kao slabost. A zene, koje su tu igru prihvatile, brane se idejom kako ne vole cvece i kako je to klise. Kad lisica ne moze da dohvati grozdje, vice da joj je kiselo. Klasicna folirancija. Da je i jedna od tih ikad dobila cvetic od normalnog muskarca, koji nije emotivno ubogaljen ili frustrirani kromanjonac koji gest svoje paznje vidi kao slabost, nikad ne bi lupila takvu glupost. Sve te sto "ne vole cvece jer je to klise", u stvari ga nikad nisu ni dobile, nemaju pojma kako to izgleda, ali veoma su ga zeljne. Ali sujeta pri svakom pokusaju oslobadjanja zategne povodac. Tuga.

sta reci???
ziva istina!!! :!: :!: :!:

5351.jpg

5201.jpg

6357.jpg

5267.jpg

ko ovom mozhe da odoli ? :D

babyphat:
dilerDuse:

sta reci???
ziva istina!!! :!: :!: :!:

Pa cveće JESTE KLIŠE....
Ali šta ime veze što je nešto klišee.
Kliše je i kad mi stavi rukicu na kolence , da je pogledam , i napadam.
Kliše je i šetnja kad ste zaljubljeni , kad želite da čutite jedno pored drugoga, samo da ste tu zajedno.
O VI JADNI NEKONZERVATIVCI.....

Back