Da li je čudno kako Nemanja Šarović nije napadnut dok na drugu stranu su lomili vilicu studentima, gazili ih kolima, tukli sa kapuljasima?

Nisu ga napali jer nije žena ili baba.
Lojalisti samo napadaju žene. Šarović deluje dosta visoko i zajebano.
Baća je Hercegovačko-Lička kombinacija.Veliki, jak i zaeban. Pri tome je poznato lice. A taj polusvet se boji ljudi koji su "izašli na televiziju". Pri tome svi znaju da je političar i da je bio Radikal. Zbunjuje ih Šarović. Em, dođe nasmejan i ne provocira. Samo nešto pita...

Svakako da ima svoje skriveno obezbedjenje koje ga diskretno na distanci prati i spremno da reaguje ako ga neko napadne.
Mislim i da ima dozvolu za nosenje oruzja.
U svakom slucaju hrabar je covek.
Дозволу за ношење оружја потписује директор полиције. Милим да Немања није баш на таквој позицији да је добије.

dakle tolerancije prema šaroviću ?
a studentkinji lomi vlicu ? gazi je autom ?

ispada da šarović nije neprijatelj sistema. vec njegov piuncic toboz ''otpadnik'' :per:

hala lepo, molim lepo :kpozdrav:
Treba biti oprezan sa radikalima, ali u S.Mitrovici kada ga je jedan osudio za izdaju radikala, ovaj mu je ljuto odgovorio da se svojih nacela nije odrekao, ali je napustio Seseljugu, kad je vidio da podrzava EU politiku tj. prodao se vuciciju.
Inace, bio je hrabar i ne bi se libio ni da uzvrtati fizicki napad, a bilo je pokusaja provokacija i grubob gurkanja.

Ne mislim da je ova tema poziv na linč Nemanje Šarovića. Jednostavno se postavlja pitanje, zašto je on uglavnom podoban novinar, i niko ga iz SNS-a ne spominje, niti on ima nekih sukoba sa njima.

U početku mi se dopalo ono šta radi Šarović sa tim ljudima koji idu na SNS mitinge.

Onda sam gledala deo njegove emisije u kojoj je intervjuisao Vuka Jeremića, pre junskih izbora.

Bio je besan i to nije krio kada je u pitanju Vladimir Gajić, i to samo zato što je Gajić bio u SPO-u. Ostala je ta odbojnost radikala prema nekadašnjem SPO-u.

Šarović ovim svojim emisijama pokazuje javnosti kakvi su glasači SNS-a.

Istovremeno on predstavlja samog sebe. Kao da se preporučuje za novog lidera opozicije. Takav sam utisak stekla.

Ali, ne znam da li će na nekim izborima ponovo biti sa Udruženjem građana koje je osnovao Srđan Škoro. Nisu uspeli da sakupe dovoljan broj potpisa za kandidaturu, prošle godine, koliko se sećam.

Priznajem da sam pomalo radoznala kada je u pitanju njegova politička karijera.

Дозволу за ношење оружја потписује директор полиције. Милим да Немања није баш на таквој позицији да је добије.
Mislim da je ima odavno, ali to nije bitno. KTV mu placa obezbedjenje jer postoji bezbednosni rizik. Stoje udaljeni od njega neprimetni, spremni da reaguju. Rade na dnevnicu.

Back