Da li je Crna Gora zauvek politički izgubljena za srpsku nacionalnu politiku?

Kuda ide Crna Gora i hoće li ponovo biti srpska?

  • Da, kada Milo Đukanović ode s vlasti, vratiće se srpska nacionalna politika u Crnoj Gori.

    glasova: 15 44,1%
  • Ne, odlazak ili politička penzija Mila Đukanovića neće ništa promeniti nastaviće se isto.

    glasova: 14 41,2%
  • Nešto što ću napisati u komentaru u temi.

    glasova: 5 14,7%

  • Ukupno glasova
    34
Crnogorski Srbi uzvraćaju udarac 💪
ВИДЕО) Никшићке „комите“ подијелиле мегдан: Масовна туча на римејку референдумске ноћи
Није нам познат конкретни повод за овај инцидент, као ни то да ли су органи реда правовремено и ефикасно сузбили сукоб, који је резултирао са хаварисаним баштенским мобилијаром
Од
ИН4С
-
21/05/2020 21:48 Посљедња измјена: 21/05/2020 21:49
4


Подијелите


Facebook

https://www.in4s.net/video-niksicke...-masovna-tuca-na-rimejku-referendumske-noci/#
Туча у Никшићу на прослави "21. маја" (Фото: принтскрин)
Данас се на друштвеним мрежама појавио снимак из Никшића на којем се види почетак масовне туче која се одиграла у башти једног локала у строгом центру града.
Читаоци нашег портала из Никшића обавијестили су нас да је у питању међусобни сукоб присталица независне и међународно признате државе Црне Горе.

Такође, према информација са којима располажемо, физички сукоб је, на очиглед великог броја пролазника – међу којима је било и дјеце, поред високог интезитета, вођен у широком радијусу.
Mobilni telefon

Не осврћући се на актулене мјере НКТ-а за заразне болести, које су, уистину – ослабиле, без маски и поштовања прописане физичке дистанце, сукобљене стране су релативизовале и квадратуру борилишта, што их је, симболично, одвело чак до споменика Краља Николе I Петровића – удаљеног неких стотињак метара од жаришта сукоба.
Прегледач видео записа


00:00

00:10

 

Морам ово да оставим овде јер очигледно да је ово дело Србије како би проширила своју великосрпску хегемонију... :hahaha:

EXOYYAVWoAAeoKd
EXOYYjRWAAAv9d5
 
Poslednja izmena:
Ne razmisljam o CG kao nekoj izgubljenoj teritoriji. Toliko je malena da ce Srbija verovatno prvom prilikom da je povrati. Cim Srbja ojaca polovina Crnogoraca ce se izjasniti kao Srbi.

Monako je još manji od Crne Gore, a Francuska puno veća od Srbije pa nitko tamo ne želi postati dio Francuske, niti se žele izjašnjavati kao Francuzi, iako je francuski jezik službeni u toj maloj kneževini.
 
ДПС се довољно „отворио“ за Џаковића
Основни проблем опозиције је слабо познавање богатства нашег језика који је пун синонима и ријечи сличног значења
Од
ИН4С
-
29/05/2020 19:59 Посљедња измјена: 29/05/2020 21:08
20


Подијелите


Facebook



Twitter



Telegram


Након што је независни одборник у Скупштини општине (СО) Будва, Стеван Џаковић одлучои да изигра вољу опозиционих бирача у Будви и у пратњи одборника Демократске партије социјалиста (ДПС) отишао у канцаларије те партије, бурно је реаговала Фејзбук заједница.





Mobilni telefon







Прочитајте ЈОШ:
 
ДПС поново поражен у Будви: Криминална хоботница немоћна и исјечена
У поноћ је формално истекао рок од 30 дана у оквиру кога је требало да се донесе одлука о разрјешењу предсједника СО
Од
ИН4С
-
04/06/2020 00:16 Посљедња измјена: 04/06/2020 00:16
0


Подијелите


Facebook



Twitter



Telegram

Царевић, фото: Вијести/ Вук Лајовић
У поноћ је формално истекао рок од 30 дана у оквиру кога је требало да се донесе одлука о разрјешењу предсједника СО.
Драган Краповић (Демократска Црна Гора) казао је да предлог за разрјешење предсједника СО потписан само од одборнице Снежане Куч, а да је од стране 17 одборника, потписан само захтјев за хитно сазивање сједнице.

Крсто Радовић, предсједник будванског парламента је казао да предлог није правно ваљан и да нема утемељења, те да Скупштина не може расправљати.
Ђорђе Вујовић (Демократски фронт) казао је да се не може формално правно расправљати о предлогу јер није поднијет у складу са прописима.
Драгана Пима, одборница ДПС упозорила је да се мора водити рачуна јер је фалсификовање кривично дјело.

Краповић је казао да није у питању фалсификат јер постоји оригинал и свима је материјал подијељен.
„Из скупстинске службе да се извади оригинал. Нико није одузео страницу, нити ко жели да подметне. Не износити оптужбе за оно што није истина”, казао је Краповић.
Куч је донијела оригинал гдје има комплетна документацију са двије стране потписа.
Секретарка Скупштине опстине Марија Кусовац донијела је оригинал из скупштинске службе на коме се види само један потпис за предлог за смјену Радовића.
https://www.in4s.net/dps-ponovo-porazen-u-budvi-kriminalna-hobotnica-nemocna-i-isjecena/
 
Monako je još manji od Crne Gore, a Francuska puno veća od Srbije pa nitko tamo ne želi postati dio Francuske, niti se žele izjašnjavati kao Francuzi, iako je francuski jezik službeni u toj maloj kneževini.
Tamo ne sprovode diskriminaciju nad Francuzima ,niti im pada na pamet da oduzimaju crkvenu imovinu.
 
Зашто нико не вјерује самопроглашеној „корона фри“ држави: Студент из ЦГ „донио“ вирус у дом на Карабурми
"Медији постављају питање - која је могућност да баш од грађанина из земље која је прогласила крај епидемије, уколико су њени подаци тачни, почне ново жариште у Србији. Тачније, да ли је ово показатељ о прикривању података Црне Горе?"
Од
ИН4С
-
09/06/2020 15:32 Посљедња измјена: 09/06/2020 15:32
16


Подијелите


Facebook



Twitter



Telegram

илустрација: xdn.tf.rs
Црна Гора се самопрогласила за прву „корона фри“ државу.
Међутим, та чињеница никако јој није помогла да је као такву препозна и остатак свијета.

Медији су објавили још једну информацију која не иде на руку тврдњама званичне Подгорице: Наиме, вирус короне у студентски дом у Србији донио је студент из Црне Горе.
Троје студената из студентског дома Карабурма и њихових двадесет контаката налазе се у изолацији. Смјештај студената јавио се као ново жариште, како преносе медији, управо због студента који је дошао из Црне Горе, која је прогласила крај епидемије, преноси Б92.
Медији постављају питање – која је могућност да баш од грађанина из земље која је прогласила крај епидемије, уколико су њени подаци тачни, почне ново жариште у Србији. Тачније, да ли је ово показатељ о прикривању података Црне Горе?
 
Што се мене тиче, ја бих ту поставио нешто као Берлински зид, изузев светиња, наравно. Слане воде има по већини планете. Визе обавезно. Шта је Срба у Црној Гори, добро дошли у Србију, али не на Дедиње, него на опустели југ. Обогатиће се ако приону.
 
Што се мене тиче, ја бих ту поставио нешто као Берлински зид, изузев светиња, наравно. Слане воде има по већини планете. Визе обавезно. Шта је Срба у Црној Гори, добро дошли у Србију, али не на Дедиње, него на опустели југ. Обогатиће се ако приону.
Zvučiš ozlojeđeno što su rekli "ne" vama crvenim sovjetima.
 
crna gora i srbija smo braca

srbija je pod napadom zapadne civilizacije 3 x u XX veku.

cg rezim je takav kakav je, i polako mu istice rok upotrebe. cg rezim nam nije brat! ali to je promenjiva

ne smeta mi samostalna cg, samo da vode politiku u interesu crnogoraca tj srba u cg
Dok god budeš držao ruski narod na aviju, nećeš znati uspeh.
 
Dobro se sećam svoga odrastanja i uopšte političkog i na drugi način "sazrevanja", svi smo nekako Crnu Goru gledali kao "srpsku zemlju", čak šta više "najčistijom srpskom zemljom" ili "Spartom Srpstva" a Crnogorce kao "Srpske Spartake", i sve bi to bilo tako da našu srpsku 'idilu o Crnoj Gori" nije "prekinuo proces političkog i državno pravnog osamostaljenja i otcepljenja Crne Gore od Srbije, te njenog postepenog ali sve radikalnijeg "udaljenja od srpstva, srpske nacionalne misli i dr", a što je posebno bolno i stvara nevericu i pitanja "kako se do toga došlo, zašto",te "mehanizam odbrane koji poriče da se dešaje to što se dešaje" ili se namerno sve uzima kao "prolazni košmar" uz obaveznu napomenu "dok Milo Đukanović ode s vlasti", sve će biti ponovo srpsko. Ipak ostaje pitanje da li će? Posebno iz razloga jer ono što nismo znali ili nismo želeli da znamo "politika Mile Đukanovića nije nastala tek tako iz ničega", već je to već viđena politika "Crnogorskih autonomaša i separatista još od ujedinjenja 1918 godine", posle posebno profilisana u "liku i (ne)delu Sekule Drljevića".

Znači postavlja se pitanje hoće li sve ovo u Crnoj Gori ponovo biti srpsko "samo dok Milo Đukanović ode s vlasti ili se politički penzioniše"? Jesmo li možda mi Srbi previše politički optimisti u pogledu Crne Gore?
Осамостаљење Црне Горе пројекат је који спроводе Србијанци и Енглези, са циљем уништења Срба и протеривања Руса са Балкана.

Србијанцима је од животне важности уништење српских државица, како би присвојили њихов - српски, идентитет, културно-историјске личности, становништво и (део)територије уколико им то њихови католички господари допусте. Међутим они то не могу остварити све док се на Балкану налазе Руси - зато се ради
да се Руси компромитују.

Да би отерали Русе са Балкана, Енглези су закључили да је неопходно претходно уништити Српске државице, јер су Србијанци већ 200 година "њихови". Стога, како су им се интереси поклопили, они раде синхронизовано, по фазама.

Србијанци су у Црној Гори још од 1945 инсталирали на власт своју екипу Гестапо агената која је веома успешно раселила већину Црногораца, пославши их у Србију. Почетком сукоба у Југославији донета је одлука да се отера и комплетна Црна Гора, и гурне у руке католика и муслимана.

То су одрадили водећи Моћници Црне Горе, који су агенти Србијанског Војног Гестапоа.

Остала је само Република Српска која је требало да буде уништена и расељена у Србију оптужницама за геноцид, то је разлог зашто су Србијанци похапсили и послали у Хаг све Бохерце. Тамо је њихова мрежа (србијанска) такође постављена, као некада у РС Крајини.

Стога, у Црној Гори су на свим странама србијански агенти који само спроводе игру са становништвом. Када униште Црну Гору и Српску, католици ће их примити у ЕУ и тиме протерати Русе са Балкана. Ако би их сада примили у ЕУ, Руси би се повезали са Србима.
 
Poslednja izmena:
crna gora i srbija smo braca

srbija je pod napadom zapadne civilizacije 3 x u XX veku.

cg rezim je takav kakav je, i polako mu istice rok upotrebe. cg rezim nam nije brat! ali to je promenjiva

ne smeta mi samostalna cg, samo da vode politiku u interesu crnogoraca tj srba u cg

Tvoja izjava da ti ne smeta samostalna CG je u izravnoj koliziji s izjavom da bi ti iz Srbije želio propisivati kakva bi trebala biti politike te samostalne CG. Ne može CG biti samostalna, ako bi joj dužnost bila da vodi samo onakvu politku kakva odgovara Srbiji. Puna državna samostalnost je kada CG provodi čak i onaj dio politike koji nije u izravnom ili neizravnom interesu Srbije. To je samostalnost. To što ti tvrdiš nije samostalnost.
 
Осамостаљење Црне Горе пројекат је који спроводе Србијанци и Енглези, са циљем уништења Срба и протеривања Руса са Балкана.

Србијанцима је од животне важности уништење српских државица, како би присвојили њихов - српски, идентитет, културно-историјске личности, становништво и (део)територије уколико им то њихови католички господари допусте. Међутим они то не могу остварити све док се на Балкану налазе Руси - зато се ради
да се Руси компромитују.

Да би отерали Русе са Балкана, Енглези су закључили да је неопходно претходно уништити Српске државице, јер су Србијанци већ 200 година "њихови". Стога, како су им се интереси поклопили, они раде синхронизовано, по фазама.

Србијанци су у Црној Гори још од 1945 инсталирали на власт своју екипу Гестапо агената која је веома успешно раселила већину Црногораца, пославши их у Србију. Почетком сукоба у Југославији донета је одлука да се отера и комплетна Црна Гора, и гурне у руке католика и муслимана.

То су одрадили водећи Моћници Црне Горе, који су агенти Србијанског Војног Гестапоа.

Остала је само Република Српска која је требало да буде уништена и расељена у Србију оптужницама за геноцид, то је разлог зашто су Србијанци похапсили и послали у Хаг све Бохерце. Тамо је њихова мрежа (србијанска) такође постављена, као некада у РС Крајини.

Стога, у Црној Гори су на свим странама србијански агенти који само спроводе игру са становништвом. Када униште Црну Гору и Српску, католици ће их примити у ЕУ и тиме протерати Русе са Балкана. Ако би их сада примили у ЕУ, Руси би се повезали са Србима.

Tvoj tekst nema nikakvog smisla. :huh:
 

Back
Top