MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 44.522
Vidise dase žemske trudu lepo obukle kratkealjine duvajuu trube premdabi očito da duvaju unešto drugo ćekau poštemog muškog daji oženi ili barem zadovoli amuški poludeli zadrugim muškima nemaju devojke srećeVrlo jednostavno. Il je seksi ili ne.
Baba, nisam ti ja za taj razgovor.Vidise dase žemske trudu lepo obukle kratkealjine duvajuu trube premdabi očito da duvaju unešto drugo ćekau poštemog muškog daji oženi ili barem zadovoli amuški poludeli zadrugim muškima nemaju devojke sreće
Paunda navalinate devojke vidišbre dasu zagoreleBaba, nisam ti ja za taj razgovor.
Ja bi, al monitor.Paunda navalinate devojke vidišbre dasu zagorele
Paesu valjda na onom timberu neljubuje lep nego uporanJa bi, al monitor.
Ma kakav timber,Paesu valjda na onom timberu neljubuje lep nego uporan
Neznam očem pričaš bre ovde na forumu ima mnogo lepih mladih devojaka koebi htele nekoga da nađžu aia bi htela da postanem opet baba a muški samo sede i ćute neznam staću snjima lepoti bre onda navali imam ja blogo lepim slobodnim ženicima dodačuteJoj baba, ubi me ova frigidnost.
Gde da nadjem neku napupelu nonsalantnu kinki neopterecenu zensku.
Sve nesto ono neke ozbiljne face brate. Neke ono waaa waaaa waaaa, beche i bulje se za separeom, kapiras bako?
Izadju u grad i ko da su otisle biznis da zavrsavaju,
Ne mogu baba, poludecu brate.
Ma kakav forum bako, to su mi ko sestre drugarice ovde.Neznam očem pričaš bre ovde na forumu ima mnogo lepih mladih devojaka koebi htele nekoga da nađžu aia bi htela da postanem opet baba a muški samo sede i ćute neznam staću snjima lepoti bre onda navali imam ja blogo lepim slobodnim ženicima dodačute
Neznam ja bre videlasam ja ovu lepoticu @тражим мужа baš je lepa ai seksi ima izazovni slika akonju gledaš ko sestru moradasi poludejoMa kakav forum bako, to su mi ko sestre drugarice ovde.
Ma baba bre znam je vec dve godine. Ko da smo jeli chokolino zajedno.Neznam ja bre videlasam ja ovu lepoticu @тражим мужа baš je lepa ai seksi ima izazovni slika akonju gledaš ko sestru moradasi poludejo
Možeš daje znadeš i dvacet godina kadje žena lepa ondae lepa mai nemoj nju htelabija dase una zanekog drugog uda ja lično mislim dabi zatebe bila @DanikMa baba bre znam je vec dve godine. Ko da smo jeli chokolino zajedno.
Možeš daje znadeš i dvacet godina kadje žena lepa ondae lepa mai nemoj nju htelabija dase una zanekog drugog uda ja lično mislim dabi zatebe bila @Danik