Da li je cistiji seks potpuno goli partneri ili delimicno obuceni?

marlon\p{Zs}

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.947
Jedan moj prijatelj mi rece da se moze voditi ljubav i otvorenim slicem na pantalonima a da se prethodno ne otkopcava kais od pantalona.
taj tvoj frend mora da je iz ruralnih krajeva, nisi ga razumeo najbolje
on slic otkopca samo kad jede, da mu mushice ne idu na burek

M

Miki...miki

Gost

Baba_Beba

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.226
ja u kaputu najvise volim
Ajme bre sacime pocetijo jednomsam išla u šetnju sa svojim drugaricama Darinkom i Nevenkom i ušle mi ujedan park atamo neki muškarac uka putu stdljivoje izgledo i otvori on kaput akad tamo on potpuno go krenulase ja smejati s komšinicama mentolu štasve poka zuje na izvolite aonse uplašo i pobego

Miris Pokošene Trave

Elita
Moderator
Poruka
24.885
Ajme bre sacime pocetijo jednomsam išla u šetnju sa svojim drugaricama Darinkom i Nevenkom i ušle mi ujedan park atamo neki muškarac uka putu stdljivoje izgledo i otvori on kaput akad tamo on potpuno go krenulase ja smejati s komšinicama mentolu štasve poka zuje na izvolite aonse uplašo i pobego

Ja u prvom momentu procitala kresnula se ja a ti krenulase smijati

🙈🙈🙈

1668697152121.png

Belgradeboy

Veoma poznat
Moderator
Poruka
10.242
Pozdrav,

Desava se da se pitamo sta je bolje. Vodjenje ljubavi kao potpuno goli ili delimicno obuceni i da li oni koji su delimicno obuceni prljavi jer nakon seksa se tijela oznoje i ponekad smrde. To se najcesce desava partnerima koji zure na posao i otkriju samo donji dio tijela sa obucenom majicom ili kosuljom. Da li su takve osobe koji odu na posao prljavi i neuredni?
Nema cistog sexa pogotovo za nju.

Poruka
54.228
Pozdrav,

Desava se da se pitamo sta je bolje. Vodjenje ljubavi kao potpuno goli ili delimicno obuceni i da li oni koji su delimicno obuceni prljavi jer nakon seksa se tijela oznoje i ponekad smrde. To se najcesce desava partnerima koji zure na posao i otkriju samo donji dio tijela sa obucenom majicom ili kosuljom. Da li su takve osobe koji odu na posao prljavi i neuredni?
SEX NEMA VEZE SA GOLOTINJOM JER SE GOLI I RADJAMO

Mashinger

Aktivan član
Poruka
1.350
Pozdrav,

Комотнији мислиш, јесте

Poruka
7.109
Samo se seksualno frustriran uzbudi kad vidi nekog u gaćama( ili bez) na plaži pa onda svuda

Telo nije seks sem ako nisi retardinjo
Pa ne uzbudi te par gaca
Vec osoba koja ih nosi i ceo taj dozivljaj .
Ja volim lep ves i sredim se i uzivam u tome.
Meni je to kao performans, bustuje mi energiju, ma sve.
Uzivam samu sebe da vidim, sebi sam seksi. A tek njemu onda takva sva

Bren

Elita
Poruka
19.459
Pozdrav,

Ajoooj... "oplakah" večeras od teme a i od odgovora.