- Poruka
- 97.897
mislim da je on pobrkao seks i rucak ili ga ti nisi dobro razumeoJedan moj prijatelj mi rece da se moze voditi ljubav i otvorenim slicem na pantalonima a da se prethodno ne otkopcava kais od pantalona.

mislim da je on pobrkao seks i rucak ili ga ti nisi dobro razumeoJedan moj prijatelj mi rece da se moze voditi ljubav i otvorenim slicem na pantalonima a da se prethodno ne otkopcava kais od pantalona.
ti se sigurno seksas prljav u znoju u odeciNebulozna tema.
Nekad u odjeci ali ne prljav, nakon tog se presvucem. Ako sam doma i otusiram se a ako je u autu a na posao moram ubrzo onda se namirisem armaniem da ne znam di sam, toliko da se bojim da ce armani upast u automatski mjenjac i nesto sjebat.ti se sigurno seksas prljav u znoju u odeci![]()
Slusaj bebo, ako te ja privlačim iz ovoga ili onoga razloga, samo da ti kazen da sam zauzet i da ne varam.
I sve si to zaključio iz jednog stikera? Pronicljiv si nema štaSlusaj bebo, ako te ja privlačim iz ovoga ili onoga razloga, samo da ti kazen da sam zauzet i da ne varam.
Pa jbg privlacis i ti mene iz nekog razloga bez obzira odhebala me ili ne.I sve si to zaključio iz jednog stikera? Pronicljiv si nema šta![]()
Ma jok ti, skrol left...Ja? Hahah
ovisi o lokaciju.Pozdrav,
Desava se da se pitamo sta je bolje. Vodjenje ljubavi kao potpuno goli ili delimicno obuceni i da li oni koji su delimicno obuceni prljavi jer nakon seksa se tijela oznoje i ponekad smrde. To se najcesce desava partnerima koji zure na posao i otkriju samo donji dio tijela sa obucenom majicom ili kosuljom. Da li su takve osobe koji odu na posao prljavi i neuredni?
Tako opet neva lja jerbo ni je tako određženo ni prirodno treba ljudi da ljubav vodu naravno neka imaju jednega partnera dasve bude u moraluNajcistije je bez seksa
Pozdrav,
Desava se da se pitamo sta je bolje. Vodjenje ljubavi kao potpuno goli ili delimicno obuceni i da li oni koji su delimicno obuceni prljavi jer nakon seksa se tijela oznoje i ponekad smrde. To se najcesce desava partnerima koji zure na posao i otkriju samo donji dio tijela sa obucenom majicom ili kosuljom. Da li su takve osobe koji odu na posao prljavi i neuredni?
imate posebno dizajniranu mušku odeću za ad hoc vađenjeJedan moj prijatelj mi rece da se moze voditi ljubav i otvorenim slicem na pantalonima a da se prethodno ne otkopcava kais od pantalona.
imal nesto za bajdene koji imaju parkinsona i lose se orijentisuimate posebno dizajniranu mušku odeću za ad hoc vađenje
Pogledajte prilog 1256849