- Poruka
- 19.858
Da... posti sve postove i druži se sa popovima... okajava grehe... joj kad ode Bogu na istinu...Sveta velikomucenica Svetlana Arkanovska.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da... posti sve postove i druži se sa popovima... okajava grehe... joj kad ode Bogu na istinu...Sveta velikomucenica Svetlana Arkanovska.
Uživam u tvom komentaru!Jedva da sam i čula za nju, hvala nebesima kod nas je zabranjena.
oduvek, hahahahJu koleginice, otkad to ti psuješ ?
![]()
oduvek, hahahah
Prvo - to nije psovanje...![]()
ja te do sad nikad nisam čuo da psuješ .. tj. video
I tako vi pljujete po srpsku majku... a uuuu![]()
"Ako je Arhitekta njegov otac, ona je nesumnjivo njegova majka..."Ko li je prozva tako?
Prosečni akviziti za svadbu...21 pištolj i revolver različite marke i kalibra,
tri sanduka municije kalibra 7,62 mm (5.000 komada),
vojno-policijsku opremu
(busole,
laserski daljinomer,
nišanski teleobjektiv,
veliki broj lisica,
samostrel sa 20 strela,
dve kape fantomke s prorezom za oči i usta,
prigušivač za "škorpione" i "heklere",
uređaje za noćna merenja i osmatranja,
nekoliko torbi pištoljske i revolverske municije,
21 službenu palicu - pendreke,
nekoliko registarskih tablica vukovarskih oznaka,
nekoliko sanduka vojno-policijske opreme).
Kako možeš Cecu da porediš sa naukom?Ceca kao Ceca je kao matematika .. il je voliš, il ne voliš
Nikad nisam primorana, Bogu hvala...Tu vrstu muzike slusam samo kada sam primoran na proslavama.
Rasplaka me...Ceca je personifikacija moderne Srbije:
1. Pjeva dramaticne, mracne ljubavne balade sa etno zvukom
2. Iskoriscena od strane siromasne familije da pjeva sa 15. god.
3. Prvo nju je odradio Musliman, tek onda Crnogorac
4. Danas zivi od krvavih para, a svi drugi krivi za njene greske
Bogme ja jesam i jos mnogo njih. Ne mogu da napustim svadbu, krstenja i slicne proslave dragih ljudi zbog nametnute muzike Cece, Jece i slicnih otpada muzike.Nikad nisam primorana, Bogu hvala...
Bogme ja jesam i jos mnogo njih. Ne mogu da napustim svadbu, krstenja i slicne proslave dragih ljudi zbog nametnute muzike Cece, Jece i slicnih otpada muzike.
Ne upoređujem nego samo kažem da je kao matematika .. il je voliš ili ne voliš .. nema sredineKako možeš Cecu da porediš sa naukom?
Veruj mi zivim bez te vrste muzike sasvim dobro. Jednostavno promenim tv ili radio stanicu, preko moba ne pratim nista takvo. Medjutim na proslavama sam primoran.Najiskrenije ja ne znam kako osoba moze da zivi u Srbiji a da ne voli Cecu.
Ne zbog toga sto je Ceca super, daleko od toga, vec zato sto Ceca je u svakoj pori srpskog drustva, ne mozes je izbjeci. Na tv-u, na radio, u kaficima/klubovima, djeci na telefonima, u marketima, na proslavama, koncertima.
I kad kazem Ceca mislim i na njenu pratecu Grand bandu.
priča se da je krimosi održavaju i čuvajuina je mozda predmet pozude, nekom politickom glavonji, pa je bila zasticena
jedom udjes u tu pricu i nema izlaska...Ceca je nesto kao seksualni trofej, za bolesne muske umove...sigurno je morala da odradi zahvalnicu, nekom politicaru...a i nekom drugom, da bi bila zasticena...to je jedan svet, bolesnih, pokvarenih i zlih ljudi...tu postoji samo jedan lek, koji moze izleciti te psihopate...overavanje u glavupriča se da je krimosi održavaju i čuvaju
I tako vi pljujete po srpsku majku... a uuuu![]()