Da li je Ceca stvarni ili lažni idol?

ma i sisa joj je fuuuuujjjj
Ju koleginice, otkad to ti psuješ ?

Season 5 What GIF by The Office

21 pištolj i revolver različite marke i kalibra,

tri sanduka municije kalibra 7,62 mm (5.000 komada),

vojno-policijsku opremu

(busole,
laserski daljinomer,
nišanski teleobjektiv,
veliki broj lisica,
samostrel sa 20 strela,
dve kape fantomke s prorezom za oči i usta,
prigušivač za "škorpione" i "heklere",
uređaje za noćna merenja i osmatranja,
nekoliko torbi pištoljske i revolverske municije,
21 službenu palicu - pendreke,
nekoliko registarskih tablica vukovarskih oznaka,
nekoliko sanduka vojno-policijske opreme).
Prosečni akviziti za svadbu...:cool::per:

Bogme ja jesam i jos mnogo njih. Ne mogu da napustim svadbu, krstenja i slicne proslave dragih ljudi zbog nametnute muzike Cece, Jece i slicnih otpada muzike.

Najiskrenije ja ne znam kako osoba moze da zivi u Srbiji a da ne voli Cecu.

Ne zbog toga sto je Ceca super, daleko od toga, vec zato sto Ceca je u svakoj pori srpskog drustva, ne mozes je izbjeci. Na tv-u, na radio, u kaficima/klubovima, djeci na telefonima, u marketima, na proslavama, koncertima.

I kad kazem Ceca mislim i na njenu pratecu Grand bandu.

Najiskrenije ja ne znam kako osoba moze da zivi u Srbiji a da ne voli Cecu.

Ne zbog toga sto je Ceca super, daleko od toga, vec zato sto Ceca je u svakoj pori srpskog drustva, ne mozes je izbjeci. Na tv-u, na radio, u kaficima/klubovima, djeci na telefonima, u marketima, na proslavama, koncertima.

I kad kazem Ceca mislim i na njenu pratecu Grand bandu.
Veruj mi zivim bez te vrste muzike sasvim dobro. Jednostavno promenim tv ili radio stanicu, preko moba ne pratim nista takvo. Medjutim na proslavama sam primoran.

Ljubitelj sam ozbiljne muzike koja su umetnicka muzicka dela i opustaju. Ali sve nas je manje takvih. Nove generacije se nazalost uce muzikom iz izvora koje si ti lepo nabrojao.

priča se da je krimosi održavaju i čuvaju
jedom udjes u tu pricu i nema izlaska...Ceca je nesto kao seksualni trofej, za bolesne muske umove...sigurno je morala da odradi zahvalnicu, nekom politicaru...a i nekom drugom, da bi bila zasticena...to je jedan svet, bolesnih, pokvarenih i zlih ljudi...tu postoji samo jedan lek, koji moze izleciti te psihopate...overavanje u glavu

I tako vi pljujete po srpsku majku... a uuuu :mrgreen:

Pjeva lose,pjesme su joj prosjek.E sada vjerovatno ima neku harizmu,jer harizmaticna osoba postoji u svim slojevima drustva.Milomir Maric je jednom rekao za nju da javna njena slika i da svi njeni nastupi na Tv o kojima ljudi imaju neku sliku ko je Ceca da je to samo gluma i da uopste nije prava Ceca,a on je licno upoznao van svijetla kamera i kaze da kada bi ljudi licno upoznali Cecu ovako privatno van kamera,bili bi sokirani koliko ta osoba nema veze sa onom sa Tv i bili bi fascinirani njom.Kaze i sam da ima nesto mangupsko u sebi,pa i sama uloga srpske majke je klasicna gluma za medije.E meni djeluje da je ona privatno bas mangup da ima vise petlje za neke stvari od muskaraca i da je drug ipak nije srpska majka niti neka domacica vise je neka zeznut lik sa harizmom,ona je igrac jednostavno sa druge strane imas ljude koji javno mogu da ti se dopadnu a kada bi ih privatno upoznao druga prica.Mediji su uvijek gluma manje vise

Pa i taj Milomir Maric ima harizmu iako vjerovatno da i on javno malo glumi mada manje od Cece sigurno.E sada imas i novinare koji trenutno prave bolji sadrzaj na Tv od Marica kao Kesic ili Stankovic u Hrvatskoj ali oni nemaju ni 1 posto harizme Milomira Marica i nonsalantnosti a i mladi su Milomir je u njihovim godinama lutao po svijetu i bio nestasniji dosta ipak je on licnost zato je i pracen

Poslednja izmena:

Back