Da li je Ceca stvarni ili lažni idol?

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.733
Serija "Sablja" otvorila je neke stare rane iz prošlosti i ponovo vratila Svetlanu Cecu Ražnatović
u žižu interesovanja.

Kao što je poznato, ona je jedna od onih koja je bila uhapšena prilikom gorepomenute akcije, a kod
nje je policija pronašla

21 pištolj i revolver različite marke i kalibra,

tri sanduka municije kalibra 7,62 mm (5.000 komada),

vojno-policijsku opremu

(busole,
laserski daljinomer,
nišanski teleobjektiv,
veliki broj lisica,
samostrel sa 20 strela,
dve kape fantomke s prorezom za oči i usta,
prigušivač za "škorpione" i "heklere",
uređaje za noćna merenja i osmatranja,
nekoliko torbi pištoljske i revolverske municije,
21 službenu palicu - pendreke,
nekoliko registarskih tablica vukovarskih oznaka,
nekoliko sanduka vojno-policijske opreme).

Pevačica je provela u Centralnom zatvoru u Beogradu tri meseca
.

Screenshot_89.png

Petnaest godina kasnije, Ceca je prvi put progovorila o ne tako lepom periodu njenog života.

U razgovoru za beogradske medije, Ceca je otkrila kroz kakva iskušenja je njena porodica tih dana
prolazila i sa čime se ona suočavala.

- Čak 150 policajaca je upalo u moju kuću. Nije bilo potrebe za tim, mogli su da me pozovu da
dođem u stanicu! Mojoj Anastasiji su naslonili četiri duge cevi na slepoočnicu. Imala je samo
četiri godine.
Dok se sve to dešavalo, samo sam mislila na nju i Veljka. Srećom, moji roditelji su
uspeli da ih sačuvaju da ne slušaju laži o meni
.
Tasa i Veljko su godinama verovali da sam tih 121 dan bila na turneji po Americi", rekla je Ceca.

Screenshot_88.png

Ceca brutalno iskreno o zatvorskim danima:

"Kosti su mi se smrzavale u ćeliji, bilo je nehumano, danima nisam jela"

Pevačica je otkrila kako je izgledala prva noć koju je provela u Centralnom zatvoru:

"Bilo je strašno, nisam mogla oka da sklopim, samo sam plakala.
Trideset dana sam bila u samici, bez prava na posete, kantinu, advokate i sunce.
Društvo su mi pravile bubašvabe.

U ćeliji su bili krevet, stočić i klupica, a zidovi su bili ispisani stihovima iz mojih pesama.
Sećam se da sam, kad sma to videla, pomislila: 'Bože, kakva ironija'!
Posle mesec dana sam dobila cimerku, pa sam imala s kim da pričam i plačem".
Puštena je na slobodu, a da protiv nje nije podignuta nijedna optužnica.

"Deca su mi preživela golgotu zbog Sablje.
Posle mog izlaska iz zatvora, svaki dan ih je zaustavljala interventna i izvodila iz auta.

Sin Veljko nije mogao da se upiše u našu školu!
Po zakonu je obavezno da dete završi predškolsko, a njemu su dali dokument da nije podoban
da se vrati među drugare, jer mu je majka hapšena u Sablji.

To je diskriminacija", rekla je Ražnatovićka svojevremeno.

https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tr...tm_medium=widget&utm_campaign=Kurir_saobracaj

Creme de la creme - danas...

Šta ono beše?
Zašto je Ceca nosila nanogicu i bila ukućnom pritvoru?

Ko li je prozva tako?

- Meni je publika nadenula epitet Srpska Majka, ja sam imala 26 godina kada su mi nametnuli taj epitet. Tad mi je to bio skandal, a sad sam se već navikla, mnogo je lep kompliment. Neki se bune oko mog nadimka, ali to govori o njihovom banalnom pristupu. Osude doživljavam kao dosadne, predosadni su, kako se ne umore, imaju li ti ljudi živote? Mene estrada zanima samo kada sam na bini. Ja imam život, imam s kim da se družim, imam druga interesovanja, ja se ne bavim estradom, meni je fokus na estradi dok ne odradim koncert, imam intenzivan privatni život, kom sam posvećena, veliku porodicu, zamisli da trošim energiju na ljude koji mi nisu ništa - rekla je Ceca.

https://redportal.pink.rs/nered/26518/kako-je-ceca-dobila-nadimak-srpska-majka

- Meni je publika nadenula epitet Srpska Majka, ja sam imala 26 godina kada su mi nametnuli taj epitet. Tad mi je to bio skandal, a sad sam se već navikla, mnogo je lep kompliment. Neki se bune oko mog nadimka, ali to govori o njihovom banalnom pristupu. Osude doživljavam kao dosadne, predosadni su, kako se ne umore, imaju li ti ljudi živote? Mene estrada zanima samo kada sam na bini. Ja imam život, imam s kim da se družim, imam druga interesovanja, ja se ne bavim estradom, meni je fokus na estradi dok ne odradim koncert, imam intenzivan privatni život, kom sam posvećena, veliku porodicu, zamisli da trošim energiju na ljude koji mi nisu ništa - rekla je Ceca.

https://redportal.pink.rs/nered/26518/kako-je-ceca-dobila-nadimak-srpska-majka
A, zašta je ustvari nosila nanogicu godinu-dve?
da li zato što je ojadila državu za milione maraka?

Back