lukabeograd
Aktivan član
- Poruka
- 1.415
Neuporedivo je bolji i zdraviji buter/puter/maslac nego kancerčina od margarina.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Била је научна студија о томе. Гуглај на нету.Da li je bolji puter ili margarin kao podloga na parče leba pre nego namažem džem preko?
Da li je bolji puter ili margarin kao podloga na parče leba pre nego namažem džem preko?
Зар није тема за пдф Кулинарство. Иди код Таба у офис и потпиши отказ, момак.Da li je bolji puter ili margarin kao podloga na parče leba pre nego namažem džem preko?
Наравно.maslac je srpska reč, dakle...
Neuporedivo je bolji i zdraviji buter/puter/maslac nego kancerčina od margarina.
Od šljive, po mogućstvu pekmez, na prženice. Ali tu ne bih dodavao puter, samo prženice i šekmez
Puter ili margarin samo na suvi leba, da ne bude suv
Nemam pojma dal je meni zapao neki levi puter ali jedva sam pojeo parče sa njim. A sa margarinom iz dva zalogaja.
jeste, al sad
Uh kako je meni ukus margarina odvratan i u tortama i kolacima,namazi kikiriki puter ide na slane i slatke sendvice
Dobar je kao lubrikant
За лежај точка аутомобила?
Ni jedno ni drugo ne valja čestoDa li je bolji puter ili margarin kao podloga na parče leba pre nego namažem džem preko?
leb col i puna kašika džema
to nije kriška, to je komad leba
Nema potrebe za podlogom.
Kad jedeš leba i pekmeza, treba da bude duplo pekmeza
Nema potrebe za podlogom.
Kad jedeš leba i pekmeza, treba da bude duplo pekmeza
puter je prirodni proizvod, ali ima visok nivoe zasicenih (losih) masti i holesterola. ko ima srcana oboljenja ne bi trebalo da ga jede.
margarini imaju vise nezasicenih (dobrih) masti i manje zasicenih sto mu je u sustini prednost, ali posto svi znamo kako se proizvodi sadrzi aditive i u nekim slucajevima trans masti (jako lose masti).
mi kod kuce uvek imamo puter (u Nemackoj margarina skoro da ni nema u prodaji), ali mislim da nije ni on preterano dobar jer je jako kalorican i sadrzi puno zasicenih masti, podize holesterol itd. sa druge strane margarin moze da bude zdraviji ako se odabere dobar, jer nisu svi losi, npr. neki "lajt" koji nije tako kalorican, koji ne sadrzi trans masti i sa velikim udelom nezasicenih masti moze da bude bolji izbor od putera.
u sustini, najbolje ne jesti ni jedno ni drugo...
Била је научна студија о томе. Гуглај на нету.