Da li je bolji IT na PMF u Kragujevcu ili na PMF u Novom Sadu?

Све док је факултет те јачине, није важно толико. То су финесе. Даћу ти пример. Они траже знање, а не школу. Убисофт је мене позвао на интервју, а имам високу школу. Могли су одмах да ме одбаце јер немам факс, али нису. Као и многе друге фирме. Приватне фирме не занима шта ти имаш, него колико ти знаш.

Да су мени гледали диплому наспрам других који имају факултет, ја никада не бих добио посао.
Koji visu skolu si zavrsio?

Imam jos jedno pitanje. Koliko je lose pauzirati godinu? Ja nista nisam upisao u prvom krugu, a u drugom ima mesta u cacku na ftn na it smeru. Nisam siguran kakav je faks ali mislim da je pmf u kg bolji i voleo bih tamo da odem, ali mislim da su male sanse da se prebacim sa tog ftn na pmf. Pa da li je lose pauzirati tu jednu godinu i otici na drugi faks?
Ps znam da je lose ali pitam se da li je to basss lose...

Aa sta mislite da li ce za tih 5-6 godina kad zavrsim faks i mozda master ako Bog da, da li ce tada biti ista potraznja za programere mislim da li ce imati manje posla nego sad ili ne?
Може само више. Та индустрија је "нова" и постојаће ко зна колико још дуго. Човек не стаје у томе. Игре ће се правити и правити. Веб странице ће се правити и правити. Нема стајања.

Може само више. Та индустрија је "нова" и постојаће ко зна колико још дуго. Човек не стаје у томе. Игре ће се правити и правити. Веб странице ће се правити и правити. Нема стајања.
Da, ideja je i da se vodokotlić umreži i odmah javi kada počnu problemi sa kamencem... Ljudi nisu svesni koliki ti račun za vodu može da nabije vodokotlić koji slinavi...

Back