- Poruka
- 7.093
Išlo se vikendom u Sa ko na safari u Keniji.Besplatan vatromet uveče
Išli smo u Bosnu da kupimo pahuljice, i mnoge druge avanture
Ovi sa bedžom stalno lovili
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Išlo se vikendom u Sa ko na safari u Keniji.Besplatan vatromet uveče
Išli smo u Bosnu da kupimo pahuljice, i mnoge druge avanture
Da ali čak tako kasno kao 1999. nije bilo osnovnih stvari po samoposluzi.Išlo se vikendom u Sa ko na safari u Keniji.
Ovi sa bedžom stalno lovili
Radio crnu burzui zaradio prvih milijun rubalja sterlinga. Od ser Alex sa.Temze. GvoždjaraDa ali čak tako kasno kao 1999. nije bilo osnovnih stvari po samoposluzi.
Da bi ovaj radikal Jerry Ropero pričao da je bilo zlatno doba za vreme rata.
Пробао ја мој ти још на вол. 2 или вол. 3 да балансирам и све ходао с бијелом заставицом.Да помирим фракције.Ни Београд ни Кула, мора неки баланс, нека средина, нешто између, нешто попут потеза Пазова-Бановци-Белегиш.
Ајд у здрављу се препирали и на овој теми.
МуЧањ скичи још од ране зоре...
Посао ме узео мој Тихи посао, зачудио би се али неки људи имају плату и ван Београда.sto vredjas mucanj? A nikako da nam napises u kom mestu ti zivis, i zasto nisi doselio u Beograd kao rifke, muertero nego si se vratio u rodno mesto, u toplinu roditeljskog doma?
А где је Наташа мучи ме то а где је Наташа јој, јој, јој, јој. Сједи Наташа шта пијеш?
Није кафана,мислим ратно је стање али сједи у ров да чујемо какав проблем имаш?
Он је стари шалџија, не примај све срцу...Taj Tankre , džukela , po drugi put radi isto ... navodno me citira , a izmisli sve ili polovinu
To stvarno je tako džukački, da nemam reći . Gmaz najobičniji
To je nemoguće, sigurno je slomio samo Prst.
To je vrlo nezahvalna tijema, jer ako kažeš: "Žene su cvet koje nikad ne treba oslovljavati drugačije nego Visosti," onda će ta žena (nazovimo je Cupika) da te ostavi jer si "papučić i ulizica."na cijoj si ti strani jami u ovom slucaju
Gurovica/rifketa ili slabijeg pola tj njegove zene Tanje.
To je vrlo nezahvalna tijema, jer ako kažeš: "Žene su cvet koje nikad ne treba oslovljavati drugačije nego Visosti," onda će ta žena (nazovimo je Cupika) da te ostavi jer si "papučić i ulizica."
A ako s druge strane kažeš: "Ma ženi treba reći Nisam ti ja otirač." onda te uhapse i proglase Fobosom u ludnici.
Шта патешишеш и ти сада ,јеси пре неки дан писао како брак треба да се сачува па макар жена примала батине ?pa dobro naravno da su situacije razlicite
Al u ovoj konkretnoj koga podrzavas?
Ne znam koliko više puta se mora reći - Kreteni zabranjeno je izmišljati i stavljati citate t citate . To je na ovoj temi uradio ponovo Tankre .
Navodno me citirao , a drugu rečenicu izmislio
I sve to Moderator odobrava
Majmuni nedokazani, Moralne gnjide
Šta treba da se uradi da se moronima objasni da je to nedopustivo. Šta je ovo - poligon gde se propagira nemoral , pa je nekima dozvoljeno da tako brutalno falsifikuju sve
Džukele,
pa dobro naravno da su situacije razlicite
Al u ovoj konkretnoj koga podrzavas?