Kafana Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.17 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Nisam poludeo da budem debil kojeg dere BG gradjevinska mafija

Reklama u Barseloni stan 80 kvm 120.000. U Barseloni.

A to budi debilana pa ga placaj 4000 evra tu gde jesi....
Kada sam ja kupovao, kvadrat je bio 1200.... ti se tada nisi baš najbolje snašao.

Da jesi, sad bi bio vlasnik stana u Beogradu, a mogao bi i da ga izdaješ i da za te pare živiš kao grof u Raški gde ima manje opasnosti i gde je život bolji za uplašene poput tebe.

Sad si zakasnio.

Screenshot_20230924_210850.jpg

Pa to su fundamenti kapitalizma...

Druže, znao sam da u tebi leži KOMUNISTA!
U kapitalizmu nema ništa džaba. Za sve moraš da radiš. Ko više radi, više ima.

U komunizmu dobijaš "džaba i to po zasluzi", a to je ono što Tiksi očekuje, jer misli da ima velike zasluge. On je čovek tipičan komunista, samo brblja o nekim subvencijama i donacijama i opensorsovima.

Ko više radi, više ima.
Jao jao jao....
Taman te pohvalim da si počeo da koristiš gram mozga a ti me opet brukaš....

Pazi šta si napisao..

Nagradno pitanje: zašto onda žene u Africi nisu najbogatije na svetu nego neke tamo Amerikanke pod narkoticima?

Jao jao jao....
Taman te pohvalim da si počeo da koristiš gram mozga a ti me opet brukaš....

Pazi šta si napisao..

Nagradno pitanje: zašto onda žene u Africi nisu najbogatije na svetu nego neke tamo Amerikanke pod narkoticima?
Možda zato što tamo nije kapitalizam nego srbizam, šta ti misliš?

Kada sam ja kupovao, kvadrat je bio 1200.... ti se tada nisi baš najbolje snašao.

Da jesi, sad bi bio vlasnik stana u Beogradu, a mogao bi i da ga izdaješ i da za te pare živiš kao grof u Raški gde ima manje opasnosti i gde je život bolji za uplašene poput tebe.

Sad si zakasnio.

bolela me kita za vase betonske golubare kad ste kvadrat cenili 500 maraka, a mos misliti koliko mi tek sad puca ona stvar kad za isti kvm garnisere na spijunku trazite 4000 evra z:D

bolela me kita za vase betonske golubare kad ste kvadrat cenili 500 maraka, a mos misliti koliko mi tek sad puca ona stvar kad za isti kvm garnisere na spijunku trazite 4000 evra z:D
Ako pod "bolela me kita" misliš na "nisam imao love", onda da.

Ne bi ti pobegao iz Beograda da si bio punišić.

Ako pod "bolela me kita" misliš na "nisam imao love", onda da.

Ne bi ti pobegao iz Beograda da si bio punišić.

Nije sramota nemati pare za kvadrat garnisere na spijunku od par hiljada evra.

Sramota je biti sluzbenik CIA, Sorosev dupelizac, izdajnik sopstvenog naroda koji na toj izdaji gradi licnu egzistenciju kao npr Vuk Draskovic, Natasa Kandic, Sutanovac, Sormaz, Vucic i mnogi drugi beogradjani tj jajare.

Nije sramota nemati kinte, tu se slažem.

Nije sramota ni raditi IT posao celog života i baviti se sistem inženjerijom, nije sramota ne biti član nijedne stranke i ne baviti se politikom.

Sramota je baviti se nečasnim stvarima, koje su toliko gadne da ne smeju biti ni pomenute. I to tokom deset dugih godina.

U Beogradu.

Sramota je biti sluzbenik CIA, Sorosev dupelizac, izdajnik sopstvenog naroda koji na toj izdaji gradi licnu egzistenciju kao npr Vuk Draskovic, Natasa Kandic, Sutanovac, Sormaz, Vucic i mnogi drugi beogradjani tj jajare.
Naročito su Drašković i Kandićka Beograđani. Evo ti ih nazad.

Nije sramota nemati kinte, tu se slažem.

Nije sramota ni raditi IT posao celog života i baviti se sistem inženjerijom, nije sramota ne biti član nijedne stranke i ne baviti se politikom.

Sramota je baviti se nečasnim stvarima, koje su toliko gadne da ne smeju biti ni pomenute. I to tokom deset dugih godina.

U Beogradu.

zavisi za koga covek radi taj IT

Moja drugarica je pre 7 godina kupila garsonjeru u prizemlju, na uglu Njegoševe i Molerove od 26 kvadrata za 52000 evra i uložila 4000 u renoviranje. Izdaje je za 500 evra. 72 meseca x 500 evra=42000 evra. Pritom ne živi od toga. Radi kao hostesa u Hiltonu i ima odličnu platu. Glede toga dva pitanja:

1.Koliko tebi treba da zaradiš 42000 evra gajenjem oraja, pastrmki, zercova, malina, ili čega već?

2. Ko je pametniji, ona koja je kupila garsonjeru u centru Beograda ili ti koji nisi?

Back