King of the Jungle
Buduća legenda
- Poruka
- 34.770
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nismo mi nasilna porodica.Date nebije
Kada sam ja kupovao, kvadrat je bio 1200.... ti se tada nisi baš najbolje snašao.Nisam poludeo da budem debil kojeg dere BG gradjevinska mafija
Reklama u Barseloni stan 80 kvm 120.000. U Barseloni.
A to budi debilana pa ga placaj 4000 evra tu gde jesi....
U kapitalizmu nema ništa džaba. Za sve moraš da radiš. Ko više radi, više ima.Pa to su fundamenti kapitalizma...
Druže, znao sam da u tebi leži KOMUNISTA!
Malo lepše pričaj o sestri, sramoto jednaNisam poludeo da budem debil kojeg dere BG gradjevinska mafija
Reklama u Barseloni stan 80 kvm 120.000. U Barseloni.
A to budi debilana pa ga placaj 4000 evra tu gde jesi....
Jao jao jao....Ko više radi, više ima.
Možda zato što tamo nije kapitalizam nego srbizam, šta ti misliš?Jao jao jao....
Taman te pohvalim da si počeo da koristiš gram mozga a ti me opet brukaš....
Pazi šta si napisao..
Nagradno pitanje: zašto onda žene u Africi nisu najbogatije na svetu nego neke tamo Amerikanke pod narkoticima?
Kada sam ja kupovao, kvadrat je bio 1200.... ti se tada nisi baš najbolje snašao.
Da jesi, sad bi bio vlasnik stana u Beogradu, a mogao bi i da ga izdaješ i da za te pare živiš kao grof u Raški gde ima manje opasnosti i gde je život bolji za uplašene poput tebe.
Sad si zakasnio.
Pravda za garniseru na špijunku!garnisere na spijunku
Ako pod "bolela me kita" misliš na "nisam imao love", onda da.bolela me kita za vase betonske golubare kad ste kvadrat cenili 500 maraka, a mos misliti koliko mi tek sad puca ona stvar kad za isti kvm garnisere na spijunku trazite 4000 evra![]()
Ako pod "bolela me kita" misliš na "nisam imao love", onda da.
Ne bi ti pobegao iz Beograda da si bio punišić.
Nije sramota nemati kinte, tu se slažem.Nije sramota nemati pare za kvadrat garnisere na spijunku od par hiljada evra.
Naročito su Drašković i Kandićka Beograđani. Evo ti ih nazad.Nije sramota nemati pare za kvadrat garnisere na spijunku od par hiljada evra.
Sramota je biti sluzbenik CIA, Sorosev dupelizac, izdajnik sopstvenog naroda koji na toj izdaji gradi licnu egzistenciju kao npr Vuk Draskovic, Natasa Kandic, Sutanovac, Sormaz, Vucic i mnogi drugi beogradjani tj jajare.
Nije sramota nemati kinte, tu se slažem.
Nije sramota ni raditi IT posao celog života i baviti se sistem inženjerijom, nije sramota ne biti član nijedne stranke i ne baviti se politikom.
Sramota je baviti se nečasnim stvarima, koje su toliko gadne da ne smeju biti ni pomenute. I to tokom deset dugih godina.
U Beogradu.
Moja drugarica je pre 7 godina kupila garsonjeru u prizemlju, na uglu Njegoševe i Molerove od 26 kvadrata za 52000 evra i uložila 4000 u renoviranje. Izdaje je za 500 evra. 72 meseca x 500 evra=42000 evra. Pritom ne živi od toga. Radi kao hostesa u Hiltonu i ima odličnu platu. Glede toga dva pitanja:bolela me kita za vase betonske golubare kad ste kvadrat cenili 500 maraka, a mos misliti koliko mi tek sad puca ona stvar kad za isti kvm garnisere na spijunku trazite 4000 evra![]()
Misliš da neki plaćaju, drugi ne plaćaju?zavisi za koga covek radi taj IT
Misliš da neki plaćaju, drugi ne plaćaju?
Za vlasnike firme u kojoj radi, pa to je strašno. On radi, oni obezbeđuju da ima posao i svi zajedno zarađuju, užas.znamo za koga radi sizif izdao se sam