- Poruka
- 67.168
Ценим да ће сакупљање старог гвојза да буде најјачи бизнис наредних 10 година у Украјини, или ономе што је она некад била, гледе тих тенкова, и то...To će biti prekretnica.:
Да смо држава ко што нисмо послали би браћу роме да то среде.Ценим да ће сакупљање старог гвојза да буде најјачи бизнис наредних 10 година у Украјини, или ономе што је она некад била, гледе тих тенкова, и то...
Ко ће сав тај лом да претопи, 💥 ти 💋?![]()
А јбг, нека буду они европски проактивни, па оду сами, а?Да смо држава ко што нисмо послали би браћу роме да то среде.
Купола леопарда би била као фирма са динкићем. Сад је видиш, сад је не видиш.А јбг, нека буду они европски проактивни, па оду сами, а?![]()
Мислио си на оних фантомских тисућицу евради?Купола леопарда би била као фирма са динкићем. Сад је видиш, сад је не видиш.
Jel to ono kad ste dobili "samo" 750 evra od akcija, pa onda reagovali: "A đe hiljada?"Мислио си на оних фантомских тисућицу евради?
Шибицарске форе, али на европски начин...![]()
Zato ti se vid izoštrio?Jebajga ga sada.
Juče sam popio u Dablinu 2 crna piva.
Gde je ovo tačno? Baš Raška ili negde dalje, van mesta?Pozdrav iz Raske
![]()
Jeste Rajkane.Zato ti se vid izoštrio?
Ko je Rajkan? Još te drže ta piva, mora da su bila jaka?Jeste Rajkane.
To je neko crno pivo vajzer ili fajzer.Ko je Rajkan? Još te drže ta piva, mora da su bila jaka?
Jel i ti nikad nisi vido avijon ko Kotač?Drž se.
Ja sam prvi put letio za Bar Crna Gora.Jel i ti nikad nisi vido avijon ko Kotač?
Jesi se samo okrenuo i vratio?Ja sam prvi put letio za Bar Crna Gora.
Ne ostali smo u Baru 15dana.Jesi se samo okrenuo i vratio?
Gde je ovo tačno? Baš Raška ili negde dalje, van mesta?
Super, samo to nije Raška.Suncev breg hotelski kompleks
Drze Rascani
Tu dolazi Novak Djokovic i zakupljuje ceo sprat kad dodje.