Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 103.980
Kloshusi pustili majmune u skupštinu.Seli se Beogradski zoološki vrt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kloshusi pustili majmune u skupštinu.Seli se Beogradski zoološki vrt
Mame nose 9 meseci bebu u stomaku a ne tate,prema tome treba da dobiju 45.000€.
Nenad je po potrebi na forumu ponekad i medicinska sestra.Данас се више не зна ни ко је тата ни ко је мама.
Ali bez tate nema ni bebe, moj ti. Znači tati isto kešerica kao i mami.Mame nose 9 meseci bebu u stomaku a ne tate,prema tome treba da dobiju 45.000€.
Danica.Nenad je po potrebi na forumu ponekad i medicinska sestra.
Nije dobro.
Ха ха дебилни Совјети комотно неком пичковцу на украјинској степи - где се сад воде борбе - дали име Сако & Ванцети.
По неким анархистичким бандитима и убицама погубљеним у Америци пре сто година.
Становника: 2. Врло апозитно.
https://www.google.co.uk/maps/@48.7457332,38.0268607,15.63z
Pobeda stigao u Srbiju, tuca u Skupstini!
COINCIDENCE? I THINK NOT!
Tihi ne bih se ja zezao za agentom MI6....
Ne znam o čemu pričaš.Nenad je po potrebi na forumu ponekad i medicinska sestra.
Меко женско срце изгара за херојима, што би реко Југослав ЧваракHaha danas popodne svratim do Maxija da pazarim nešto i tamo čujem dve babe i jedna će drugoj, jooooj jesi videla skupštinu danas, jesi videla molim te onu djubrad iz opozicije kako su skočili na njega, meni nije bilo dobro, ja sam mislila joooj gotovo je, teško nama, rastrgnuće ga tamo......![]()
Сјети се тебе, води се полемика ко је дошао до идеје се цитирају модификовани цитати, изгледа да се градоначелник Станивуковић мало залетио...
Ovih dana sam imao puno obaveza, išao sam kod strica koji ima encefalopatiju treći stadijum tako da nisam imao vreme da budem na krsti, a imao sam i porodične obaveze, posao itd.
I ne treba da visim na Krsti.Треба да пређеш у 'ленсере, инфлуенсере, мултитаскере (како ти оно зовеш...), па ћеш имати више времена за Крсту.
Сјети се тебе, води се полемика ко је дошао до идеје се цитирају модификовани цитати, изгледа да се градоначелник Станивуковић мало залетио...
Мислим барем се надам да нису имали лоше намјере, класична "наша посла" прича некакав страначки потрчко обави задатак од "шефа", изађе у медије покупи бодове, па се после правда нисам ја нисам ја када се изнесе критика...
https://www.atvbl.rs/vijesti/banja-...itirane-neprovjerene-pa-i-izmisljene-2-2-2023
Nisam ja nultitaskinj.Треба да пређеш у 'ленсере, инфлуенсере, мултитаскере (како ти оно зовеш...), па ћеш имати више времена за Крсту.
a kad da radi sklekove?Треба да пређеш у 'ленсере, инфлуенсере, мултитаскере (како ти оно зовеш...), па ћеш имати више времена за Крсту.
Nisam ja nultitaskinj.