Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.853
Не, само сам репостовао њен урадак.pa tis je prvi izvalavio sa onim postom![]()
Постоји разлика
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, само сам репостовао њен урадак.pa tis je prvi izvalavio sa onim postom![]()
Не, само сам репостовао њен урадак.
Постоји разлика

Много иштеш синак, подедитис је то...Не ******ите о Стрки.
Jedino što je sigurno tačno jeste da vam je i dalje ispod kožeКажу да је окренула лист, смршала, и даље носи маску, али на тренинзима теквандоа и када шета као супер херој града Чикага,...![]()
Реално, из њених порука могло се прочитати и паметно и духовито, и зато, ДА, заиста недостајеПа ти си је једини стварно познавао (са квадрата)...
Даћемо ти за право, кад год си ожалошћен...![]()
Jedino što je sigurno tačno jeste da vam je i dalje ispod kože![]()

Реално, из њених порука могло се прочитати и паметно и духовито, и зато, ДА, заиста недостаје

Pa kad ima za kim da se žali jbg.А види њега, јавио се још један ожалошћени ...![]()
Pa kad ima za kim da se žali jbg.
Ti možeš doći do Mystic+++++...+++++ i dalje se ne bih cimnuo.

Ali opet nekako ličnostМеханицистички, м?
Још када би ти укапирао да је овде мало до личности, већ до овог кретенског форума.
Ако не разумеш, онда стварно ништа...![]()
Ali opet nekako ličnost![]()
Transcendentalno.Шта ти знаш "некако" о ипостасу ?
Transcendentalno.
Pikap, jel?ovaj prljavi pikap je maligna metastaza meckinog sprintera ...ko kad bi formulu 1 vozili ne onim truck meckama i scanijama, vec seljackim kolima sa koscijasem![]()

Jel i kod tebe vrućina, il' te nešto drugo udarilo u glavu?Очигледно али да ли вреди исправке контра поенте?
Због таквог јефтиног поентирања, мећу осталим, те не убрајам у Београђане на теми о "правим".

Netačno, ali čemu pisanje o nekome ko nije na temi?Па ти си је једини стварно познавао (са квадрата)...
Даћемо ти за право, кад год си ожалошћен...![]()
Зверана била амма репрограма малоумника...Реално, из њених порука могло се прочитати и паметно и духовито, и зато, ДА, заиста недостаје
amigo...samo su jedna, max dve ribe bila sex simboli ovde.
nasa draga strki je bila nesto posebno, ali nikako to sto pominjes.
stono se kaze da ne ulazim mlogo duboookooo u tu pricu.
Одлучено на стручном штабуIgramo presing mislima, možda se uskoro pokrenu i tijela!
Čija su deca ova dvojica desno, premijerova (ne znam kako se zove, da ne guglam sad)?Одлучено на стручном штабу
![]()