Kafana Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Најмирољубивији тим са највише поштовања за противника
1721046162825.png

Nisam te pitao koga ti lečiš, već da li se i ti lečiš. Srpski jezik nije toliko komplikovan.
Ja sam još pre 12 godina poslao sestru na transplantaciju u Istanbul. Ovde su ljudi masovno umirali od sepse posle transplantacije.
Komšijin sin je takođe otišao u Istanbul sa jako retkim oblikom karcinoma na očnom živcu; tamošnji hirurg se zaprepastio kako je ovde iskasapljen. Tako da, jeste, uz par izuzetaka, zdravstvo nam je nula.

I onda se pozivaš na poznanike lekare, koji znaju više nego što je moguća, ali su nula. Zanimljiv obrt u tvom pisanju.
Da sam nula,ne bi imao ženu, dete, posao itd.

Samo da znaš pre par godina kada mi je tetka ležala na pulmologiji tada su serum pravili od krvi pacijenata moja tetka je bila na spisku od 100 za taj tada uspešan eksperiment od njih 100,80 je izlečeno, posle par godina naše zdravstvo je to ukinulo.

Hrvatska dobija od Nemačke vakcinu od Dendritčnih ćelija koja je uspešna i bezbednija od hemoterapije i imunoterapije, pitao sam onkologe u Sremskoj Kamenici šta oni misle o toj vakcini, dobio sam odgovor da oni nisu za te vakcine,jer kao hemoterapije su efikasnije,naučno dokazano,a vakcine iz Nemačke nisu naučno dokazane.

Ja sam još pre 12 godina poslao sestru na transplantaciju u Istanbul. Ovde su ljudi masovno umirali od sepse posle transplantacije.
Komšijin sin je takođe otišao u Istanbul sa jako retkim oblikom karcinoma na očnom živcu; tamošnji hirurg se zaprepastio kako je ovde iskasapljen. Tako da, jeste, uz par izuzetaka, zdravstvo nam je nula.
U Istanbule se išli na gama nož, kod raznih tumora. Danas i mi imamo gama nož u Srbiji.
Masovno umiranje od sepse je teška glupost. Probaj to da objasniš nekom hirurgu.
Imaš sad kod nas te turske stručnjake, kjoji jesu dobri, ali daleko da su mnogo bolji od naših lekara. Pričaj sa nekim od lekara iz Bel Medika da viidš šta će da ti kažu.
I dlaje imamo prilično dobro zdravstvo, sa obzirom u kakavom svetu živimo. A da čuješ malo iskustva ljudi iz zapadne Evrope, ne bi tako pričao šta je i kako je ovde.

Da sam nula,ne bi imao ženu, dete, posao itd.

Samo da znaš pre par godina kada mi je tetka ležala na pulmologiji tada su serum pravili od krvi pacijenata moja tetka je bila na spisku od 100 za taj tada uspešan eksperiment od njih 100,80 je izlečeno, posle par godina naše zdravstvo je to ukinulo.

Hrvatska dobija od Nemačke vakcinu od Dendritčnih ćelija koja je uspešna i bezbednija od hemoterapije i imunoterapije, pitao sam onkologe u Sremskoj Kamenici šta oni misle o toj vakcini, dobio sam odgovor da oni nisu za te vakcine,jer kao hemoterapije su efikasnije,naučno dokazano,a vakcine iz Nemačke nisu naučno dokazane.
Ko je rekao da si ti nula?
Da li si pijan ili te je vrućina udarila u glavu???

Izrezirano, to je dokaz. Jer kad je covek u smrtnoj opasnosti, ne pravi nepotrebne pokrete i ne izigrava heroja.

Ne mislim da jeste, iskreno.
Mislim i da je imao srecu sto na bini kraj sebe nije imao porodicu.

Zanimljiva je stvar da je umalo postao zrtva sopstvene politike. Prica o slobodnijoj prodaji oruzja radi zastite, toboz ugrozenih belih Amerikanaca i njihovih poseda. Prodaja svih tih pistolja, pusaka, pa i ovih samostrela u nasem slucaju, koje bezmalo svaki ludak moze sebi da obezbedi tako sto se jednostavno odveze gsp-om do radnje, pazari i dobije racun za pazar.

Kasnije valja gledati u nebo ko ce pusku koristiti za zastitu a ko za napad.

U Istanbule se išli na gama nož, kod raznih tumora. Danas i mi imamo gama nož u Srbiji.
Masovno umiranje od sepse je teška glupost. Probaj to da objasniš nekom hirurgu.
Imaš sad kod nas te turske stručnjake, kjoji jesu dobri, ali daleko da su mnogo bolji od naših lekara. Pričaj sa nekim od lekara iz Bel Medika da viidš šta će da ti kažu.
I dlaje imamo prilično dobro zdravstvo, sa obzirom u kakavom svetu živimo. A da čuješ malo iskustva ljudi iz zapadne Evrope, ne bi tako pričao šta je i kako je ovde.
Važi, u pravu si.

ko je gledao noleta ne znam dal ste videli dva detalja... frapantna... kejt silazi niz stepenice i slatko mase noletu, a on joj isto tako odgovara. :lol:

drugi je jos eksplicitniji... ko zna protokol kraljevske porodice, zna da se niko ne dodirije, jos manje familijarno...zena ako to radi, to je dokaz da gotivi muskarca, a kejt je to uradila pre pozdravnog noletovog govora po zavrsetku meca. onako zenski, blago po njegovim ledjima :)

Besmislice.

Toj zeni se tesko oprasta dostojanstvo.

Може се све то поправити ако нови/стари министар здравља има вољу.

Неће се поправљати ништа за сиротињу.

Питај ове пресрећне другосрбијанере.

То је та антионтологија.

Није здравство нула.

То је претеривање.

Људи се лече са парама или са везом.
Mnogo ljudi se leči bez ikakave veze i bez dodatnog plaćanja. Čak je moguće dobiti i uslugu vrhunskih lekara na taj način. Ali ako neko insistira da ga leči neki profeosr ili načelnik, a nije mu zapao slučajno, uvek može da plati i ode privatno kod njega.

Back