Scientist welder
Buduća legenda
- Poruka
- 40.147
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ideš kod vračeva i magova da te leče kad ne veruješ u zdravstvo?Zdravstvo je nula.
Moja mama ne ide kod vračara i magova da se leči.Ti ideš kod vračeva i magova da te leče kad ne veruješ u zdravstvo?
Нису хтели да буду дивљаци. Чудно али истинито.
Nego bere travu i kuva čajeve ili ide kod lekara u našem zdravstvenom sistemu, koje ti pljuješ ovde?Moja mama ne ide kod vračara i magova da se leči.
Ide da se leči na Polikliniku Anova u Zagrebu.Nego bere travu i kuva čajeve ili ide kod lekara u našem zdravstvenom sistemu, koje ti pljuješ ovde?
Ti ideš kod vračeva i magova da te leče kad ne veruješ u zdravstvo?
Nego bere travu i kuva čajeve ili ide kod lekara u našem zdravstvenom sistemu, koje ti pljuješ ovde?
Znači može da se leči gde hoće u okvidu našeg zdravstvenog sistema koji ti pljuješ. Zanimljivo.Ide da se leči na Polikliniku Anova u Zagrebu.
A ja sam radio i dosta zaradio da može da se leči gde hoće.
Može da se leči vam Srbije gde hoće.Znači može da se leči gde hoće u okvidu našeg zdravstvenog sistema koji ti pljuješ. Zanimljivo.
Odavno je u svetskim (zatim i u našim) bolnicama birokratija nadvladala stuku. A to nije od juče, ima tome desetak i više godina.Собзиром да је наука на добром путу да изгуби етику, не би ме чудило да је и ту бизнис битнији од медицинске етике
Lako je tebi kad si pun para pa možeš gde god hoćeš.Može da se leči vam Srbije gde hoće.
Ja pričam u vezi onkologije u Sremskoj Kamenici.Lako je tebi kad si pun para pa možeš gde god hoćeš.
Znači nešto zaboli tebe ili tvoju majku, vi u auto ili avion i pravo u Zagreb na pregled, Pa onda kući i opet negde van Srbije u bolnicu.
Jeftino je to, verujem ti da tako radiš.
Totalno netačno, pored velikog urušavanja i dalje imamo prilično dobar zdravstvani sistem koji omogućava svakom pacijentu adekvatnu zdravstvenu zaštiu ili interenciju. Ko nije zadovoljan uvek može da ode kod privatnika. Dakle, imamo niz mogućnosti, pa svako neka bira po svom ubeđenju i mogućnostima.За сиротињу јесте.
На то се иде.
Onkoligija nije kompletan zdrvstveni sistem. Izađi iz te kutije, reši se ograničenja.Ja pričam u vezi onkologije u Sremskoj Kamenici.
Znam da nije.Onkoligija nije kompletan zdrvstveni sistem. Izađi iz te kutije, reši se ograničenja.
Totalno netačno, pored velikog urušavanja i dalje imamo prilično dobar zdravstvani sistem koji omogućava svakom pacijentu adekvatnu zdravstvenu zaštiu ili interenciju. Ko nije zadovoljan uvek može da ode kod privatnika. Dakle, imamo niz mogućnosti, pa svako neka bira po svom ubeđenju i mogućnostima.
Ja pričam u vezi onkologije u Sremskoj Kamenici.
I onda se pozivaš na poznanike lekare, koji znaju više nego što je moguća, ali su nula. Zanimljiv obrt u tvom pisanju.Znam da nije.