Kafana Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

PAKAO NA ZEMLJI, A BIĆE JOŠ GORE! Ovaj grad danas je najtopliji sa +39! U Beogradu u utorak +40, a evo kog datuma stiže zahlađenje

Foto: Marko Karović, Shutterstock

VREMENSKA PROGNOZA​

PAKAO NA ZEMLJI, A BIĆE JOŠ GORE! Ovaj grad danas je najtopliji sa +39! U Beogradu u utorak +40, a evo kog datuma stiže zahlađenje​

4710.jpg

Ово је храбро, пар секунди после рањавања. Није знао ни да ли има других нападача, шта се дешава, ништа... СС покушава да га одвуче, али је стао да се слика са подигнутом песницом, крвав.

Фантастична слика. Кловн је постао херој. Да сам амерички грађанин, после овога бих гласао за њега.

4710.jpg

Ово је храбро, пар секунди после рањавања. Није знао ни да ли има других нападача, шта се дешава, ништа... СС покушава да га одвуче, али је стао да се слика са подигнутом песницом, крвав.

Фантастична слика. Кловн је постао херој. Да сам амерички грађанин, после овога бих гласао за њега.
A i dalje je najveća prednost to što drugi kandidat ima evidentnih zdravstvenih problema.

Не знам да ли си икад био у ситуацији када си се објективно плашио за сопствени живот; надам се да ниси.

Ја јесам. Јако сам хтео да будем храбар, и трудио сам се да будем смирен, да говорим тихо и полако, да се насмешим, да некога умирим... али руке су ми се тресле и нисам могао да их смирим.

Из мог искуства, није лако бити храбар кад ти прети смрт. Поштујем ову храброст.

Real recognises real, како ми кажемо у Кучима.

Не знам да ли си икад био у ситуацији када си се објективно плашио за сопствени живот; надам се да ниси.

Ја јесам. Јако сам хтео да будем храбар, и трудио сам се да будем смирен, да говорим тихо и полако, да се насмешим, да некога умирим... али руке су ми се тресле и нисам могао да их смирим.

Из мог искуства, није лако бити храбар кад ти прети смрт. Поштујем ову храброст.

Ti si iz Kuca?

Apsolutno, naročito što u trenutku kada diže pesnicu uopšte nije obznanjeno da je opasnost prošla, naprotiv, jednako je mogao pokupiti sledeći metak.

Back