- Poruka
- 185.456
Opet si zapalio neki požarNapolju je pakao ne izlazite napolje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet si zapalio neki požarNapolju je pakao ne izlazite napolje.
verovatno se spremaju da navijaju za alkaraza
Opet si zapalio neki požar
Углавном и јесте, само га скину да мало брбља у кампањи...i ko da im je dzo na aparatima
Podmećeš požare pa ih onda gasiš? Lako je tebi kad imaš licencu.Пауза док трају врућине,али добро ове и прошле године добро сам зарадио.
A i dalje je najveća prednost to što drugi kandidat ima evidentnih zdravstvenih problema.
Ово је храбро, пар секунди после рањавања. Није знао ни да ли има других нападача, шта се дешава, ништа... СС покушава да га одвуче, али је стао да се слика са подигнутом песницом, крвав.
Фантастична слика. Кловн је постао херој. Да сам амерички грађанин, после овога бих гласао за њега.
Nemam još položen državni ispit.Podmećeš požare pa ih onda gasiš? Lako je tebi kad imaš licencu.
A to ti ne smeta da gasiš, jel?Nemam još položen državni ispit.
Ja još uvek ne smem da izlazim na intervencije.A to ti ne smeta da gasiš, jel?
Не знам да ли си икад био у ситуацији када си се објективно плашио за сопствени живот; надам се да ниси.
Ја јесам. Јако сам хтео да будем храбар, и трудио сам се да будем смирен, да говорим тихо и полако, да се насмешим, да некога умирим... али руке су ми се тресле и нисам могао да их смирим.
Из мог искуства, није лако бити храбар кад ти прети смрт. Поштујем ову храброст.
Real recognises real, како ми кажемо у Кучима.
Ja još uvek ne smem da izlazim na intervencije.
Ti si iz Kuca?
Apsolutno, naročito što u trenutku kada diže pesnicu uopšte nije obznanjeno da je opasnost prošla, naprotiv, jednako je mogao pokupiti sledeći metak.Не знам да ли си икад био у ситуацији када си се објективно плашио за сопствени живот; надам се да ниси.
Ја јесам. Јако сам хтео да будем храбар, и трудио сам се да будем смирен, да говорим тихо и полако, да се насмешим, да некога умирим... али руке су ми се тресле и нисам могао да их смирим.
Из мог искуства, није лако бити храбар кад ти прети смрт. Поштујем ову храброст.
Real recognises real, како ми кажемо у Кучима.
Nemoj da se plašiš.Ja još uvek ne smem da izlazim na intervencije.
Ne plašim se, nemam još pravo biti u operativi,tek u decembru 2025 ću biti u operativi.Nemoj da se plašiš.