nasem forumskom drugu je danas slava...srecna slava ljudino.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вероватно због алкохола.S njim se nesto dogadja. Sve kao pise, a ne pise. Zapocne a ne zavrsi. Pocne ujutru da pise, a posle odustane i ljudi se dzaba nadovezuju na njegove postove do kraja dana, ne svrati, ili tek kasno kad skoro nikog nema.
Nije takav bio a rekao mi je da voli da pise i dalje u kafani, tako da i mene zbunjuje, jer mi je zao bilo da pise sam i da ostane bez odgovora, pa sam pogazila svoju rec da ne pisem ovde vise. Zasto tako radi, ne znam, da li ga neko koci, da li mu puni glavu necim, da li je nesto privatno u pitanju, nije mi najjasnije.
Mozda hoce da se odvikava, ali onda bolje da ovde ne pise, nego samo na temama ponekad. Uglavnom, desava se nesto s njim, ali sve "tipujem" da je ipak privatno.
Radi nešto!!!!nasem forumskom drugu je danas slava...srecna slava ljudino.
idi na ispravljanje glaveRadi nešto!!!!
E moj druže, prvi ugovor o radu sa 14godina a ti.idi na ispravljanje glave
Nije i prekinite vise s tim alkoholom, kamo srece da je uvek lepo raspolozen kao kad popije casu vina. Da je veseo. Nije do toga, ali najbolje da ne pisem(o) dok ne dodje.Вероватно због алкохола.
Prvi moze da se potpise posle 15. Godine zivota.E moj druže, prvi ugovor o radu sa 14godina a ti.
Tako je,ja već imamo 21g radnog staža,moji su roditelji potpisali da mogu da radim.Prvi moze da se potpise posle 15. Godine zivota.
Keva potpisala Nešo?Tako je,ja već imamo 21g radnog staža,moji su roditelji potpisali da mogu da radim.
bio si u Indiji u rudniku ?E moj druže, prvi ugovor o radu sa 14godina a ti.
onda nisi tako rano zaposlen osim možda ako si pravio patike u Aziji negde
E moj druže, prvi ugovor o radu sa 14godina a ti.
Ova brada mi je sada mnogo jasnija.
Jesam.onda nisi tako rano zaposlen osim možda ako si pravio patike u Aziji negde
Nego, jesi se izmirio sa ćaletom brate?Jesam.
?Nego, jesi se izmirio sa ćaletom brate?
Ma znaš da si pričao da se ranije niste nešto slagali.
Pomešao si me.Ma znaš da si pričao da se ranije niste nešto slagali.
Nisam Nenade nemoj me zaĵebavati sad ovde pred ljudima.Pomešao si me.