Scientist welder
Buduća legenda
- Poruka
- 41.392
Ti se ne greješ na drva.štaćemi to?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se ne greješ na drva.štaćemi to?
Ne ja sam evropejac i ljubitelj ideja mlade grete i protiv sam vas zagađivača i izazivača požara.Ti se ne greješ na drva.
Ne ja sam evropejac i ljubitelj ideja mlade grete i protiv sam vas zagađivača i izazivača požara.
Svaki, ali bukvalno svaki forum koji je uneo radikalne izmene, umro je. Ili čak ne ni izmene, samo promena izgleda je dovoljna. Na primer rahmetli DizajnZona, najveći regionalni tehničko-dizajnerski forum.nije zapecak foruma nego nova kategorija gde ce se pisati opustenije posto ce se na ostatku foruma uskoro dosta poostriti moderisanje.
kako bi vucic rekao ovo prebacivanje je bila prva faza
Svaki, ali bukvalno svaki forum koji je uneo radikalne izmene, umro je. Ili čak ne ni izmene, samo promena izgleda je dovoljna. Na primer rahmetli DizajnZona, najveći regionalni tehničko-dizajnerski forum.
Što bi rekli Overkill, you're about to be f.u.c.t.
Pih šta ostade od Liberal Kvadrata
Ccc...
Nit ponude, nit potražnje...
Trampi ukinuo Ukrajini Fonda a ne Fonda za neradnike po Srbiji
Nije meni. To pričaj tvojim lopinama radikalima što se premetnuli u evropejce.prdnuo ti u cabar beograd na vodi
ljudima se od vlage raspadaju zidovi na 12 spratu
jesi video snimak?
Ti baš veruješ u svkave gluposti koje ti serviraju na netu.prdnuo ti u cabar beograd na vodi
ljudima se od vlage raspadaju zidovi na 12 spratu
jesi video snimak?