Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

1000004595.jpg

Kada ste u dilemi u zivotu, uvek koristite najbolji zivotni lakmus papir- 'FSB banda'.

Sve sta FSB banda misli, smatra, oseca; e moralno i dobro za pojedinca, drustvo i covecanstvo je sve suprotno od toga.
Светом владају елите. ФСБ банду мрзиш, али волиш банду Војно-Индустријски комплекс САД и ЦИА+Сикрет Сервис.
Они ти одговарају.
Е па нама више одговара ФСБ банда.

Сад више не ометамо Политику, а саборци???

Јбт, па идеја кафана по подфорумима била је да релаксира приче и дебате са основних тема.
Опет паувер чрипинг ... Неки тешки... Изгледа ко неки фемињарски запад утјецаја, од много оговарања... Класика

За душ-евну бању (болницу)
nažalost u duševnu se javljaju ljubitelji fancy zapadnog života jer glumatanjem pred drugima ono što nisu vrlo brzo upadnu u anksioznost i ostale dubioze
znaš ono dok histerišu tad je lom u njima ubijaju prirodno zarad idiotskog pa kad zavlada idiotsko e onda se sjebu i bude welcome kod dr. psiha
pa onda nabavka lekova i doziranje na svoju ruku i sa svojom pameću...

inače mene dr. Šizela Nervozić - Histerić izbacila iz ordiacije
došli smo do zaključka da mene iritira novokomponovano podrazumevano seljačko provincijsko ponašanje novodoseljenih po Beogradu
Čim ih nema na ulici znači da su zasrali sa pare, to je jedini razlog kad ne prave sranja - nit ih vidiš a još manje čuješ, djindjirindji bubamara...
U da znaš kako je bila oštra u proceni, prava profesionalka, skidam kapu!

Poslednja izmena:
Ко те то осмуди црни Стојане?

Ел Ниња, или неки други неспамољубац?

Издржи притисак, и паметније банују па шуте... Жене те мало нашутирале, а ти одма у кукњаву црњо...

Ко те то осмуди црни Стојане?

Ел Ниња, или неки други неспамољубац?

Издржи притисак, и паметније банују па шуте... Жене те мало нашутирале, а ти одма у кукњаву црњо...
Sećaš li se kada si poslednji put nešto napisao a da je to uopšte bilo upotrebljivo?
Nema veze čak i da nije bilo sa temom, onako može da posluži za nešto drugo značli ipak korisno...

Nisam ja kriv za nervozu ljubitelja života na dugme i na gotovo ako može

Može Živan jedino

Back