Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Шта буде баклава на послужење?
Ako nadješ 2 prava muslimana za 3 minuta plaćam ti tepsiju urmašica

1728908861446.jpeg

SKLONI SE ŽENETINO, ŠTA ĆEŠ TI OVDE?

Ako nadješ 2 prava muslimana za 3 minuta plaćam ti tepsiju urmašica

Pogledajte prilog 1625617
SKLONI SE ŽENETINO, ŠTA ĆEŠ TI OVDE?
Па добро да се не баци суштина и јесте у томе.Ја сам велики фан (х)урмашица и баклаве.

Упитно у духу партизанском

Воде га ко мечку на вашар
Јесте Стојко црвен али није муслиман барем није никада признао.Јесте да је велики фан турцизма.

Bog s tobom šta ćeš medju sotone iz 9-og kruga? :prpa:
Ostani ovde pri površini :rtfm:
Početne faze, krug dva do trećeg, nikako dalje... :tajna:
Jeftin intelektualni kurvarluk za dolar dva sve radnje radimo bez blama i obraza :srecan:
E a tamo su već krstina masonerija 34 i 35 level :vudu:
:pop:
Боље подрум раја, него врх пакла Стојане...

Још Имаш шансе за тај подрум, само прво спали партијску СНС и партизанску књижицу у ''фејворитсима''... и ето те на правом путу у вис...

Па добро да се не баци суштина и јесте у томе.Ја сам велики фан (х)урмашица и баклаве.
1728909287454.jpeg

ove naše balkanske mogu jesti lagano bez stajanja, dve tri tepsije, ništa stomak ovo ono
medjutim "original tuske" su već jaka kategorija - dve smem treća prevrćeš očima
"original turske" je pod znacima navoda jer su iz Irana

pa ne može i crveno i zeleno i plavo i crveno pa nisam ja gay zastava
Па добро Стојко шта и да си гласао за Социјалисте-Јул некада, сада за СНС, ниси ни први ни последњи.
За СНС је гласало тачно 1.783.701 гласача у Србији 2023 године.Так да има вас довољно...ниси сам.

Pogledajte prilog 1625620

ove naše balkanske mogu jesti lagano bez stajanja, dve tri tepsije, ništa stomak ovo ono
medjutim "original tuske" su već jaka kategorija - dve smem treća prevrćeš očima
"original turske" je pod znacima navoda jer su iz Irana
Која је разлика, може бити само у млијечној масти или лоју њиховом.То даје тај јачи укус али и јачину.
Знаш ли да ја знам правити (х)урмашице?

Која је разлика, може бити само у млијечној масти или лоју њиховом.То даје тај јачи укус али и јачину.
Знаш ли да ја знам правити (х)урмашице?
znaš kako...
mi i kiflu i pogačicu i burek i baklavu pravimo sa istim brašnom a njihove pekare korsite 4 različite vrste
zatim - obavezan cimet

znaš kako...
mi i kiflu i pogačicu i burek i baklavu pravimo sa istim brašnom a njihove pekare korsite 4 različite vrste
zatim - obavezan cimet
Да има и до брашна, мене је једна стара баба научила да треба мијешати ручно никако миксер пола брашно глатко пола оштро.
Ја користим доста лимуна на крају јер волим, испадне ок наравно ни близу као њихове али буде ок.

Јел би плако хонорарно на сахранама?

Плаћен оброк, плус има и за понети?
Babe narikace su u srpskoj tradiciji uvek zaradjivale dobru dnevnicu, tako da, zasto da ne.

Em stari srpski obicaj, em se dobro zaradi.

Moze i Baja da opeva tu srpsku tradiciju, pa da postavi na TikTok i postanemo viralni.

Да има и до брашна, мене је једна стара баба научила да треба мијешати ручно никако миксер пола брашно глатко пола оштро.
Ја користим доста лимуна на крају јер волим, испадне ок наравно ни близу као њихове али буде ок.
limun minimalno
samo arome radi

Babe narikace su u srpskoj tradiciji uvek zaradjivale dobru dnevnicu, tako da, zasto da ne.
Лепо је што ћеш продужити традицију

Em stari srpski obicaj, em se dobro zaradi.

Moze i Baja da opeva tu srpsku tradiciju, pa da postavi na TikTok i postanemo viralni.
Може овај Баја?

Grof Hajro se ne boji krsta, ne može mu ništa... pogledaj...
Те Твоје Турке само крезуба раја лајкује и лгеда...

Дај нешто интелектуално, типа виц о муји и хаси за пропали хоџин абортус из нехата и сл...

Back