- Poruka
- 46.590
Шта буде баклава на послужење?Jel ti znaš da, ovde u Beogradu, kada se u Bajrakli džamiji služi jutarnja sofra pošten musliman ne može prići od Dorćolske Gospode sa vojnim manjerkama?
Fol slučajno naišli...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта буде баклава на послужење?Jel ti znaš da, ovde u Beogradu, kada se u Bajrakli džamiji služi jutarnja sofra pošten musliman ne može prići od Dorćolske Gospode sa vojnim manjerkama?
Fol slučajno naišli...
Па није Стојко муслиман , контам да иде некоме на Бајрам на послужење.Не иде се нигде из куће за славу...
Ako nadješ 2 prava muslimana za 3 minuta plaćam ti tepsiju urmašicaШта буде баклава на послужење?
Упитно у духу партизанскомПа није Стојко муслиман ,
Воде га ко мечку на вашарконтам да иде некоме на Бајрам на послужење.
Около наоколо али аргументације нема.
Није ваљда и ти Момчило да су увређен и повређен некаквим писанијама мојим од раније...
Па добро да се не баци суштина и јесте у томе.Ја сам велики фан (х)урмашица и баклаве.Ako nadješ 2 prava muslimana za 3 minuta plaćam ti tepsiju urmašica
Pogledajte prilog 1625617
SKLONI SE ŽENETINO, ŠTA ĆEŠ TI OVDE?
Јесте Стојко црвен али није муслиман барем није никада признао.Јесте да је велики фан турцизма.Упитно у духу партизанском
Воде га ко мечку на вашар
Ma bitno da ti nisi napunio džepove sa baklavom... curi ti nešto...Воде га ко мечку на вашар
pa ne može i crveno i zeleno i plavo i crveno pa nisam ja gay zastavaЈесте Стојко црвен али није муслиман барем није никада признао.Јесте да је велики фан турцизма.
Боље подрум раја, него врх пакла Стојане...Bog s tobom šta ćeš medju sotone iz 9-og kruga?
Ostani ovde pri površini
Početne faze, krug dva do trećeg, nikako dalje...
Jeftin intelektualni kurvarluk za dolar dva sve radnje radimo bez blama i obraza
E a tamo su već krstina masonerija 34 i 35 level
Па добро да се не баци суштина и јесте у томе.Ја сам велики фан (х)урмашица и баклаве.
Па добро Стојко шта и да си гласао за Социјалисте-Јул некада, сада за СНС, ниси ни први ни последњи.pa ne može i crveno i zeleno i plavo i crveno pa nisam ja gay zastava
Која је разлика, може бити само у млијечној масти или лоју њиховом.То даје тај јачи укус али и јачину.Pogledajte prilog 1625620
ove naše balkanske mogu jesti lagano bez stajanja, dve tri tepsije, ništa stomak ovo ono
medjutim "original tuske" su već jaka kategorija - dve smem treća prevrćeš očima
"original turske" je pod znacima navoda jer su iz Irana
znaš kako...Која је разлика, може бити само у млијечној масти или лоју њиховом.То даје тај јачи укус али и јачину.
Знаш ли да ја знам правити (х)урмашице?
Ma bitno da ti nisi napunio džepove sa baklavom... curi ti nešto...
Да има и до брашна, мене је једна стара баба научила да треба мијешати ручно никако миксер пола брашно глатко пола оштро.znaš kako...
mi i kiflu i pogačicu i burek i baklavu pravimo sa istim brašnom a njihove pekare korsite 4 različite vrste
zatim - obavezan cimet
Babe narikace su u srpskoj tradiciji uvek zaradjivale dobru dnevnicu, tako da, zasto da ne.Јел би плако хонорарно на сахранама?
Плаћен оброк, плус има и за понети?
limun minimalnoДа има и до брашна, мене је једна стара баба научила да треба мијешати ручно никако миксер пола брашно глатко пола оштро.
Ја користим доста лимуна на крају јер волим, испадне ок наравно ни близу као њихове али буде ок.
Предуго за тригеровање, ко сад да кликће
Ето одговнетке... мора са турцизмом престати...Јесте Стојко црвен али није муслиман барем није никада признао.Јесте да је велики фан турцизма.
Grof Hajro se ne boji krsta, ne može mu ništa... pogledaj...Предуго за тригеровање, ко сад да кликће
Лепо је што ћеш продужити традицијуBabe narikace su u srpskoj tradiciji uvek zaradjivale dobru dnevnicu, tako da, zasto da ne.
Може овај Баја?Em stari srpski obicaj, em se dobro zaradi.
Moze i Baja da opeva tu srpsku tradiciju, pa da postavi na TikTok i postanemo viralni.
Da te pitam al pošteno mi odgovori:Ето одговнетке... мора са турцизмом престати...
Те Твоје Турке само крезуба раја лајкује и лгеда...Grof Hajro se ne boji krsta, ne može mu ništa... pogledaj...