Druženje Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

@Sizif одржава строгу конспирацију, није хтео да ми каже број директората који урнише један можда мали, али зато честити и домаћински и у Богу велики карод.

А само сам хтео да замолим за посету и кратак обилазак са оном 'Visitor' картицом, да видим како то ради конкуренција :(

Znaci radi za CIU definitivno

Znas kako, rodbina i problemi idu skupa kao puter i dzem. Najvise zbog toga sto nas narod nema naviku zavestanja. Zenska i muska deca, zbunjeni i zastareli obicaji i novija kultura opste otimacine.

Ne znam sta je pravda, ja sam roditelje izgubila mlada, tek sada shvatam koliko sam bila mlada kada vise nisam tako mlada, ti gubici su bili bezmalo istovremeni i dugo izvesni da sam na kraju jednostavno sve ostavila i isparila. I prezivela!
Sve ostalo alali i gledaj svoj zivot, to ti je moj prijateljski savet.

Ako moze lepo - dobro jeste, ako ne ide, lako se moze i bez njih.
Cak se vrlo lako moze bez ljudi koji ne shvataju da je gubitak tla pod nogama dovoljan lom.
Svejedno smo slobodni da biramo prijatelje:).
Neka nepisana pravila su vaznija i od pisanih, i trebalo bi da se ljudi drze za rec, a ne da se sve napise, onda znaci da nema poverenja, a kad nema poverenja, nema nista ni svrhe, nema tu vise ljubavi. Meni to nije vazno cak ni sada kad sam poucena tim i ne samo tim primerom, neka bude lepo dok je lepo, ako vise nije to to, ne mora ni da bude, nisam materijalista, samo smatram da treba cuvati i cast i obraz predaka, roditelja, i to je ono sto mi je jos vise u svemu krivo. To ne moze i ne ide nikako, koliko god pokusavala.

Volela bih da mogu da "isparim", ali i da "isparim" to razocarenje bi me pratilo do kraja zivota, jer neke stvari i ljudi su prosto deo tebe, ne umes bez njih, ti si "oni", mozda i sto nikad nisam umela da zaista gledam sebe, ali se ne pronalazim ni u glumi da je sve u redu i kao pre, tamo gde je trebala da bude najveca toplina i bliskost.

Tesko je sve to i gorko....ali hvala ti na lepom savetu, sigurno da mora da se zivi i ide dalje.:) Gospod gleda sve nase muke pa mozda i mene pogleda da se stvari vrate na onu tacku kad je sve bilo lepo i idilicno, pre te proklete prodaje, i narusavanja zivota za koji sam uvek znala i koji sam volela.

Poslednja izmena:
1726608509705.png

О себи лажеш себе.
Наведи ми примјер.Дакле лажем себе јер... је популарно у моменту. :D
Када си утриповао да си психолог?После прве или друге флајке вина?

Морам ти рећи онако пријатељски Мијак.О мени знаш врло врло мало а и то што знаш је перцепција какву ја желим да видиш.
Дакле ништа и једно велико мало.Опусти се нисмо на такмичењу, мени лајкови не значе ништа а није да их немам али не ради ме тај фазон, ја чак и немам фејс и остале друштвене мреже, не интересује ме а електронски сам врло врло образован.Дакле не интересује ме популарност а још мање ескпонирање.Међутим форум је ту поприлично бенигна појава и за сада сам још увјек вјеран крстарици што не значи да ће тако остати вјечно јер крстарица нажалост све више поприма данашње трендове ријалити неозбиљности, броја кликова, кванитета постова не квалитета, политичке острашћености што мене поприлично одбија.Али ето ту сам још увјек, нажалост много добрих квалитетних форумаша је напустило форум због оваквих појава.

Poslednja izmena:
Да ли се и вама стално дешава да се ујутру пробудите, видите на нотификацијама овде 10+ нотификација, обрадујете се јер је био берићетан претходни дан што се тиче форумашких разговора, и онда кад кликнете на нотификације, испадне да је то само Кежуал Обзервер искликтао хаха смајлиће и давао непотребне, спам, одговоре на ваше постове, или се то само мени дешава?

Да, јер су били способнији и од тебе и мене. Мислиш да нису знали или да су били наивни да ће бити проблема.

Неко ко је много способнији , мање размишља о замкама и тешкоћама комуниста, фашиста, масона, Ватикана, великих сила и др...

Други је то склоп био, далеко способнији од узурпатора из 1944 или 2001
Та епизода је резултовала стотинама хиљада мртвих Срба.
Уосталом, у документацији се види да је и у освит ДСР рата влада била дунстерска. Слепић до слепића. Југословен до Југословена.
И ако сматрам комунизам најгором ствари која нам се икад у историји десила, немам потребу ни за идеализацијом монархистичких кадрова.

Да ли се и вама стално дешава да се ујутру пробудите, видите на нотификацијама овде 10+ нотификација, обрадујете се јер је био берићетан претходни дан што се тиче форумашких разговора, и онда кад кликнете на нотификације, испадне да је то само Кежуал Обзервер искликтао хаха смајлиће и давао непотребне, спам, одговоре на ваше постове, или се то само мени дешава?

naravno, to radi svima
ja mu kažem tvoji ruski zločinci gađali dečiju bolnicu, a on mi pošalje hahaha smajli i odgovori u stilu dinkić prodao sve banke a đilas ukrao 650m$...idot bre...msm, ko i svaki russsoguz

Та епизода је резултовала стотинама хиљада мртвих Срба.
Уосталом, у документацији се види да је и у освит ДСР рата влада била дунстерска. Слепић до слепића. Југословен до Југословена.
И ако сматрам комунизам најгором ствари која нам се икад у историји десила, немам потребу ни за идеализацијом монархистичких кадрова.
najgora monarhija u istoriji je 1000x bolja od komunističke ideologije bilo koje vrste i pravca
to što ti pišeš o vladi u osvit ww2 je vlada obezglavljene države, jer je nekoliko godina ranije ubijen Kralj Aleksandar baš iz razloga da se sruši kraljevina i spreči da jugoslavija uđe u civilizovane evropske narode
najveća greška dinastije karađorđević je bila jugoslovenstvo tj njihova pohlepa za velikom teritorijom i to je na kraju sahranilo srbiju...hteli su od srbije, hrvatske i slovenije da naprave englesku, škotsku i vels i da jugoslavija bude neka velika britanija umesto da se posle onakve pobede u velikom ratu povuku granice tamo negde u krajni i sve nazove kraljevina srbija, proteraju mudže iz bosne, proteraju šiptari sa kosova, izađe se na more od ulcinja do dubrovnika, a evropi daju da se bakće sa ostatkom austrijske carevine...da se tako postupilo sve bi sad bilo drugačije

Back