Druženje Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Smej se, a koliko ljudi place sto zbog nemastine su im oduzete kuce i zbog neplacenih dugova, i sto smo taj zakon kritikovali oduvek i Eremita (zbog kog cu uvek da ti dam srce kao "lajk" kad ga spomenes), i ne znam sta je sa Grigorjevicem, bila je njegova tema, eto to je Vulin dozvolio sa svojim integritetom.

Da ne pricam u sta se sad pretvorio da "druka" rusku opoziciju sto bi meni bilo ispod casti, i sve ostale njegove "ideje" koga treba prebiti, koga maltretirati, kakav je spisak sastavio i sl., sto seje strah od nesitomisljenistva a na bazi te iste demokratije je i "zajahao" sa ionako malo glasova...neozbiljan si i vec neukusan.
Da ti dam drugarski savet za politicare jer se dugo znamo a znam ih dosta. Nista nije onako kako izgleda.

Mediji dosta toga pokvare, masa njih su ok ljudi u svakom pogledu ali su uhlebljeni u jednu semu gde ko u mafiji nema izlaska tek tako. A kada dodjes u situaciju da se branis, onda reagujes kao svako ljudsko bice koje je napadnuto. A normalan covek nece da se bavi politikom kad vidi kakog olosa tu ima pritom ne razumevajuci da mnogi nisu bas olos nego nesto malo manje od njega, a malo idiotski vece od onoga sta takvi misle o sebi i svom polozaju.

Ostali su debili i bolesnici koji cak ne umeju ni da uzivaju u zivotu i malim stavrima, bezveznjakovici i seljacine u formi primitivaca a ne seljaka koji su za njih pojam po svemu.

Zato ako kazem da napr Vulin ebe i duva, on je je covek bez obzira na dambo usi i ono sto lupeta, imas dileja koji ne ebu nis vec samo otimaju i taloze na gomilu i bol ih q za sve i svakog.

Znaci pusti ih nek idu svojim putem, svi ce oni doci na sud, narodni, kriminalni ili sud casti na onom svetu.

Ima nakupaca i nakupaca.

Mislim, razlike medju njima su kao nebo i zemlja. Neki su bogatasi, a drugi su obicni seljaci koje pokupe od komsija i jos nekoliko seljaka, i taj 'nakupac' im je samo predstavnik prodaje za tih nekoliko kuca, u sustini.

Kod nas ljudi ionako sve vise kupuju i na malo po kvantaskim pijacama; tamo i imas te dilove ovih jacih nakupaca medjusobno, sakupe se u 3 ujutru i pogadjaju za cenu.

Za stoku je jos gore, ali to znam u detalje, da ne smaram ovde.
Pa eto, vidis da i sam znas, kako onda ocekujes na pijaci nesto ljudski?

Da ti dam drugarski savet za politicare jer se dugo znamo a znam ih dosta. Nista nije onako kako izgleda.

Mediji dosta toga pokvare, masa njih su ok ljudi u svakom pogledu ali su uhlebljeni u jednu semu gde ko u mafiji nema izlaska tek tako. A kada dodjes u situaciju da se branis, onda reagujes kao svako ljudsko bice koje je napadnuto. A normalan covek nece da se bavi politikom kad vidi kakog olosa tu ima pritom ne razumevajuci da mnogi nisu bas olos nego nesto malo manje od njega, a malo idiotski vece od onoga sta takvi misle o sebi i svom polozaju.

Ostali su debili i bolesnici koji cak ne umeju ni da uzivaju u zivotu i malim stavrima, bezveznjakovici i seljacine u formi primitivaca a ne seljaka koji su za njih pojam po svemu.

Zato ako kazem da napr Vulin ebe i duva, on je je covek bez obzira na dambo usi i ono sto lupeta, imas dileja koji ne ebu nis vec samo otimaju i taloze na gomilu i bol ih q za sve i svakog.

Znaci pusti ih nek idu svojim putem, svi ce oni doci na sud, narodni, kriminalni ili sud casti na onom svetu.
To valjda treba da bude uteha?

Pa sta si onda pricao sa Kostunicom kad ti je to uteha, iako si opet sam sebi kontradiktoran?

Slusaj, idi odmori malo, toliko pises da vise i ne znas sta pises i hoces da kazes.

To valjda treba da bude uteha?

Pa sta si onda pricao sa Kostunicom kad ti je to uteha, iako si opet sam sebi kontradiktoran?

Slusaj, idi odmori malo, toliko pises da vise i ne znas sta pises i hoces da kazes.
Kostun je sve samo ne politicar. I jedini koji je dao ostavku.

A to je znak da je nesto vise od obicnog coveka.

Ako ti smetam idi heklaj, cepaj drva, pa dodji oznojana da se zutaci napale :lol:

Tis prsla, ove promene vremena te ubijaju. :rotf:
Ja cu da pisem Kostunici da ima jedan Marlon i tacno cu da navedem pod kojim si sve nikovima pidao a narocito ovo hvaljenje nedemokrate Vulina a znas i sam koliko je Kostunica sustinski demokrata, pa ce da prestane da se vidja s tobom i da te prezre (ako si zaista odrzao to prijateljstvo, ali onda ti lazes nekoga).

To se zove mislim nesto kao bipolarni poremecaj da dajes srca i tralala a onda kvrc i sve najgore :hahaha:

Mozes invalidsku da dobijes ako ti ustanove, mislim klasa 2 je penzija oko 50 soma + 20 za onoga ko brine o tebi...nije losa lova :lol:
To sto si ti meni drag i sto sam blagonaklona, ne opravdava te u lazima.

Pisete vec kojesta i bezveze i tacka.

Ja cu da pisem Kostunici da ima jedan Marlon i tacno cu da navedem pod kojim si sve nikovima pidao a narocito ovo hvaljenje nedemokrate Vulina a znas i sam koliko je Kostunica sustinski demokrata, pa ce da prestane da se vidja s tobom i da te prezre (ako si zaista odrzao to prijateljstvo, ali onda ti lazes nekoga).
Pisi sreco jos kolko veceraske, mogu adresu da ti dam. :lol:

papa :cao:

Kvadrat u Vrnjačkoj banji 1.800 evra​

Što se tiče trenutnih cena, prosečna cena kvadrata stana u Vrnjačkoj Banji je 1.800 evra, što predstavlja rast u odnosu na prvi kvartal ove godine kada je cena bila 1.760 evra. Cene kuća su takođe značajno porasle, sa trenutnom prosečnom cenom od 859 evra po kvadratu, što je veliki skok u poređenju sa početkom godine kada je cena iznosila 600 evra, objašnjava Mihajlović.

Kvadrat u Vrnjačkoj banji 1.800 evra​

Što se tiče trenutnih cena, prosečna cena kvadrata stana u Vrnjačkoj Banji je 1.800 evra, što predstavlja rast u odnosu na prvi kvartal ove godine kada je cena bila 1.760 evra. Cene kuća su takođe značajno porasle, sa trenutnom prosečnom cenom od 859 evra po kvadratu, što je veliki skok u poređenju sa početkom godine kada je cena iznosila 600 evra, objašnjava Mihajlović.
Ni Vrnjacka banja vise ne lici na sebe, nesto kao Zlatibor.

Ali dobro je da se na tih bar par mesta "sjate" svi sami skorojevici i peraci para.

E mene bas to nervira. U ime tih "radnih mesta" (kao da su samo za fabrike i gradjevinu zaduzena i postoje), promenise licni opis svemu sto nije trebalo, i gadovima i turistickim mestima.
To što se menjalo pogadja samo svedoke promenjenog ali ne i nove naraštaje i slučajne prolaznike, namernike, turiste...

"Eeej, pa bila benzinska pumpa ovde u Dečanskoj, sećam se ja..."

Pumpadzija1930.jpg

Benzin - 8 rsd/lit
Euro - nema

Back