- Poruka
- 584
Da ti dam drugarski savet za politicare jer se dugo znamo a znam ih dosta. Nista nije onako kako izgleda.Smej se, a koliko ljudi place sto zbog nemastine su im oduzete kuce i zbog neplacenih dugova, i sto smo taj zakon kritikovali oduvek i Eremita (zbog kog cu uvek da ti dam srce kao "lajk" kad ga spomenes), i ne znam sta je sa Grigorjevicem, bila je njegova tema, eto to je Vulin dozvolio sa svojim integritetom.
Da ne pricam u sta se sad pretvorio da "druka" rusku opoziciju sto bi meni bilo ispod casti, i sve ostale njegove "ideje" koga treba prebiti, koga maltretirati, kakav je spisak sastavio i sl., sto seje strah od nesitomisljenistva a na bazi te iste demokratije je i "zajahao" sa ionako malo glasova...neozbiljan si i vec neukusan.
Mediji dosta toga pokvare, masa njih su ok ljudi u svakom pogledu ali su uhlebljeni u jednu semu gde ko u mafiji nema izlaska tek tako. A kada dodjes u situaciju da se branis, onda reagujes kao svako ljudsko bice koje je napadnuto. A normalan covek nece da se bavi politikom kad vidi kakog olosa tu ima pritom ne razumevajuci da mnogi nisu bas olos nego nesto malo manje od njega, a malo idiotski vece od onoga sta takvi misle o sebi i svom polozaju.
Ostali su debili i bolesnici koji cak ne umeju ni da uzivaju u zivotu i malim stavrima, bezveznjakovici i seljacine u formi primitivaca a ne seljaka koji su za njih pojam po svemu.
Zato ako kazem da napr Vulin ebe i duva, on je je covek bez obzira na dambo usi i ono sto lupeta, imas dileja koji ne ebu nis vec samo otimaju i taloze na gomilu i bol ih q za sve i svakog.
Znaci pusti ih nek idu svojim putem, svi ce oni doci na sud, narodni, kriminalni ili sud casti na onom svetu.