Druženje Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Ako nadjes nekog koji je stvarno OK, i covek od reci (20% njih), ti kupuj samo kod njega, cak i kada tog dana ima losu robu.

Ovaj od koga kupujem je jedan takav, i vidi se da ga seljaci sa okolnih tezgi ne podnose, jer sve otvoreno i posteno prica ljudima; kupci ga vole, i to se oseti, ali povlaci i ljubomoru ovih sa okolnih tezgi.

Osecam tu ljubomoru, vidim im u ocima, posto jako dobro poznajem srpske seljake. Ova zena sto ima tezgu pored njega bi ga ubila pogledom.
To su nakupci Kami, odavno su nakupci na pijaci a ne seljaci, ti kao da ne znas osnovne stvari.

Retko ima vise pravih seljaka na pijaci i to su verovatno ti i takvi od kojih kupujes, koji jos uvek nesto vrede.

_________

Ja odavno vise ne kupujem na pijaci, imam piljaru u blizini i sve to donose sa sela direktno, necu od nakupaca da kupujem i da me svako zeza za robu.

Pa ne ali ti i Kami pocnete dobro, a onda zavrsite najglupljim mislima.

Samo "drobite" i zaustavite se malo.
Kami i ja smo pisali o finim stvarima i medju nama nekih ogromnih nesuglasica, a nadam se da ce se kami sloziti.

Nes ti ovo promenljivo vreme nece da uvojke drzi kako si zamislila, a? :think:

Kami i ja smo pisali o finim stvarima i medju nama nekih ogromnih nesuglasica, a nadam se da ce se kami sloziti.

Nes ti ovo promenljivo vreme nece da uvojke drzi kako si zamislila, a? :think:
Mnogo bre pricate Marlone, ti imas jednu fiks ideju koju s vremenom razradjujes a Kami je jos gori. Zaustavite se negde na sredini, trgnite se bar malo.

On sa njegovim seljacima i "sluzbom", ti uvek nesto novo odvalis sa svakim dolaskom, evo sada ti dobar Vulin zato sto ima valjda neke lepe zene u stranci, a ovamo ih kao kritikujes, mislim stvarno neukusno vec, odavno...Ne budi bar kontradiktoran samom sebi.

A da me zezaju uvojci i sve ostalo, zezaju me.

Mnogo bre pricate Marlone, ti imas jednu fiks ideju koju s vremenom razradjujes a Kami je jos gori. Zaustavite se negde na sredini, trgnite se bar malo.

On sa njegovim seljacima i "sluzbom", ti uvek nesto novo odvalis sa svakim dolaskom, evo sada ti dobar Vulin zato sto ima valjda neke lepe zene u stranci, a ovamo ih kao kritikujes, mislim stvarno neukusno vec, odavno...Ne budi bar kontradiktoran samom sebi.

A da me zezaju uvojci i sve ostalo, zezaju me.
Otkud ti sad to da mi Vulin lep :hahaha:

Nema Frekls Vulin lepe zene u stranci, vec lepe zene ima van stranke, da ne budem slatkorecivo dijametralno nedostupan tvojoj finoci ,a dostupan Moderatorskoj palici :rotf:

Otkud ti sad to da mi Vulin lep :hahaha:

Nema Frekls Vulin lepe zene u stranci, vec lepe zene ima van stranke, da ne budem slatkorecivo dijametralno nedostupan tvojoj finoci ,a dostupan Moderatorskoj palici :rotf:
Pa nije valjda da mu se divis zbog toga, ne razumem poentu?

Vulin je licio na nesto i na coveka davnih godina kad je bio bar jos uvek veran svojoj socijalistickoj ideji, sad tj. odavno ne lici.

Jok. Nerviram ove zutace sto nisu videli shisharqu 10 godina :hahaha:
Smej se, a koliko ljudi place sto zbog nemastine su im oduzete kuce i zbog neplacenih dugova, i sto smo taj zakon kritikovali oduvek i Eremita (zbog kog cu uvek da ti dam srce kao "lajk" kad ga spomenes), i ne znam sta je sa Grigorjevicem, bila je njegova tema, eto to je Vulin dozvolio sa svojim integritetom.

Da ne pricam u sta se sad pretvorio da "druka" rusku opoziciju sto bi meni bilo ispod casti, i sve ostale njegove "ideje" koga treba prebiti, koga maltretirati, kakav je spisak sastavio i sl., sto seje strah od nesitomisljenistva a na bazi te iste demokratije je i "zajahao" sa ionako malo glasova...neozbiljan si i vec neukusan.

To su nakupci Kami, odavno su nakupci na pijaci a ne seljaci, ti kao da ne znas osnovne stvari.

Retko ima vise pravih seljaka na pijaci i to su verovatno ti i takvi od kojih kupujes, koji jos uvek nesto vrede.

_________

Ja odavno vise ne kupujem na pijaci, imam piljaru u blizini i sve to donose sa sela direktno, necu od nakupaca da kupujem i da me svako zeza za robu.

Ima nakupaca i nakupaca.

Mislim, razlike medju njima su kao nebo i zemlja. Neki su bogatasi, a drugi su obicni seljaci koje pokupe od komsija i jos nekoliko seljaka, i taj 'nakupac' im je samo predstavnik prodaje za tih nekoliko kuca, u sustini.

Kod nas ljudi ionako sve vise kupuju i na malo po kvantaskim pijacama; tamo i imas te dilove ovih jacih nakupaca medjusobno, sakupe se u 3 ujutru i pogadjaju za cenu.

Za stoku je jos gore, ali to znam u detalje, da ne smaram ovde.

Back