- Poruka
- 584
Mogu da ti izravnam onaj oziljak na stomaku da bidnes stomacno ki Bred Pit.Zubni živac,ajde da budeš pomoćni radnik na viljuškaru 4,5€/h.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu da ti izravnam onaj oziljak na stomaku da bidnes stomacno ki Bred Pit.Zubni živac,ajde da budeš pomoćni radnik na viljuškaru 4,5€/h.
Hahahaha puno gledaš filmove.Mogu da ti izravnam onaj oziljak na stomaku da bidnes stomacno ki Bred Pit.
Kad ides na operaciju ne idi kod auto limara.Hahahaha puno gledaš filmove.
Koju operaciju?Kad ides na operaciju ne idi kod auto limara.
Pliz translate Frekles.Marlone, ne mozes da budes za nekog samo zato sto ima "dobre ribe" u stranci. Ako ti je to reper, onda svaka cast.
Mene bi bilo sramota da ovako pricam kao ti.
Ti mi reci. Sigurno nije od vara.Koju operaciju?
Ja sam bio kada sam imao 4,5 godina da operišem ASD.Ti mi reci. Sigurno nije od vara.
To su nakupci Kami, odavno su nakupci na pijaci a ne seljaci, ti kao da ne znas osnovne stvari.Ako nadjes nekog koji je stvarno OK, i covek od reci (20% njih), ti kupuj samo kod njega, cak i kada tog dana ima losu robu.
Ovaj od koga kupujem je jedan takav, i vidi se da ga seljaci sa okolnih tezgi ne podnose, jer sve otvoreno i posteno prica ljudima; kupci ga vole, i to se oseti, ali povlaci i ljubomoru ovih sa okolnih tezgi.
Osecam tu ljubomoru, vidim im u ocima, posto jako dobro poznajem srpske seljake. Ova zena sto ima tezgu pored njega bi ga ubila pogledom.
Ma to ti izravnam na keca.Ja sam bio kada sam imao 4,5 godina da operišem ASD.
Hahaha šta?Ma to ti izravnam na keca.
Pa ne ali ti i Kami pocnete dobro, a onda zavrsite najglupljim mislima.Pliz translate Frekles.
Kami i ja smo pisali o finim stvarima i medju nama nekih ogromnih nesuglasica, a nadam se da ce se kami sloziti.Pa ne ali ti i Kami pocnete dobro, a onda zavrsite najglupljim mislima.
Samo "drobite" i zaustavite se malo.
Mnogo bre pricate Marlone, ti imas jednu fiks ideju koju s vremenom razradjujes a Kami je jos gori. Zaustavite se negde na sredini, trgnite se bar malo.Kami i ja smo pisali o finim stvarima i medju nama nekih ogromnih nesuglasica, a nadam se da ce se kami sloziti.
Nes ti ovo promenljivo vreme nece da uvojke drzi kako si zamislila, a?
A i ovaj je tek uzasan.Juče padala .
Otkud ti sad to da mi Vulin lepMnogo bre pricate Marlone, ti imas jednu fiks ideju koju s vremenom razradjujes a Kami je jos gori. Zaustavite se negde na sredini, trgnite se bar malo.
On sa njegovim seljacima i "sluzbom", ti uvek nesto novo odvalis sa svakim dolaskom, evo sada ti dobar Vulin zato sto ima valjda neke lepe zene u stranci, a ovamo ih kao kritikujes, mislim stvarno neukusno vec, odavno...Ne budi bar kontradiktoran samom sebi.
A da me zezaju uvojci i sve ostalo, zezaju me.
Pa nije valjda da mu se divis zbog toga, ne razumem poentu?Otkud ti sad to da mi Vulin lep
Nema Frekls Vulin lepe zene u stranci, vec lepe zene ima van stranke, da ne budem slatkorecivo dijametralno nedostupan tvojoj finoci ,a dostupan Moderatorskoj palici
Jok. Nerviram ove zutace sto nisu videli shisharqu 10 godinaPa nije valjda da mu se divis zbog toga, ne razumem poentu?
Smej se, a koliko ljudi place sto zbog nemastine su im oduzete kuce i zbog neplacenih dugova, i sto smo taj zakon kritikovali oduvek i Eremita (zbog kog cu uvek da ti dam srce kao "lajk" kad ga spomenes), i ne znam sta je sa Grigorjevicem, bila je njegova tema, eto to je Vulin dozvolio sa svojim integritetom.Jok. Nerviram ove zutace sto nisu videli shisharqu 10 godina
To su nakupci Kami, odavno su nakupci na pijaci a ne seljaci, ti kao da ne znas osnovne stvari.
Retko ima vise pravih seljaka na pijaci i to su verovatno ti i takvi od kojih kupujes, koji jos uvek nesto vrede.
_________
Ja odavno vise ne kupujem na pijaci, imam piljaru u blizini i sve to donose sa sela direktno, necu od nakupaca da kupujem i da me svako zeza za robu.