Kafana Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Седимо јутрос у бистроу Валери и ја. Доручкујемо. Разговарамо, смејемо се.

Прилази столу неки клинац, осам-девет година. Стоји и ћути, насмешен од ува до ува. Гледа у мене. Прво га игноришем, као просјаке уопште, али на крају кажем "шта је, дете."

"Господине!" почиње он. "Моја сестра, има само петнаест година..." "Va t'en," каже Вал. "само петнаест година, и врло је наклоњена енглеској господи. Цена је сасвим разумна, и ако погледате њену слику на мом телефону..." "Casse-toi!" каже Вал, и крене да га пљусне водом. Скандал, вика, итд.

Mo' women, mo' problems, као што увек искусно каже мој пријатељ @Sizif

Ponašaj se

Da ne dobiješ crveni karton ko premijer Britanije

20240814_174908.jpg

Kako te bre nije više blam...čovek redovno tobom briše pod...potpuno si nedorastao igrač, bruka celog foruma, treća liga

Brišemo mi pod sa vama

Argumenata imate nula.

Sve replike su vam na nivou trećeg razreda osnovne tipa "ne prdi" i slično

Za to vreme zmijsko ostrvo puca

I koliko si dana proveo tamo pa da znaš situaciju? :fdlan:
Već sam pisao, moj drug je Rus rođen u Kijevu, živeo i radio u Kijevu, porodica mu je u Kijevu. Mislim da imam malo bolje informacije od tebe, koji pišeš na nivou svakoh sujsjeda hrvata na ovom forumu. Osvedočenih forumskih ljubitelja zločina.
Pa i srpske patriote zive ceo zivot u Srbiji, pa nemaju pojma da opisu bilo sta kompleksnije sta se desava u istoj.

Bukvalno sve promase.

mRNA nije srpski akronim, ti ljudi i ne znaju nista o genetici, a lupaju, jer sve informacije pokupljaju bukvalno od Amerikanaca.

Moderni neo-konzervativizam, sto su ove danasnje srpske patriote, je samo i jedino izmisljen u Americi.

Ja ne znam jedan deo identitet tih ljudi koji nije Amerika, osim mozda tehnicki maternji jezik, a i to je onako, ne bas skroz.

Raspadate se

Narod u UK je besan

Кад не бих знао шта су и ко су сељаци, било би ми невероватно да чак и на Твитеру читаш исте слепце као што си и сам.

Можеш да читаш неке од најпаметнијих људи икад, али ти читаш твоје. "БУРЕК ДВАЈДЕСЕТ ЕВРА КРВ ТИ И СВЕ ЈEБЕМ АЈАЈААООЈЈЈ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Зашто постојите? Не видим потребу.

Кад не бих знао шта су и ко су сељаци, било би ми невероватно да чак и на Твитеру читаш исте слепце као што си и сам.

Можеш да читаш неке од најпаметнијих људи икад, али ти читаш твоје. "БУРЕК ДВАЈДЕСЕТ ЕВРА КРВ ТИ И СВЕ ЈEБЕМ АЈАЈААООЈЈЈ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Зашто постојите? Не видим потребу.

Pa to ti je vidiš, božija promisao.

Još ja isto blagodareći Gospodu imam četvoro dece a ti komada nula.

Sa tobom umire i tvoja loza i tvoja životna filozofija .

A moja opstaje i širi se dalje.

Nema me malo, vratim se, vidim ovde sve isto.

Da li je to dobro ili loše :think:
Svako čini ovaj forum lepim
Neko kad dodje, neko kad ode

Nego, bio ti zemljak na N1
Kaže došao iz Valjeva da šeta i viče po Beogradu
Samo njega N1 intervjuisao kao slučajnog
A obuko se ko da je doašo iz Nueva Yorka a ne iz pič... Valjeva...

Back