Kafana Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Ali nije čudno jer imaju istu istorijsku pozadinu, sluge nacistima. Jedina razlika je što je SRJ bila mala i preslaba za NATO, dok Rusija nije.
I druga razlika je što su Srbi prepoznali izdajnički rad trulog Otpora i pustili ih niz wc vodu, dok su u Ikrajini uspeli da izvedu oružanu otmicu vlasti.
jesi bio nekad u kijevu?

Poslednja izmena od moderatora:
Nisam, kakve to veze ima sa svim ovim?
Jesi li ti bio u Hirošimi? :fdlan:
ja u kijevu jesam a ti u hirošimi nisi, ne postavljaj glupa pitanja nego odgovori
nisu ukrajinci nikakvi fašisti, sjajan narod i voli srbiju...poređenje sa hrvatskim ustašama ti je budalasto...ni svi hrvati nisu ustaše tako da ti je to generalizovanje na nivou duleta srbende, osvedočenog forumskog idiota
reći da su ukrajinci fašisti isto je reći da su srbi mali rusi boljševici

ja u kijevu jesam a ti u hirošimi nisi, ne postavljaj glupa pitanja nego odgovori
nisu ukrajinci nikakvi fašisti, sjajan narod i voli srbiju...poređenje sa hrvatskim ustašama ti je budalasto...ni svi hrvati nisu ustaše tako da ti je to generalizovanje na nivou duleta srbende, osvedočenog forumskog idiota
I koliko si dana proveo tamo pa da znaš situaciju? :fdlan:
Već sam pisao, moj drug je Rus rođen u Kijevu, živeo i radio u Kijevu, porodica mu je u Kijevu. Mislim da imam malo bolje informacije od tebe, koji pišeš na nivou svakoh sujsjeda hrvata na ovom forumu. Osvedočenih forumskih ljubitelja zločina.

I koliko si dana proveo tamo pa da znaš situaciju? :fdlan:
Već sam pisao, moj drug je Rus rođen u Kijevu, živeo i radio u Kijevu, porodica mu je u Kijevu. Mislim da imam malo bolje informacije od tebe, koji pišeš na nivou svakoh sujsjeda hrvata na ovom forumu. Osvedočenih forumskih ljubitelja zločina.
važi rifke :lol:

Divan narod....

Седимо јутрос у бистроу Валери и ја. Доручкујемо. Разговарамо, смејемо се.

Прилази столу неки клинац, осам-девет година. Стоји и ћути, насмешен од ува до ува. Гледа у мене. Прво га игноришем, као просјаке уопште, али на крају кажем "шта је, дете."

"Господине!" почиње он. "Моја сестра, има само петнаест година..." "Va t'en," каже Вал. "само петнаест година, и врло је наклоњена енглеској господи. Цена је сасвим разумна, и ако погледате њену слику на мом телефону..." "Casse-toi!" каже Вал, и крене да га пљусне водом. Скандал, вика, итд.

Mo' women, mo' problems, као што увек искусно каже мој пријатељ @Sizif

Јеси провалио како екс млади социјалисти вуку трауме од Отпора већ 24 године.
Јбт... који комплекси...

z:D

20240814_170028.jpg

Back