ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 92.094
Ukucajte gornje nedeljice na gmaps i pogledajte pored hahahahahha
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi bio nekad u kijevu?Ali nije čudno jer imaju istu istorijsku pozadinu, sluge nacistima. Jedina razlika je što je SRJ bila mala i preslaba za NATO, dok Rusija nije.
I druga razlika je što su Srbi prepoznali izdajnički rad trulog Otpora i pustili ih niz wc vodu, dok su u Ikrajini uspeli da izvedu oružanu otmicu vlasti.
ahahahahahahahahahahahahahahahaUkucajte gornje nedeljice na gmaps i pogledajte pored hahahahahha
Nisam, kakve to veze ima sa svim ovim?jesi bio nekad u kijevu?
Vooolaaareeee, crkavate i umirete hahahahahaaaa!
Dok je u stvari ovde odlično, samo to tiksi ne kapira.
Gde gore?42C gore
"odlicno" ?
ja u kijevu jesam a ti u hirošimi nisi, ne postavljaj glupa pitanja nego odgovoriNisam, kakve to veze ima sa svim ovim?
Jesi li ti bio u Hirošimi?
šta je odlično?42C gore
"odlicno" ?
I koliko si dana proveo tamo pa da znaš situaciju?ja u kijevu jesam a ti u hirošimi nisi, ne postavljaj glupa pitanja nego odgovori
nisu ukrajinci nikakvi fašisti, sjajan narod i voli srbiju...poređenje sa hrvatskim ustašama ti je budalasto...ni svi hrvati nisu ustaše tako da ti je to generalizovanje na nivou duleta srbende, osvedočenog forumskog idiota
reći da su ukrajinci fašisti isto je reći da su srbi mali rusi boljševici
važi rifkeI koliko si dana proveo tamo pa da znaš situaciju?
Već sam pisao, moj drug je Rus rođen u Kijevu, živeo i radio u Kijevu, porodica mu je u Kijevu. Mislim da imam malo bolje informacije od tebe, koji pišeš na nivou svakoh sujsjeda hrvata na ovom forumu. Osvedočenih forumskih ljubitelja zločina.
Naravno da važi, ali ti se ložiš na pogrešne levičarske ideje iz EU.važi rifke
Divan narod....ja u kijevu jesam a ti u hirošimi nisi, ne postavljaj glupa pitanja nego odgovori
nisu ukrajinci nikakvi fašisti, sjajan narod i voli srbiju...poređenje sa hrvatskim ustašama ti je budalasto...ni svi hrvati nisu ustaše tako da ti je to generalizovanje na nivou duleta srbende, osvedočenog forumskog idiota
reći da su ukrajinci fašisti isto je reći da su srbi mali rusi boljševici
Office 2021 includedsad će @Stojkov Menidjer o tome kako je dobio nadogradnju za win11
opisivati narod kroz fudbalske navijače je prilično retardirano, rekao bihDivan narod....
kol'ko te koštalo?Office 2021 included
Јеси провалио како екс млади социјалисти вуку трауме од Отпора већ 24 године.važi rifke
Јеси провалио како екс млади социјалисти вуку трауме од Отпора већ 24 године.
Јбт... који комплекси...
Taј "Марио Зна" ти је брат од тетке жене Жељка Пинк Митровића.
Taј "Марио Зна" ти је брат од тетке жене Жељка Пинк Митровића.
Вучићев играч.
Немој га цитирати
Добро, немој да ми верујеш...Sve ti znaš....
Добро, немој да ми верујеш...