Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 67.385
Ala ste vi vremenski zaostali....Да, књиге су боље.
Књиге су увек боље, у свакој итерацији.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ala ste vi vremenski zaostali....Да, књиге су боље.
Књиге су увек боље, у свакој итерацији.
Pročitaj, potpuno drugi utisakNakon nekih 16-17 godina mislim da bih mogao ponovo procitati Anu Karenjinu.
Džaba ti ta priča sad.Pročitaj, potpuno drugi utisak
Pored braće karamazovi najbolja knjiga ikad napisana
Braca Karamazovi mi se nije mnogo dopala ali Zlocin i kazna jedte.Pročitaj, potpuno drugi utisak
Pored braće karamazovi najbolja knjiga ikad napisana
Braca Karamazovi mi se nije mnogo dopala ali Zlocin i kazna jedte.
Što?Džaba ti ta priča sad.
Vooolaaareeee, crkavate i umirete hahahahahaaaa!Golija slusa dok Beograd umire i crkava
Vooolaaareeee, crkavate i umirete hahahahahaaaa!
Dok je u stvari ovde odlično, samo to tiksi ne kapira.
Rokaj kokaj
Tiksi, ne znam da li ima na onom tvom Aliji ekspresu, ali mi ovde svi imamo klima uređaje. Tako to ide, kad su ovde vrućine, nmi se hladimo, ali kad su zime kod tebe, vi se tamo grejete. Jedina razlika je što vi tamo nemate bukvalno ništa osim malo nižih temperatura. Za sve najobičnije morate da se spuštate u najbliži grad, što je za tebe ili Novi Pazar ili Kraljevo.
LAŽOV I PREVARANT, TROVAO ME!" Supruga optužila Daneta, gorštaka sa Golije, za zlostavljanje: Objavila i šokantne fotografije (FOTO)
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/z...-za-zlostavljanje-objavila-i-sokantne/gwef8el
dete treba da odrasta u prirodilazno ga optuzila
zato je dete kod oca
Па, после завршиш као пали херој Отаџбинског рата у Курском рајону!Mislim se da uplatim Moskvu.
Da se slikam na Crveni trg.
Pogledajte prilog 1593511
Valjda nece Ukri do septembra da dodju do Moskve. Greota da mi propadne aranzman.
Šalim se, naravno, umjetnost ne zna za granice, zato je toliko važna.Što?
Misliš na moje mišljenje u odnosu na sadašnji ruski režim i napad na Ukrajinu?
To nema veze sa vezom...ruska umetnost ima posebno mesto na svetu...za mene broj jedan...od književnosti do umetničkog plivanja
Čak i u vreme boljševika imali su klasike koji su zadužili čovečanstvo kao što je majstor i margarita
Ali i u takvom umetnički nadarenom narodu rode se ljudi kao lenjin, staljin i ovaj bandit putin, šta da se radi.... komunizam je pojeo rusiju...da je opstala carska Rusija ovaj svet bi bio mnogo lepo mesto za život
da moliš Boga da dođu ukri, spasićeš se, ali ako te ćape rusi ode ti u sibir...šta ti bre misliš da tovariš bocan harčenko ne čita krstu i ne vidi šta ovde pišeš? evo pitaj tihija, on zaharovoj šalje vino i rakijuMislim se da uplatim Moskvu.
Da se slikam na Crveni trg.
Pogledajte prilog 1593511
Valjda nece Ukri do septembra da dodju do Moskve. Greota da mi propadne aranzman.
to su neverovatne budale izašle iz gej-liberalne zapadne kuhinje...mada mora se priznati u velikoj su manjini...čajkovski i čehov su i te kako živi na zapadu...čak i ukrainian classical ballet ide evropom i izvodi dela čajkovskog, bili su i kod nasŠalim se, naravno, umjetnost ne zna za granice, zato je toliko važna.
Ok, sad imaš tih zapadnih talibana koji misle da sve što je napisao Tolstojevski treba zapaliti, što me i vraća na poentu da, ako želiš još ruske kulture u budućnosti, ne možeš željeti propast Rusije.
Nadam se da će i ostati u manjini, ali previše su glasni, a premalo je ljudi koji im otvoreno i sistematski govore koliki su imbecili.to su neverovatne budale izašle iz gej-liberalne zapadne kuhinje...mada mora se priznati u velikoj su manjini...čajkovski i čehov su i te kako živi na zapadu...čak i ukrainian classical ballet ide evropom i izvodi dela čajkovskog, bili su i kod nas
Ali nije čudno jer imaju istu istorijsku pozadinu, sluge nacistima. Jedina razlika je što je SRJ bila mala i preslaba za NATO, dok Rusija nije.da moliš Boga da dođu ukri, spasićeš se, ali ako te ćape rusi ode ti u sibir...šta ti bre misliš da tovariš bocan harčenko ne čita krstu i ne vidi šta ovde pišeš? evo pitaj tihija, on zaharovoj šalje vino i rakiju