Kafana Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Hocu da pocnem gledati seriju Lost.
Jeste da je kraj smor, i da su se sve upetljali, ali pogledaj.

Ima je i Mira Furlan :mrgreen:

Inace, to joj je druga veca uloga u americkim serijama kada je pobegla odavde; igrala je i jednu od glavnih uloga u SF legendi Babylon 5, od kojeg je i Star Trek Deep Space Nine ukrao ideju, to im je bila glavna konkurencija 90-ih.

Poslednja izmena:
Jeste da je kraj smor, i da su se sve upetljali, ali pogledaj.

Ima je i Mira Furlan :mrgreen:

Inace, to joj je druga veca uloga u americkim serijama kada je pobegla odavde; igrala je i jednu od glavnih uloga u SF legendi Babylon 5, od kojeg je i Star Trek Deep Space Nine ukrao ideju, to im je bila glavna konkurencija 90-ih.

Колико се сећам можда прва од тих серија где су натрпали све и свашта, апсолутно све што им је пало на памет док су били на спиду седам месеци, и кад је дошао моменат да се све разреши... јбг!

Колико се сећам можда прва од тих серија где су натрпали све и свашта, апсолутно све што им је пало на памет док су били на спиду седам месеци, и кад је дошао моменат да се све разреши... јбг!
Počinjem da vjerujem da čak ni Martin ne zna šta da radi sa svojim remek-djelom, ako ga ikada i dočekamo, baš zbog sveopšte kompleksnosti.

Naravno, neće biti užas kao što je to slučaj sa serijom, ali svakako postoji bojazan.

Počinjem da vjerujem da čak ni Martin ne zna šta da radi sa svojim remek-djelom, ako ga ikada i dočekamo, baš zbog sveopšte kompleksnosti.

Naravno, neće biti užas kao što je to slučaj sa serijom, ali svakako postoji bojazan.

Не верујеш стварно да ће да напише још две књиге!?

Има сто кила и сто година и лењ је као скот.

Ma sve se nadam da ima gotovo 90%, nego neće da objavi iz nekih sadističkih razloga.

Ради све друго што му падне на памет, само не завршава ту књигу.

Али и да је објави, рецимо, или објави његов егзекутор кад умре. Планирана је још једна, завршна :(

Ona nemacka Dark mi deluje kao nesto slicno tako, naravno u mnogo manjem obimu, jer je Lost zaista pojam za to.

Ona nemacka Dark mi deluje kao nesto slicno tako, naravno u mnogo manjem obimu, jer je Lost zaista pojam za to.

Најсмешнија ствар у тој серији је што живе у неком врло слатком немачком градићу, све је уређено, чисто, дотерано... али сви се претварају да су у паклу.

Када ми је пријатељ био послом једно вријеме у иностранству и слао пакет за Бања Луку, доплатио сам још око 40 евра за неке царине, УСЛУГУ ПРЕГЛЕДА ПАКЕТА и још неке глупости

Слати пакете у наше деспотије је нешто најнапорније за људске живце
Јеси ли приметио како унутар ЕУ нема тих зајебанције.
Ствари функционишу Нормалније

Ja sam ih prestao citati zato sto sam gledao seriju i sve ide po seriji.

Jedino da sacekam tu poslednju pa da citam nesto drugacije.

Back