Kafana Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

@peti ligament

Послао сам пар неких стварчица ДХЛ-ом старом другу мог ћалета у то орловско гнијездо, Медун, и сад чичу тркељишу да плати не само царину и пдв него и преко свега тридесетак евра за "шпедицију" и "лежарину" и не знам шта све још. И нема доставе на ноге него мора да иде доле у град, наравно, јер тако ваљда ДХЛ функционише.

Да ли постоје неки скривени протоколи монтенигерских мудраца за следећи пут? Глупо ми је да он сад на моју поклон од двеста евра мора да пљуне сто за неке непостојеће услуге.
Када ми је пријатељ био послом једно вријеме у иностранству и слао пакет за Бања Луку, доплатио сам још око 40 евра за неке царине, УСЛУГУ ПРЕГЛЕДА ПАКЕТА и још неке глупости

Слати пакете у наше деспотије је нешто најнапорније за људске живце

Srasko Bogumil ima 20 lajkova i 399 citiranja u kojima ga zaje.bavaju jer se smrad prodao Vucicu.

Готов је Драшко нажалост, што због својих потеза неких, што због чињенице да се Јелена Тривић кандидовала за градоначелника

Опозиција ће подијелити гласове, Шобот узима за СНСД, ето њих назад

Screenshot 2024-08-12 001045.png

Када ми је пријатељ био послом једно вријеме у иностранству и слао пакет за Бања Луку, доплатио сам још око 40 евра за неке царине, УСЛУГУ ПРЕГЛЕДА ПАКЕТА и још неке глупости

Слати пакете у наше деспотије је нешто најнапорније за људске живце

Изгледа да имају исти принцип. Баш су симпатични.

Back