HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 29.646
Јесте, имам и ја такве на неком столу у радионици...Je li moguće zakočiti ove točkiće, ne vidim dobro?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте, имам и ја такве на неком столу у радионици...Je li moguće zakočiti ove točkiće, ne vidim dobro?
Za meso i sataru imam debelu dasku od kuvane bukovine.A taj i takav sto ti je trebao za sta?
Da na njemu seces pecenje satarom?
Hoćeš leba da uzmeš Neši, jel?!Za meso i sataru imam debelu dasku od kuvane bukovine.
Sto mi treba za rad u radionici.
Neša je pre svega vatrogasac.Hoćeš leba da uzmeš Neši, jel?!
Samo te čekam da kupiš u Lidlu aparat za varenje, da mu sve pare uzmeš.Neša je pre svega vatrogasac.
Ja volim da palim, Neša voli da gasi. Nema sukoba interesa.
Federer je u 4 godine svog vrhunca osvojio 11 GS titula.Добар број људи који познајем прича овако
Само што исти ти људи заборављају која је бројка 24 Слема, поред тога се читаву годину морају играти Мастерси
А гдје су нови играчи, пад форме, повреде, итд итд
Алкараз има пред собом 15 година доброг тениса ако га здравље послужи, али да је тако лако обарати рекоре....
Kada je vrućina, prirodno kupatilo za tuširanje.Pogledajte prilog 1589626
I sad odjednom imaš komad ljudi koji misle da će Alkaraz lagano igrati do 40. rođendana i usput osvajati 3.5 GS godišnje.
koliko dugo se sad igra tenis (tj bilo koji sport) obaranje rekorda je sve lakšeДобар број људи који познајем прича овако
Само што исти ти људи заборављају која је бројка 24 Слема, поред тога се читаву годину морају играти Мастерси
А гдје су нови играчи, пад форме, повреде, итд итд
Алкараз има пред собом 15 година доброг тениса ако га здравље послужи, али да је тако лако обарати рекоре....
tvoja turska pobedila tvoju kinu...tugovati ili radovati se?А смета ли ти што за Француску или сад наступају све бели Аријевци...?
Svaki iole bolji gimnazijalac zna poreklo reči idiot, a ti se busaš kao da si otkrio Ameriku što to znaš, a posle nekoga prozivaš za "sujetu".... па није те ваљда "погодило" ...
пази што је незналица празан, а препун те празнине сујетом.
4 najjaca turnira u tenisu kroz istoriju tenisa nisu bila 4 majorsa.koliko dugo se sad igra tenis (tj bilo koji sport) obaranje rekorda je sve lakše
Tako i u Srbiji funkcionise.@peti ligament
Послао сам пар неких стварчица ДХЛ-ом старом другу мог ћалета у то орловско гнијездо, Медун, и сад чичу тркељишу да плати не само царину и пдв него и преко свега тридесетак евра за "шпедицију" и "лежарину" и не знам шта све још. И нема доставе на ноге него мора да иде доле у град, наравно, јер тако ваљда ДХЛ функционише.
Да ли постоје неки скривени протоколи монтенигерских мудраца за следећи пут? Глупо ми је да он сад на моју поклон од двеста евра мора да пљуне сто за неке непостојеће услуге.