Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 57.909
A??Ata cu ti ja ato tebe Bog.nikr dao za takve stvari
Ovamo svako zna da bere pecurke
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A??Ata cu ti ja ato tebe Bog.nikr dao za takve stvari
Ovamo svako zna da bere pecurke
peko rakiju pa mu bilo zao da baci dzibru
Znas sta, ali Rtanj je lepa planina i ima dosta toga interesantnog. Nije da nije tako, samo Homoljske planine su malo nezgodne, vise kao divljina. Mada, ima ko to voli, ali nije za uobicajen turizam.ko sto napisah u postu iznad....samo ti idi i dalje tamo... jednog dana ces reci ipak je marlon bio u pravu, gde mi je bila pamet.
Iznedrile atavizme od zatrovanih voda? Znaš li ti šta su atavizmi, pobogu Marlone?pametni ljudi koji imaju novac, kupuju sve sto mogu po povoljnoj ceni a sto moze kasnije skuplje da se proda..ako to nis naucio sa zapada u kog se kunes, ybg nema ti pomoci.
niko ne govori o lepoti homoljskih planina, ja reko o posledicama zatrovanih voda jos u vreme komunizma koje su iznedrile takve atavizme kod ljudi koji su postojali samo tamo od cele sfrj. kako je danas ne znam a i ne zanima me, jer u kraj oko kuceva i sire gde obitavaju najgore zene koje se bave najopasnijim vesticarenjem sam jednom bio i reko sebi nikad vise.
mogu o tome elaborat da napisem, ali ti veruj i dalje da ja lupetam.
lepo mu napisao, poznati fim deliverance iliti oslobadjanje...ima scena kada gradska grupa bezveznjakovica beze od onih divljaka i ulete u neko malo seoce de su svi domoroci precrtani ko da su iz homoljskih krajeva. al strigoj nije izgleda ni bio van glavnih puteva jer da jeste bio bi zaledjen ko ajsmen.Znas sta, ali Rtanj je lepa planina i ima dosta toga interesantnog. Nije da nije tako, samo Homoljske planine su malo nezgodne, vise kao divljina. Mada, ima ko to voli, ali nije za uobicajen turizam.
Onaj deo od Beograda do Golupca je fantazija od prirode, slicno je i kos mene potezom preko Sicevacke klisure, ali ne znam zasto tu nije razvijen turizam.
Gde ti je brat? Kad ćeš do njega da pečete rakiju, varite i bratski gasite požare?Od kada sam ja na forumu, 2007. godine, nije nikada spominjao pecurke... Sad odjednom se razume u pecurke i pravi jela od njih a do sada nije pisao o jednom jelu sa pecurkama...
aj ne lupaj leba ti. os da pisem i o naslednim osobinama kad su se mesali porodicno... nisam bas toliko umobolan.Iznedrile atavizme od zatrovanih voda? Znaš li ti šta su atavizmi, pobogu Marlone?
Pa piši hebote, kakve to veze ima sa atavizmima?aj ne lupaj leba ti. os da pisem i o naslednim osobinama kad su se mesali porodicno... nisam bas toliko umobolan.
voda je imala toliki procenat amonijaka, zive i drugih stvari da je to bilo van pameti. idi vidi na sta lice preziveli u hirosimi i nagasakiju, i koliko je tek rodjene dece tamo ubijeno kad su sa jezom bili suoceni na sta bebe lice. ovde kod nas su to gajili i pazili.
aj oladi me leba ti.Pa piši hebote, kakve to veze ima sa atavizmima?
Pa nije bilo prilike da se njegov talenat i u tom pogledu pokaze u svoj svjoj raskosi! ...Od kada sam ja na forumu, 2007. godine, nije nikada spominjao pecurke... Sad odjednom se razume u pecurke i pravi jela od njih a do sada nije pisao o jednom jelu sa pecurkama...
Da...nije, nije to toliko za obcne ljude.lepo mu napisao, poznati fim deliverance iliti oslobadjanje...ima scena kada gradska grupa bezveznjakovica beze od onih divljaka i ulete u neko malo seoce de su svi domoroci precrtani ko da su iz homoljskih krajeva. al strigoj nije izgleda ni bio van glavnih puteva jer da jeste bio bi zaledjen ko ajsmen.
inace sto je zanimljivo mladjima koji ne znaju, jna je uvek u takvim zaebanim mestima imala poligone za obuku ili za vojne vezbe vodeci se mantrom vljad da nece biti velike stete ako neko i naebe. pasuljanske lčivade su druga prica kao i krajevi po hrvatskoj i bosni.
Ne, ne ovo je istina, tamo najzaostaliji narod boravi....naravno to nije slucaj sa celom istocnom Srbijom, ali tako sam nesto i ja cula i to odavno bas za taj kraj oko Homoljskih planina i oko Negotina..Bolje zaobilaziti.pametni ljudi koji imaju novac, kupuju sve sto mogu po povoljnoj ceni a sto moze kasnije skuplje da se proda..ako to nis naucio sa zapada u kog se kunes, ybg nema ti pomoci.
niko ne govori o lepoti homoljskih planina, ja reko o posledicama zatrovanih voda jos u vreme komunizma koje su iznedrile takve atavizme kod ljudi koji su postojali samo tamo od cele sfrj. kako je danas ne znam a i ne zanima me, jer u kraj oko kuceva i sire gde obitavaju najgore zene koje se bave najopasnijim vesticarenjem sam jednom bio i reko sebi nikad vise.
Pa kod vas je stiglo jos juce osvezenje, na severu, kod nas jos nije i pitanje je da li ce.Kod nas za sada jeste.
Oh, ali bio sam van utabanih staza, još kako. Da parafraziram lika iz jedne od meni omiljenih serija: "oh but, mr. Monteverdi, I am a man who embraces the accursed."lepo mu napisao, poznati fim deliverance iliti oslobadjanje...ima scena kada gradska grupa bezveznjakovica beze od onih divljaka i ulete u neko malo seoce de su svi domoroci precrtani ko da su iz homoljskih krajeva. al strigoj nije izgleda ni bio van glavnih puteva jer da jeste bio bi zaledjen ko ajsmen.
inace sto je zanimljivo mladjima koji ne znaju, jna je uvek u takvim zaebanim mestima imala poligone za obuku ili za vojne vezbe vodeci se mantrom vljad da nece biti velike stete ako neko i naebe. pasuljanske lčivade su druga prica kao i krajevi po hrvatskoj i bosni.
Ne ide ni prodaja, ni izdavanje. Već se dovoljno raširila priča o frapantnom fušeraju, opasnom po život.pametni ljudi koji imaju novac, kupuju sve sto mogu po povoljnoj ceni a sto moze kasnije skuplje da se proda..ako to nis naucio sa zapada u kog se kunes, ybg nema ti pomoci.
Почело дејство печуркиAta cu ti ja ato tebe Bog.nikr dao za takve stvari
Ako tražiš zlo, nemaš potrebe da ideš dalje od bgd na vodi, i ekskluzivnih bašti ekskluzivnih restorana, gde se komeša, što reče Kusturica, toksično živo blato u kojem se dave Srbin i Srpkinja.lepo mu napisao, poznati fim deliverance iliti oslobadjanje...ima scena kada gradska grupa bezveznjakovica beze od onih divljaka i ulete u neko malo seoce de su svi domoroci precrtani ko da su iz homoljskih krajeva. al strigoj nije izgleda ni bio van glavnih puteva jer da jeste bio bi zaledjen ko ajsmen.
mozda za tebe ali kao vrstan psiho sam pratio rekcije i razgovore u klubu njih dvoje u live prenosima kad god je nole bio u pitanju povodom wimbldonskog trofeja... nacin komunikacije sa njim spram drugih je bio uvek srdacniji, neformalniji, sa osmehom od srca jer je nole opasan kozer, a to masa idiota ne zna jer ga posmatraju samo kada šizi na terenu.
cak su se njeni klinci igrali sa noletovim, a to je ipak jedan otklon vise kako je kejt njega dozivljavala. englezi su jako osetljivi na nekoga iz treceg sveta ko ima manire, a ume da ih garnira neformalnoscu operisanom od bilo kakvog foliranja.
zato onaj kejtin sladak pozdrav ka noletu dok je silazila na svoje mesto uz teren, sa iskrenim osmehom na koji joj je nole uzvratio istim, a po ocima mu se videlo da izmedju njih zaista ima nekog emotivnog naboja.
nije narodna ili je nedovoljno narodna
Ја волим шумске печурке и редовно ми из француске шаљу тегле очишћених и пржених морела - не знам како се зову на српском - заливених машћу. Деликатес.
Али то раде озбиљни људи. Има отровних печурки сличног изгледа. Препустити такве одлуке Тиксију је као препустити Јадном Ајрону да инвестира паре за тебе; потенцијално не најмудрија одлука икад. Потенцијално нешто због чега ћеш горко зажалити.