Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još je veća milina na nekom moru.Ja sam na obronku Kopa
Josanicka Banja
Ovde milina
Još je veća milina na nekom moru.
Ti misliš da postoji samo more kod Herceg Novoag, ali to baš i nije tačno.Nije tamo je vruce i sparno
Da se uziva sada treba da se ide gde je hladnije i niska vlaznost
A na moru zbog isparavanja vode to.nije slucaj sada
T
Ti misliš da postoji samo more kod Herceg Novoag, ali to baš i nije tačno.
Ubvek dajem prednost moru u odnosu na bilo koju planinu, kad je reč o godišnjem odmoru. Isto kao što si i ti dao tu prednost.
Ja uvek više volim more. Planina mi je OK dan ili dva.Volim ja more ali ne na plus 40
Tad je lepse na planinama
Ja uvek više volim more. Planina mi je OK dan ili dva.
Da li se nekad desilo da se neki marksista poput Korbina odluči da ne ispoštuje protokol ili da pokuša da nekako ponizi Kraljevsku porodicu?Парламент заседа. Као и увек, све изгледа фантастично.
Краљ и краљица стижу да отворе заседање.
Делегација доњег дома стиже у дом лордова. Наредник дома носи златни топуз, симбол краљеве моћи.
Оба дома парламента су присутна. Пленарна седница је отворена.
Ma dobro je to sa temperaturom, nego na planini nema ničega što bi me držalo duže od par dana.Danas na Kopu maksimalna temp bila 24C
U Banji trenutno 25C
U Beogradu verovatno preko 35C
Prijatno skroz ovamo
Planina, suma zakon
Da li se nekad desilo da se neki marksista poput Korbina odluči da ne ispoštuje protokol ili da pokuša da nekako ponizi Kraljevsku porodicu?
Šta se tada radi?
Da li novine pišu o tome ili postoje neke sankcije i slično?
Naročito ako zasednu na javnu funkciju...
Dva maksimala.Ma dobro je to sa temperaturom, nego na planini nema ničega što bi me držalo duže od par dana.
Dobro, ako ima neke veće ponude, može i nedelju dana. Meni je toliko bilo veoma lepo na Tari, ali smo obilazili bukvalno sve što imaju da ponude u krugu od 50 km.Dva maksimala.
Ja sam bio na Tari 3 dana,za dva obisao vecinu.Dobro, ako ima neke veće ponude, može i nedelju dana. Meni je toliko bilo veoma lepo na Tari, ali smo obilazili bukvalno sve što imaju da ponude u krugu od 50 km.
Ma dobro je to sa temperaturom, nego na planini nema ničega što bi me držalo duže od par dana.
a beres i jedes divlje borovnice i pecurk
Знаш да ти ниси много паметан, боље би ти било да не береш печурке по шуми и отрујеш све те шурњаје. Од тога се умире, и то врло непријатно.
Једи чипс ПИК Чачак и то ти је то.
ja berem pecurke
Nisi mogao sve za tako kratko vreme. Ja se kupao na zaovinskom jezeru, vozio se šarganskom osmicom, deca jahala konje, bili na nekoliko vidikovaca, bili na Tepih livadi, posetili reku Vrelo (najlraću reku), išli u manastir Rača, obišli manastirske kelije i vodopade... ima tu puno toga za obii i ivdeti ,a sve na različitim stranama.Ja sam bio na Tari 3 dana,za dva obisao vecinu.
Malo si se zeznuo, ja se ne pržim na suncu, ili sam u vodi ili u hladovini. Ne idem na plažu ispred hotela/apartmana, već obilazim sve u okolini. I to široj okolini. Obiđem pećine, vinarije, fabrike meda i maslinovog ulja, manastire. U toku dana, kad nismo na plaži, posete gradovima i ručak u nekom lepom restoranu, uveče šetnja obalom ili po gradu (zavisi gde odemo na letovanje). Mnogo više i sadržajnije nego na planini.pa imas kafice restorane, staze sumske za setnju, manastire u okolini, spa centre, bazene, banje, imas npr sad mogucnost da beres i jedes divlje borovnice i pecurke...
Ima svasta a sta radis na moru? Przis se na suncu ko przenica i pomalo okvasis dupe. I to ti je to.
Malo si se zeznuo, ja se ne pržim na suncu, ili sam u vodi ili u hladovini. Ne idem na plažu ispred hotela/apartmana, već obilazim sve u okolini. I to široj okolini. Obiđem pećine, vinarije, fabrike meda i maslinovog ulja, manastire. U toku dana, kad nismo na plaži, posete gradovima i ručak u nekom lepom restoranu, uveče šetnja obalom ili po gradu (zavisi gde odemo na letovanje). Mnogo više i sadržajnije nego na planini.