Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #17 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

HAOS NA PUTU KOD KULE Vozači ne mogu da veruju kroz šta ovo voze, kakva je ovo pojava?! Pogledajte ovaj ŠOKANTAN SNIMAK​

iQ1k9kpTURBXy81ODc1OWJkZWQzNzYyNTY2NWVkOTYxZGI3ZGMwYzAxYy5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF
Ова Кула је неђе у Америци.

Commodore 64 brži od IBM kvantnog računara​

Projekat nezavisnih istraživača je pokazao kako je Commodore 64 “debeljko” na 1 MHz brži i efikasniji od IBM ponosa u vidu kvantnog sistema poslednjih specifikacija
Што ће рећи да неки магационери поседују право БЛАГО

Zato što je neki pajser kucao makedonski latinicom.

Na makedonskom se đ piše kao g sa akutnim dijakritikom, a ć se piše kao k sa akutnim dijakritikom.

Ovaj je imao latiničnu tastaturu pa je otkucao najbolje što je umeo bez dijakritika.

Ma jok

Stvarno se tako zove

Kucaj na jutub

Znam da su komunjare svojevremeno bugarizovale nasilno Srbe u Juznoj Srbiji promenom imena i prezimena

Ma jok

Stvarno se tako zove

Kucaj na jutub

Znam da su komunjare svojevremeno bugarizovale nasilno Srbe u Juznoj Srbiji promenom imena i prezimena

Нетачно, као и обично код тебе. Он сам је написао на свом профилу управо како сам рекао.

1713349228401.png

Ово Ѓоко Јовиќ се на македонском чита управо Ђоко Јовић, али он воли да пише латиницом своје име на македонском, што је неправилно. Али од певача тог калибра се не очекује неко космичко образовање свакако.

А и ти не би био ти да немаш спремну неку теорију завере.

Нетачно, као и обично код тебе. Он сам је написао на свом профилу управо како сам рекао.

Pogledajte prilog 1532611

Ово Ѓоко Јовиќ се на македонском чита управо Ђоко Јовић, али он воли да пише латиницом своје име на македонском, што је неправилно. Али од певача тог калибра се не очекује неко космичко образовање свакако.

А и ти не би био ти да немаш спремну неку теорију завере.
Ту пише ЂОКОВИЋ!

Путин је Алу Пугачову прогласио "страним агентом".
Након тога, она је постала исподпросечна уметница, како каже осведочени познавалац песме и културе, председник комитета за културу, друг Шолохов

1713353712241.png

Путин је Алу Пугачову прогласио "страним агентом".
Након тога, она је постала исподпросечна уметница, како каже осведочени познавалац песме и културе, председник комитета за културу, друг Шолохов

Pogledajte prilog 1532647

Пугачова је у Русији легенда и буквално сваки дан је била на ТВ-у док није отишла из земље. И она и њен муж и њена ћерка, били су свеприсутни.

Русија је туга. Њихова несигурност која бесно удара на све стране је такође туга.

Русија је туга. Њихова несигурност која бесно удара на све стране је такође туга.
Да. Тужно је гледати како је Русија пропустила прилику да буде глобални торијевац, а уместо тога, ресетовала се на неку верзији Чистки
Пугачова је у Русији легенда и буквално сваки дан је била на ТВ-у док није отишла из земље. И она и њен муж и њена ћерка, били су свеприсутни.
Знаш шта, добро је да јој ћерку нису прогласили курвом

Знаш шта, добро је да јој ћерку нису прогласили курвом

Само питање дана.

Склони су најнижем, као и ми, као и можда сви су толико слаби да се стално осећају нападнутим. Али има наде - успротиви се Сотони, и бежаће од тебе.

Сви ћемо једног дана можда бити нешто најбоље, па чак и најпијанији и најнеопранији Рус.

Добрый день, друзья.
Да ли неко овде зна, а ови специјалци за блато,каљугу и бљузгавицу требало би да знају, где су Руси сада заглавили? Не могу све упратит'... не постижем јбг. M? :kokice:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back