akomoze
Poznat
- Poruka
- 7.197
Ова Кула је неђе у Америци.HAOS NA PUTU KOD KULE Vozači ne mogu da veruju kroz šta ovo voze, kakva je ovo pojava?! Pogledajte ovaj ŠOKANTAN SNIMAK
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ова Кула је неђе у Америци.HAOS NA PUTU KOD KULE Vozači ne mogu da veruju kroz šta ovo voze, kakva je ovo pojava?! Pogledajte ovaj ŠOKANTAN SNIMAK
![]()
1TB, bre.To je top, naročito ako i ploča podržava PCIe 5.0
Što si secnuo gornji deo kutije gde piše kapacitet?![]()
Добро јутро у Рашку.
Је ли напрцо белац?
Zeludac.
Што ће рећи да неки магационери поседују право БЛАГОCommodore 64 brži od IBM kvantnog računara
Projekat nezavisnih istraživača je pokazao kako je Commodore 64 “debeljko” na 1 MHz brži i efikasniji od IBM ponosa u vidu kvantnog sistema poslednjih specifikacija
Zato što je neki pajser kucao makedonski latinicom.
Na makedonskom se đ piše kao g sa akutnim dijakritikom, a ć se piše kao k sa akutnim dijakritikom.
Ovaj je imao latiničnu tastaturu pa je otkucao najbolje što je umeo bez dijakritika.
Zavrsio pregled,sve full
Vencanje krajem sl. meseca. Ne moze pre posao stiso.znaci reko doktor da mozes da se zenis?
Нетачно, као и обично код тебе. Он сам је написао на свом профилу управо како сам рекао.Ma jok
Stvarno se tako zove
Kucaj na jutub
Znam da su komunjare svojevremeno bugarizovale nasilno Srbe u Juznoj Srbiji promenom imena i prezimena
Ту пише ЂОКОВИЋ!Нетачно, као и обично код тебе. Он сам је написао на свом профилу управо како сам рекао.
Pogledajte prilog 1532611
Ово Ѓоко Јовиќ се на македонском чита управо Ђоко Јовић, али он воли да пише латиницом своје име на македонском, што је неправилно. Али од певача тог калибра се не очекује неко космичко образовање свакако.
А и ти не би био ти да немаш спремну неку теорију завере.
Путин је Алу Пугачову прогласио "страним агентом".
Након тога, она је постала исподпросечна уметница, како каже осведочени познавалац песме и културе, председник комитета за културу, друг Шолохов
Pogledajte prilog 1532647
Да. Тужно је гледати како је Русија пропустила прилику да буде глобални торијевац, а уместо тога, ресетовала се на неку верзији ЧисткиРусија је туга. Њихова несигурност која бесно удара на све стране је такође туга.
Знаш шта, добро је да јој ћерку нису прогласили курвомПугачова је у Русији легенда и буквално сваки дан је била на ТВ-у док није отишла из земље. И она и њен муж и њена ћерка, били су свеприсутни.
Знаш шта, добро је да јој ћерку нису прогласили курвом