Kafana Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #17 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

397580170_898250261668821_8925535634357077564_n.jpg
Prvopogođen svetlom
IMG_9190.jpeg
 
Наши савременици, који су се удаљили од хришћанства, сматрају да је хришћанска Црква дужна да се састоји од савршених људи, од светих, и осуђују Цркву јер је у њој толико грешних људи, несавршених, толико лоших хришћана. Видите како и обичан аргумент против хришћанства јесте свеаргумент. Али у томе и јесте непознавање природе Цркве, заборављање њене суштине. Пре свега, Црква и постоји ради грешника, ради несавршених, ради смртних. Црква је одувек силазила у грешни свет и дејствовала у сред стихије света, дејствовала међу погруженима у греху. Црква – божанска по своме пореклу и вечна по својој природи – делује на земљи и у времену, она није остала у висинама васељене далеко од грешног света што се грчи у мукама; она је, пре свега, дужна да помогне таквом свету, да спаси његов вечни живот – узносећи га до неба.

Николај Берђајев
 
Skyrim mi je poslednja igra koju sam zaista igrao i voleo. Pre nekih 10 godina.

Atmosfera podseca dosta na Goliju i Kopaonik
Mislim pejzazi i to


Честитам ти на детету.

Скајрим има једну прилично јаку хорску песму. Било би добро да је то српска химна уместо овог цмиздрења из јефтине оперете.
 
Честитам ти на детету.

Скајрим има једну прилично јаку хорску песму. Било би добро да је то српска химна уместо овог цмиздрења из јефтине оперете.
Zanimljivo kako su uvek imali dobru muziku ali ocajan voice acting.
 

Back
Top