Hero Sex
Buduća legenda
- Poruka
- 34.442
Nista ne moze da zameni realan seks,, virtuala je samo da se dvoje opuste, i vidiOči ti ispadnu od buljenja u ekran
ko kakvim oruzujem raspolaze,,
Nista ne moze da zameni realan seks,, virtuala je samo da se dvoje opuste, i vidiOči ti ispadnu od buljenja u ekran
Koliko ocaja u jednoj poruci, jel tebi seks masturbacija zenskom p.ickom?E, al pazi sada ovo:
Mediokritetski realan seks: skinete se, predigra gurnes prst, ti bi doggy, ona ti da 3 minuta pa se onda prebacite u neku njoj komotniju, tipa ona odozgo, legne preko tebe, kontrolise penetraciju, ti nikakav vizuelni stimulans osim njene kose u tvojim ustima, onda se zanese, ti bi da svrsis al ne u nju, ona ne cuje ili se pravi luda kad joj kazes: Svrs' cu. Onda je ti pomeris sa sebe ali u tom te prosao nadrazaj i onda se namestis iznad nje i drkas drkas drkas, dok nekako osecas da je njoj dole vec malo smor i da bi da se tusira, pa onda pocnes da se znojis, nikako da svrsis, skoncentrises se, zamislis 1000 golis plavuse sa power toolsima i nekako svrsnes...
Hot chat: Naletis na neku koja se totalno poklapa u tvojim erotskim mastarijama. Ludiloo. Nisi ni verovao da je moguce. Cak i one najmracnije fantazije.
Dakle?
Ja biram ovo drugo,pa makar bilo i samo pisanje desnom i drkanje levom rukom.
Svako tu vidi ono sto zeli da vidi.Koliko ocaja u jednoj poruci, jel tebi seks masturbacija zenskom p.ickom?
E, al pazi sada ovo:
Mediokritetski realan seks: skinete se, predigra gurnes prst, ti bi doggy, ona ti da 3 minuta pa se onda prebacite u neku njoj komotniju, tipa ona odozgo, legne preko tebe, kontrolise penetraciju, ti nikakav vizuelni stimulans osim njene kose u tvojim ustima, onda se zanese, ti bi da svrsis al ne u nju, ona ne cuje ili se pravi luda kad joj kazes: Svrs' cu. Onda je ti pomeris sa sebe ali u tom te prosao nadrazaj i onda se namestis iznad nje i drkas drkas drkas, dok nekako osecas da je njoj dole vec malo smor i da bi da se tusira, pa onda pocnes da se znojis, nikako da svrsis, skoncentrises se, zamislis 1000 golis plavuse sa power toolsima i nekako svrsnes...
Hot chat: Naletis na neku koja se totalno poklapa u tvojim erotskim mastarijama. Ludiloo. Nisi ni verovao da je moguce. Cak i one najmracnije fantazije.
Dakle?
Ja biram ovo drugo,pa makar bilo i samo pisanje desnom i drkanje levom rukom.
ima jedna savršena izreka:Iskreno jako te zalim i tebi slicne ako seks sagledavate tako kao sto si upravo opisao
Ne znam sta ces na forumu. Ako ti treba druzenje i razgovor idi pa nadji sebi drugaricu, a kuci sedi uz kafu, zatvori oci, prepusti se i smaraj samu sebe.Ako ti je veći doživljaj penetrirati svoju ruku nego žensko međunožje, ne znam zakaj ti uopće treba neka na četu, jednostavno zatvori oči, prepusti se maštarijama i zaposli desanku (ljevicu, kajgod).