Da li je bolje imati 400 minuta virtuelnog ili 4 minuta realnog seksa?

virtuelno ili realno?

• od gledanja nema selameta

glasova: 9 56,3%
  • od selameta nema gledanja

glasova: 1 6,3%
  • bolje je virtuelno jer mogu da se iskljucim ako se ne dize

glasova: 3 18,8%
  • samo udaram po cyber kafeima

• znam gde da ubodem kabl

glasova: 0 0,0%
  • virtuelno sta?

glasova: 3 18,8%
  • seks sta?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
46.684
E, al pazi sada ovo:
Mediokritetski realan seks: skinete se, predigra gurnes prst, ti bi doggy, ona ti da 3 minuta pa se onda prebacite u neku njoj komotniju, tipa ona odozgo, legne preko tebe, kontrolise penetraciju, ti nikakav vizuelni stimulans osim njene kose u tvojim ustima, onda se zanese, ti bi da svrsis al ne u nju, ona ne cuje ili se pravi luda kad joj kazes: Svrs' cu. Onda je ti pomeris sa sebe ali u tom te prosao nadrazaj i onda se namestis iznad nje i drkas drkas drkas, dok nekako osecas da je njoj dole vec malo smor i da bi da se tusira, pa onda pocnes da se znojis, nikako da svrsis, skoncentrises se, zamislis 1000 golis plavuse sa power toolsima i nekako svrsnes...
Hot chat: Naletis na neku koja se totalno poklapa u tvojim erotskim mastarijama. Ludiloo. Nisi ni verovao da je moguce. Cak i one najmracnije fantazije.
Dakle?
Ja biram ovo drugo,pa makar bilo i samo pisanje desnom i drkanje levom rukom.

It's cloudy

Zainteresovan član
Poruka
407
E, al pazi sada ovo:
Mediokritetski realan seks: skinete se, predigra gurnes prst, ti bi doggy, ona ti da 3 minuta pa se onda prebacite u neku njoj komotniju, tipa ona odozgo, legne preko tebe, kontrolise penetraciju, ti nikakav vizuelni stimulans osim njene kose u tvojim ustima, onda se zanese, ti bi da svrsis al ne u nju, ona ne cuje ili se pravi luda kad joj kazes: Svrs' cu. Onda je ti pomeris sa sebe ali u tom te prosao nadrazaj i onda se namestis iznad nje i drkas drkas drkas, dok nekako osecas da je njoj dole vec malo smor i da bi da se tusira, pa onda pocnes da se znojis, nikako da svrsis, skoncentrises se, zamislis 1000 golis plavuse sa power toolsima i nekako svrsnes...
Hot chat: Naletis na neku koja se totalno poklapa u tvojim erotskim mastarijama. Ludiloo. Nisi ni verovao da je moguce. Cak i one najmracnije fantazije.
Dakle?
Koliko ocaja u jednoj poruci, jel tebi seks masturbacija zenskom p.ickom?

Croblondie

Početnik
Poruka
22
E, al pazi sada ovo:
Dakle?

Ako ti je veći doživljaj penetrirati svoju ruku nego žensko međunožje, ne znam zakaj ti uopće treba neka na četu, jednostavno zatvori oči, prepusti se maštarijama i zaposli desanku (ljevicu, kajgod).

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
46.684
Ako ti je veći doživljaj penetrirati svoju ruku nego žensko međunožje, ne znam zakaj ti uopće treba neka na četu, jednostavno zatvori oči, prepusti se maštarijama i zaposli desanku (ljevicu, kajgod).
Ne znam sta ces na forumu. Ako ti treba druzenje i razgovor idi pa nadji sebi drugaricu, a kuci sedi uz kafu, zatvori oci, prepusti se i smaraj samu sebe.
Ps nekad mi jeste veci dozivljaj penetrirati svoju ruku nego vaginu, ciju vlasnicu smatram neuzbudljivom. Jel to neki problem? Jel se neko vredja? Zabranjeno?