- Poruka
- 241.254
meni se cini da je Andjelko amater vi za vi tebe..a sa amaterima necu da gubim vremeprvo nadji andjelka.. neka te on uputi u osnove a onda dodji na lvl pro kod mene![]()

zato napisi uputstvo za virtuelni seks

meni se cini da je Andjelko amater vi za vi tebe..a sa amaterima necu da gubim vremeprvo nadji andjelka.. neka te on uputi u osnove a onda dodji na lvl pro kod mene![]()
onda sam dzabe krecila jer ja samo sa profesionalcima mogu da radimja sam i rekao da posle dodjes na lvl pro kod mene..ti si samo ponovila ono sta sam i ja rekao
a sa amaterkama ni ja ne gubim vreme![]()
Kako izgleda virtuelni seks, jel može neko da mi objasni? Ja sam virtuelno nevin.
Mi smo hteli al kaže marenda ne sme da otvori jer kao ne sme tema o drugim članovima, oće da nas banuje. Ja reko pa imaš moju dozvolu, red je valjda da javnost prepozna raskoš naše romansemoze tema za pocetak![]()
2 minuta sigurno, eventualno 3 minuta.3 minuta plafon
ne mozes da otvaras temu o drugim korisnicima..ali mozes o sebi.Mi smo hteli al kaže marenda ne sme da otvori jer kao ne sme tema o drugim članovima, oće da nas banuje. Ja reko pa imaš moju dozvolu, red je valjda da javnost prepozna raskoš naše romanse
Međutim, ipak nam je trebala dozvola od tebe, a ja znam da si težak ko crna zemlja za dozvole i potvrde pa smo odustali
Pa jel možeš da mi ishakuješ da se držimo marenda I ja za ruke i zajedno u prvom postu otvorimo temu. Ovako je on o meni ili ja o njemu, brale, jel sediš na ušimane mozes da otvaras temu o drugim korisnicima..ali mozes o sebi.
A ti onda razvodis brakpa napravite zajednciki nalog..to je tako ljupko
kao sto neki parovi imaju zajednicki fejs
jedino ako dodje do razvoda morate da vifdite kome ce pripasti username a kome sifra![]()
ali bi da zaobidje da bude maticarA ti onda razvodis braksudija
4 minuta za 2 snošaja, taman.
To ako ne skidam čarape.mozda i tri ako se potrudis![]()