Da li je bolje imati 400 kvadrata u Kuli ili 50 kvadrata u Beogradu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...
sta bi ste , da mozete da birate pre izabrali :

- da zivite u 400 kvadrata u Kuli ili nekom slicnom mestu
- da zivite u 50 kvadrata u Beogradu

Ako sam bogat - svakako Kulu, tj 400 kvadrata.
Kao bogatašu, vlasniku džipova, helikoptera itd sve van imanja mi je na dohvat ruke !

Ako li sam srednji sloj i niže,
svakako Beograd.
Tu mi dom zdravlja, pijaca, blizu MMLug mogu da prošetam, vidim bazene po dvorištima ...

Kao bogatašu, vlasniku džipova, helikoptera itd sve van imanja mi je na dohvat ruke !

svakako Beograd.
Tu mi dom zdravlja, pijaca, blizu MMLug mogu da prošetam, vidim bazene po dvorištima ...

Ma, baš te zabole stanojko !
Izgradiš heliodrom na krovu, pa ideš svojim prevozom u Dom zdravlja.
Kad god ti se manta pred očima i posumnjaš na pritisak !
A, ima to i drugih kapitalnih prednosti...

svakako Beograd.

I u Kuli su ti Dom zdravlja i pijaca, i to u sred centra, Gde god da su ti tih 400 kvadrata to ti je na domak ruke. Možeš peške. A Jatagan mele, kad se zaželiš, imaš svaki sat autobus do BG pa idi da je gledaš.
Lično, svakako bih izabrao Kulu. Miran grad, u sred Bačke i sve ti na domaku.

naslovna-velika.jpg
U sutrasnjim novostima ima clanak da 400 kvadrata u mestu Kula , kosta isto koliko kvadrata u Beogradu pa postavljam pitanje sta bi ste , da mozete da birate pre izabrali :

- da zivite u 400 kvadrata u Kuli ili nekom slicnom mestu
- da zivite u 50 kvadrata u Beogradu

:zcepanje: Ajaojjjj, pa ja sto te tol'ko volim, pa ovo su novine od pre 10 dana a ne danasnje! :lol: :zag: :zima::zimag::zimag::deda:z:lol::rotf: :tiganj:

Pod 1 inace, Beograd ne mogu da smislim. :lol:.....:haert:

Da, sa stotinjak ovaca, dva pulina i dva srednjeazijska ovčara.

:ok:

31c16dbbf94d94a3f26228d8fdddcebb.jpg

A ovi "beogradzani" neka crkavaju u njihovih 50 kvadrata.

Evo salje mi kum iz bg sliku , zivi mucenik sa porodicom u 39 kvadrata kakvu gimnastiku prave za drugo dete da smeste krevetac. Kupili krevet na sprat pa makli donji krevet i ispod njega uglavili krevetac za bebu.

A imao kucu ovamo 3 sobe , al reko mu neko nema zivota nigde sem u beogradu i od tada se muci gore i crkava. Kupio stan u suterenu neke zgrade od 40 kvadrata na kredit i tu zivi sa porodicom.

A upravo sto je takvih sirom Srbije , slobodno mogu da kazem, budala, koliko hoces, je u Kuli kvadrat 8 puta jeftiniji nego u Beogradu

Evo salje mi kum iz bg sliku , zivi mucenik sa porodicom u 39 kvadrata kakvu gimnastiku prave za drugo dete da smeste krevetac. Kupili krevet na sprat pa makli donji krevet i ispod njega uglavili krevetac za bebu.

A imao kucu ovamo 3 sobe , al reko mu neko nema zivota nigde sem u beogradu i od tada se muci gore i crkava. Kupio stan u suterenu neke zgrade od 40 kvadrata na kredit i tu zivi sa porodicom.

A upravo sto je takvih sirom Srbije , slobodno mogu da kazem, budala, koliko hoces, je u Kuli kvadrat 8 puta jeftiniji nego u Beogradu

Пре ћеш да цркнеш од глади у Кули него у Београду. Београд има толико послова да једноставно мораш бити запослен. Па и да је приграђе аутобуско-железнички транспорт је сасвим пристојан. Кула... нека вукоебина.. сигурно гро становништа живи од прављања концентрата за пилиће и свиње...

А јес оно, за 10 дана се ситуација у вези некретнина на релацији Београд-Кула драстично изменила.

Pa nije ali kako toliko da ne vidi datum? :lol:

Mislism, meni je to i simpaticno, zbog ovakvih stvari vredi doci na Krstaricu again and again.

- - - - - - - - - -

Kakav lep ovcar, Tihi! :zaljiubljena:...:lol: :zag: Cut!

Postavio si temu da bi izvredjao beogradjane :( tuga

- - - - - - - - - -

Inace,lep keric

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back