Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Ће умре ваљда некад...
Samo ako nije drug najvećeg sina !
- - - - - - - - - -
Većina stanovnika Beograda danas su romskog mentaliteta .
Razlog više za glas za Kulu ili salaš.
Koji, more, većina ?
Svi Cigani...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ће умре ваљда некад...
Većina stanovnika Beograda danas su romskog mentaliteta .
Razlog više za glas za Kulu ili salaš.
To je isto kao da si pitao da li 100 u Beogradu ili 800 u Kuli.
Kome treba kuća od 400 kvadrata!
To je isto kao da si pitao da li 100 u Beogradu ili 800 u Kuli.
Kome treba kuća od 400 kvadrata!
...
sta bi ste , da mozete da birate pre izabrali :
- da zivite u 400 kvadrata u Kuli ili nekom slicnom mestu
- da zivite u 50 kvadrata u Beogradu
Ako sam bogat - svakako Kulu, tj 400 kvadrata.
Kao bogatašu, vlasniku džipova, helikoptera itd sve van imanja mi je na dohvat ruke !
Ako li sam srednji sloj i niže,
svakako Beograd.
Tu mi dom zdravlja, pijaca, blizu MMLug mogu da prošetam, vidim bazene po dvorištima ...
Ako sam bogat - svakako Kulu, tj 400 kvadrata.
Kao bogatašu, vlasniku džipova, helikoptera itd sve van imanja mi je na dohvat ruke !
Ako li sam srednji sloj i niže,
svakako Beograd.
Tu mi dom zdravlja, pijaca, blizu MMLug mogu da prošetam, vidim bazene po dvorištima ...
Ako neko kupi 400 kvadrata u Kuli ajd da napravimo zurku PDF Politika- 200 kvadrata za pusace i 200 za nepusace, taman

Jel može treća opcija?
Deset hektara i salaš blizu Tise?

U sutrasnjim novostima ima clanak da 400 kvadrata u mestu Kula , kosta isto koliko kvadrata u Beogradu pa postavljam pitanje sta bi ste , da mozete da birate pre izabrali :![]()
- da zivite u 400 kvadrata u Kuli ili nekom slicnom mestu
- da zivite u 50 kvadrata u Beogradu
Ajaojjjj, pa ja sto te tol'ko volim, pa ovo su novine od pre 10 dana a ne danasnje!

.....:haert:салаш и око салаша 10 хектара![]()
Da, sa stotinjak ovaca, dva pulina i dva srednjeazijska ovčara.

Bez šampiona nema ništa od zamene !
Ajaojjjj, pa ja sto te tol'ko volim, pa ovo su novine od pre 10 dana a ne danasnje!
![]()
![]()
![]()
Pod 1 inace, Beograd ne mogu da smislim......:haert:
![]()
A ovi "beogradzani" neka crkavaju u njihovih 50 kvadrata.
Evo salje mi kum iz bg sliku , zivi mucenik sa porodicom u 39 kvadrata kakvu gimnastiku prave za drugo dete da smeste krevetac. Kupili krevet na sprat pa makli donji krevet i ispod njega uglavili krevetac za bebu.
A imao kucu ovamo 3 sobe , al reko mu neko nema zivota nigde sem u beogradu i od tada se muci gore i crkava. Kupio stan u suterenu neke zgrade od 40 kvadrata na kredit i tu zivi sa porodicom.
A upravo sto je takvih sirom Srbije , slobodno mogu da kazem, budala, koliko hoces, je u Kuli kvadrat 8 puta jeftiniji nego u Beogradu
А јес оно, за 10 дана се ситуација у вези некретнина на релацији Београд-Кула драстично изменила.

![]()
Evo salje mi kum iz bg sliku , zivi mucenik sa porodicom u 39 kvadrata kakvu gimnastiku prave za drugo dete da smeste krevetac. Kupili krevet na sprat pa makli donji krevet i ispod njega uglavili krevetac za bebu.
A imao kucu ovamo 3 sobe , al reko mu neko nema zivota nigde sem u beogradu i od tada se muci gore i crkava. Kupio stan u suterenu neke zgrade od 40 kvadrata na kredit i tu zivi sa porodicom.
A upravo sto je takvih sirom Srbije , slobodno mogu da kazem, budala, koliko hoces, je u Kuli kvadrat 8 puta jeftiniji nego u Beogradu
Cut!Da, sa stotinjak ovaca, dva pulina i dva srednjeazijska ovčara.
Ови из Београда би то обрнули, стотинак овчара и пар оваца..
![]()
tugaPostavio si temu da bi izvredjao beogradjanetuga
- - - - - - - - - -
Inace,lep keric