Quantcast

Da li je bolje imati 400 kvadrata u Kuli ili 50 kvadrata u Beogradu? Vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Stara legenda
Poruka
98.889
Oaza Mira - Lopatnica...


Лопатница је подједнако лепа зими као и лети. Викенд или одмор у селу, окруженом зеленилом, планинама, потоцима и планинском реком је нешто посебно. Уз домаћу кухињу и љубазну домаћицу проведите неколико мирних дана … Лопатница, прелепа нетакнута природа, бистри потоци, планинска река, чист ваздух, изворска вода, мир и тишина, традиционална домаћа кухиња, љубазни домаћини.
 
Poruka
65.420
To si heroj otpora razumu da čovek u sred leta ode suprotno od toga gde svi idu a posle i sam kuka kako je bilo grozno. Pa naravno da je bilo grozno, to smo znali i pre nego da nam saopstis hitro se i s punim nade i treperucim srcem hvatajući za tastaturu foruma Krstarica.z:D:cepanje:
Ти си, Цупика, опет доста слабије разумела.

Али слабо разумевање је твоја ужа специјалност, тако да је то океј!
 

моћна длакава стрвина

Buduća legenda
Moderator
Poruka
34.697
Ја данас по граду нешто и поред мене на семафору нека много згодна девојка на неком моћном мотору. Не бих знала који је, дакле, ја кад описујем моторе постоје скутери и постоје велики мотори. Е овај је био баш велики. А она презгодна у кожној јакни и фармеркама и вири јој испод кациге дуга црвена коса. И ја се сетим Котача, реко сад ћу да шкљоцнем, ал упали се зелено и она нестаде у виду ластиног репа.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top